HOLD YUH)

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

MOT STOCKHOLM -->

Hej hopp idag åker jag och andreas ner till stockholm :)  kommer troligtvis hem på torsdag och får se om det blir några roliga bilder. Ska försöka shoppa någon dag när jag är där nere. är ju mkt rea och så nu :D men somsagt vi ses :*


en bild på mig och sis sen bröllopet. skapligt snygg vad jag tkr ;)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SÄTER CRUISING 2010

Jag har varit på cruising i 2 dagar nu och det har vart helt okej.
I torsdags var nog roligast tror jag iaf vad jag tkt med tanke på mitt humör. Det var ganska lugnt i torsdags lagomt med folk och så. Synd att sommaren verkar ha tat slut nu.. buhu jag fryser ihjäl. Igår var det ännu kallare + mensvärk så jag höll på att dö... kul. Och jag var bara grinig..kul. + att jag blir galet deprimerad när jag får mens.. fattar inte, det är så sjukt drygt. Kan börja gråta för ingenting och gå runt och deppa för ingetnitng. förstår inte.. intressant jag vet men det är min blogg och jag skriver lite sådär vad jag vill i den :) åkte hem ifrån säter vid 11 igår vilket var jävligt skönt!
Nu försöker jag få tag i andreas som vögrar att höra av sig! och snart kommer det massa gäster hem till oss som jag verkligen inte orkar med. Jag vill bara ligga här i min säng och kolla på film och sova. Är trött på människor. ska väl äta lite iaf sen umgås med julia en sväng och så får jag hoppas på att andreas kommer till hedemora ikväll.
syster i hönsan när det var som varmast, skapligt vad man vill backa tillbaka tiden ♥

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

EN DAG I UPPSALA

Idag åkte jag med till Uppsala med Frida,Jocke,mamma och Åke. 

Gick upp klockan 8 imorse, kan ni ana vad segt det var då? men det gick, käka lite frulle sen drog vi iväg. Sov lite på vägen ner och då gick det lite fortare. När vi kom fram bar vi först alla bröllops presenter upp till lägenheten och det gick ganska fort. Sen drog vi till subway för att käka en macka och satt oss bredvid ån, väldigt mysigt. Sen for vi vidare för mamma skulle uträtta något ärende på världens längsta gata, tog fasen 20 min att gå dit vi skulle. Jag fick skavsår så vi gick till domkyrkan. Satt oss ett tag, gick in och kika. MEn det var ingenting för mig och frida. Efter kyrkan tog vi en fet fika, dock var dom feta chokladbollarna inte så goda :(  jaja vi gick vidare till carl von linné trädgården/museum. Gick lite där och det var väl helt okej :) men efter det så fick vi äntligen åka hem. Jag sov en bra stund på hem vägen också. Vi åkte bara hem en snabbis sen for vi vidare ut till jockes sommarstuga och käka asgod mat!!! taco paj & ost,brocoli och skinkpaj så sjukt gött och till efterrätt jordgubbar och glass :D:D:D:D nöjd linnéa. EFter denna dag har jag träningsvärk i bena så nu kommer jag nog söva gött :D 



fler bilder finns på min facebook.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

ANDREAS SOMMARSTUGA!

Jag har alltså hängt vid andreas sommarstuga igår och idag.

Vi åkte till stugan vid 7 och då började jag och anette röja upp. Det såg verkligen förjävligt ut. Till och med så att vi städa hela kylskåpet. Bra gjort av oss tkr jag. Vi åt ute och myste , åkte ner till kloster och badade/duscha. Jag höll på att frysa ihjäl men när jag väl hade kommit i var det helt okej :)  När vi kom hem la jag och andreas oss och kolla på en film, mysmysmys!  jag somnade dock (a) hehe ovanligt? nee. efter filmen la vi oss och sov på riktigt. 

