MIN PONNY HAR BLITT HALT :-(

usch då var det måndag igen, Fast vaknade iaf bredvid finast. Jag&Mikkan har vart på fulmmhumör nästan hela dagen. Vi gick upp på stan för att kolla hur mkt pengar vi hade på kontot sen gick vi till stinas och kollade på parfymer. Mikk vart sugen på dricka så vi gick till alis och köpte oss en varsin fanta exotic(stavning?), gott siddni :-D Jag lämnade in min fakta uppsats idag. Vi har engelska-prov på torsdag.

När vi slutade skolan gick jag hem till mamma , träffade henne. Vad var det jag sa, inte så brun ;-) hon verkade ha haft det bra iaf. Cykla till rocky. Han var varm om hoven men prövade longera lite. Men där sprack det, hästen är halt!!! han ska då alltid lyckas.. jaja skötte om plutten så får hoppas på att det bara är en stukning.

Vi ska fira jul ii sälen fick jag reda på idag också, askalas kul(y) åker då på tisdag kväll och kommer hem på lördag kväll :-) på lördag så åker vi till karin eftersom att hon fyller år på fredag. Sen ska jag köpa mig en ny jacka.

Glömde säga fredagens roligaste konversation!
S: varför är min foundation så dålig?
B: är det dendär du har köpt på lidl?

jag och mikkan höll på att dö av skrattt!!!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

GUDARS VA JAG SAKNA DIG!

Söndag; Red först i 2 timmar med alice. Det var skönt. Fick skjuts av pappa upp till ishallen. Kollade med älsklings jennifer. HSK var nog inte riktigt pepp igår tror jag. Pratade som tusan med jennifer, riktigt skönt att få prata av sig. Efter matchen gick jag hem. Känns som jag hade gått hela dagen, så tränade som tusan igår. När jag kom hem hoppa jag in i duschen på engång. När jag klätt på mig ringer jag andreas så fixar mig lite sen går jag ut till andreas,jey & isak. Shiit vad jag hade saknat dig andreas♥! gick upp på stan och kolla på julskylltningen som sög. Vi åkte hem till andreas efter 1 h.


Emelie&Nisse

Linnéa♥Andreas

puss

världens sötaste men drygaste katt

Permalink HELGER Kommentarer (0) Trackbacks ()

OJ GODMORGON

Usch ställde klockan på halv 10 fast vaknade 9. Så nu har jag käkat frukost och klätt på mig. Ska snart gå till rocky. Ska rida en tur med alice så vi passar på när det är ljust ute. Båda är mörkrädda (a) Idag är dagen fullproppad. Liksom söndag som alltid brukar vara den tråkiga dagen men denhär helgen har fredag & lördag vart dom.
•Först ska jag till rocky.
•Sen hem och duscha ifall jag hinner.
•Gå/åka till ishallen för att kolla på HSK-SÄTER
•Om jag inte hinner duscha före hockeyn så duschar jag nu.
•Julmarknaden?
•Andreas
•kanske träffa mamma en sväng
•åka hem till andreas.

Permalink HELGER Kommentarer (1) Trackbacks ()

LINNÉAS ROLIGA LÖRDAG



Permalink HELGER Kommentarer (0) Trackbacks ()

TRÅKIGARE HELG FINNS INTE

fyfaaan fedagen sög som tusan. Satt hemma och bara slappa. Lördag!     sög      ännu mer...  har inte gjort ett piss idag. Andreas ringde och väckte mig halv 12. Saknar han som tusan!!! ♥  tur att han kommer hem imorgon. Mamma kommer också hem imorgon. Nej nu ska jag göra nånting tills klockan 22 för då är det beck. puss

Permalink HELGER Kommentarer (0) Trackbacks ()

ACKORD (C G AM F) & DET ÄR HELT GALET!



Låtarna de spelar är följande:
"You're Beautiful" - James Blunt,
"Forever Young" - The Youth Group,
"I'm Yours" - Jason Mraz,
"
Amazing" - Alex Lloyd,
 "Wherever You Go" - The Calling,
 "Can You Feel The Love Tonight" - Elton John,
"She Will Be Loved" - Maroon 5,
"Pictures Of You" - The Last Goodnight,
"Cigarettes Will Kill You" - Ben Lee,
"With Or Without You" - U2,
"At Your Feet" - Crowded House,
 "Am I Not Pretty Enough?" - Kasey Chambers,
"Let It Be" - The Beatles,
"Under The Bridge" - Red Hot Chili Peppers,
"Horses" - Darryl Braithwaite,
"Down Under" - Men At Work,
 "Waltzing Matilda", "Australia's Funniest Homevideos Intro", "Taylor" - Jack Johnson,
 "2 Become 1" - The Spice Girls,
"Take On Me" - A-ha,
"When I Come Around" - Green Day,
"Save Tonight" - Eagle Eye Cherry,
 "Africa" - Toto,
"Self Esteem" - The Offspring,
"Apologize" - One Republic,
"U + Ur Hand" - P!nk,
"Pokerface" - Lady Gaga,
"Barbie Girl" - Aqua,
"Kids" - MGMT,
 "Scar" - Missy Higgins.

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

VAD FAN SKA JAG GÖRA!?