Vaknade 10 idag av att timo kom. Andreas skulle in med han och hämta moppe saker som han hade beställt men det blev massa krångel. Medans dom var borta satt jag mig och kolla klart på filmen som jag somna åt. Sen vart det frukost när andreas kom tbx. Vi åkte in till stan igen för att hämta moppen sen ut till stugan igen. HJälpte andreas med moppen eller ja försökte iaf han blir bara sur på mig :(  Sen var det väl dax för mig att fara hem.  Skönt att sova hemma inatt faktiskt. Hela sängen för mig själv ;);) fast ne mkt mysigare att ha älskling bredvid ♥ 

Snart börjar en film på 3:an som jag hade tänkt se med en skål full med popcorn - love it!
Imorgon följer jag med ner till uppsala, mamma & åke ska skjutsa hem brudparet. 
Och sen blire säter crusingen för hela slanten i helgen :D:D 


Jätte söt bild på mig och andreas  ;)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

FRIDA OCH JOAKIMS BRÖLLOP

Hej!

jag var ju på bröllop igår och det var nog det finaste jag har sett i hela mitt liv. Frida min syster gifte sig med Joakim och dom var så otroligt fina. Fridas klänning var gudomlig! Jag grät nog 3283278 ggr tror jag. Kändes värt att sminka sig. Frida hade fixat allting inom minsta detalj. Allting var liksom perfekt, fanns ingenting man kunde ändra på!
Jag är så stolt över min syster och ser verkligen upp till henne. Jag önskar verkligen frida och jocke all lycka. ♥

Ni kan gå in på min facebook om ni vill se bilderna från bröllopet!


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HUR FAN KAN MAN HA SÅ TRÅKIGT!?!?!?!?

Åh tusan vad sugen jag blev på en nikon D3000, måste nog önska mig en när jag fyller år för orkar inte spendera 4000 på en kamera men får se hur det blir kanske får lov att göra det ändå om jag vill ha den underbara prylen :D men somsagt min gamla kamera fungerar skapligt kasst så måste ha en ny i vilket fall som helst!

Nu bloggar jag eftersom att jag har så otroligt tråkigt, funderar fan på sängen så sorgligt äre...
Ingen jävla människa kan vara lite social och hitta på något, nej alla är så förbaskat tråkliga!!!
Vaknade bredvid min fina ängel imorse, vi gick till sjön nästan direkt jag fick väck på han. Släpa med mig sis också. Var underbart kul nere vid hönsan like always. Jag är inegn badkruka längre som jag var i början av sommaren. Iaf så bada vi ett bra tag sen drog vi hem och åt , andreas drog dock hem menmen hade lite annat som måste göras. Städade mitt rum och det blev mkt skönare nu. Kan äntligen andas där inne!
Åkte ner till rocky , skulle rida ett jobbigt dressyr pass men han hade panik sprungit inne i hagen (fan nu kom kjag på att jag skulle springa idag!! fan helvete det var ju viktigt!!!!) jaja back to rocky. Blev inge jobbigt dressyr pass utan jag badade honom ist. Han var genom blöt och jag tror han hade sprungit tillräckligt inne i hagen. Cyklade hem och fick för mig att jag skulle kolla igenom våran hårdisk. Fyfan vad roliga bilder och musik det finns!! bara att kolla min facebook: Linnéa Thorsberg. och nu har jag setat vid datorn exakt hela kvällen, what a life... get a life linnéa. this suck!

imorgon åker molly och ericha till NY så hoppas ni får det riktigt bra där borta så ska jag se till att du får en riktigt fin present när du kommer hem molly!  För mig blire att tagga som fan till bröllop på lördag. Ska bli så jävla kul eftersom jag inte har vart på bröllop sen mamma gifte sig och det var år 2000!


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

JAG ÄLSKAR SOMMAREN!

gud har verkligen inte lust att blogga nu!

Nu är det sommarlov och det är bara sommar 1gång om året som och jag tänker verkligen inte slösa bort dom här underbara dagarna! 

Kan iaf säga att jag mår bra och att jag älskar mitt liv rejält :)  
var på kryssning i tisdag/onsdags och det var helt okej tkr jag. Har även badat en hel del också. 

Ikväll blir det kanske så att jag är med jenka, vi får se :)  ha ett bra fortsatt sommarlov!!!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()