HAR INTE HAFT SÅHÄR TRÅKIGT PÅ LÄNGE! :-O
Finns ingenting man kan göra ju. Andreas är i sthlm, Mikkiz är hemma med familjen, molly är med freddie,jenka är i långsta och maja är på cozmoz. Jaja får väl roa mig själv. Pappa kom ju faktiskt hem nu. Sätter mig väl och kollar på någon film.


<3!


http://open.spotify.com/user/kkunglinnnea/playlist/5byau958R4nTCeJi2Xx9iC

Permalink HELGER Kommentarer (1) Trackbacks ()

FÖR IDAG HAR JAG NAMNSDAG ;-)

tjeeeena

Jobbig dag fast ändå helt okej. Jag och andreas "försov" oss. Jag vaknade halv 8 låg typ kvar till 8 men vi kom inte upp riktigt försen 20 över 8. jaja vi han ju nästan iaf ;-)  På musiken gick det bra som tusan. Jag och mikkiz har i läxa att lära oss ackord, F & BM. Jag är klar med min faktauppsats och det är jävligt skönt om jag får uttrycka mig så. På spanskan fick jag reda på att jag fått VG på provet och om jag fortsätter så här så kommer jag få VG i spanska, så nu jävlar!! profilen var ganska kul den med. Efter skolan så gick jag,mikkiz,andreas,linus upp till parfym affären. Jag & mikkiz skulle köpa foundation som vi har försökt gjort hela veckan nu. Men bara för det så är våra färger slut-.- Andreas följde med mig hem sen åkte han till sthlm :-(

Efter allt detdär gick jag till rocky. Hittade värsta såret på hans bakben så tvättade rent det. Kände igenom honom och han var jätte varm på vänster fram hov. såå jaa bara otur men han var inte halt iaf. Tur det!

Ikväll blir det en soft kväll bara. Är ensam hemma med pappa så ska väl kolla på idol.

Permalink HELGER Kommentarer (0) Trackbacks ()

JAG ÄLSKAR ER!

Sover hos andreas inatt igen. Nu ska jag kolla på film med dom bästaa , andreas,linus&alex. sköna männsikor. Harehare . fyffan sikken bästavän man har iaf. älskar dig michaela till tusen. föralltid vi! <3


jag älskar dig

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

YOU ALWAYS GIVE UP,I NEVER GIVE UP;

helgen har vart mer än underbar. fredag sov mikkiz hos mig som ni vet. lördag va jag med linus,tobbe & andreas sen sov jag hos andreas med han & tobbe. Den kvällen vart skapligt galen. Men rolig varen allt. söndag umgicks jag med andreas & tobbe hela dagen. Underbara människor ♥

Idag är det tisdag och det har inte hänt så mkt. Imorgon ska fakta uppsatsen vara inlämnad. På torsdag har vi matte-prov.  Mamma verkar ha det bra i Egypten och jag är avis som fan! Tur bara att hon inte kan bli så brun , hon har ingen chans mot mig i soltävling ;-) MOHAHAHA! nej men dethär suger, finnns ingenting kul att berätta om just nu. Sover hos Andrew inatt.  seeyou!


emelie, andreas sötiis ♥

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

RADIOKANALER






Linnéa Hissar;

SR P3, älskar den radio kanalen. Dom spelar alltid olika låtar. Både gammla och nya. + att dom har roliga radio program. Nej jag bara diggar den radio kanalen.


Linnéa Dissar;

Rix FM, usch finns det någon tråkigare radio kanal? jag menar samma låtar dag in och dag ut. tröttnar dom aldrig själva på att spela samma låtar?

Permalink HISS & DISS Kommentarer (0) Trackbacks ()

MORGON PROMENAD I SOLEN!

galen kväll igår kan jag ju säga iaf.Fick träffa älskling och tobbe var med också :-) men iaf så vakna jag och mikkiz ca 9 vi låg och prata ett bra tag sen så gick vi ner och käka frukost. Jag fick lov att städa på rummet eftersom att jag ska bo hos pappa nu och det är mkt skönare att komma hem till mamma sen när det är städat än när det är ostädat. När jag var klar tog vi oss en morgonpromenad i solen. Gudars vad skönt det var med sol igen. När vi kom hem väntade vi på att min tvätt skulle bli klar så hon målade på mi rygg lite (y) Nu ska jag gå till mamma igen för hon glömde ta in cykeln och en filt. sen ska jag nog fara till andrew.



Permalink HELGER Kommentarer (0) Trackbacks ()

JULIA MINNS DU? ;-)

Jag såg den jag faller.
Det var som mitt namn som stog på den.
& Jag provkörde.
Den är bra,bra,BRAAAAAAAAA!!!!
Min BMW.. den är blååååå.
Min BMW.. den är snabb,snygg & säker.
min BMW... ohyeah min BMW!


Linnéa,Fanny,Julia,Maja
det kallas Thorsberg-power ♥

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (3) Trackbacks ()

ÄNTLIGEN HELG!!!11111

Fysatan vad sköönt med helg. Det är ca 4 veckor kvar tills det är jullov och om 3 veckor fyller jag år :-D Den här helgen kommer nog bli ganska lugn tror jag. Mikkiz sover hos mig inatt och sen imorgon sover jag nog hos andreas. Mamma & åke åker ner till sthlm redan imorgon. Dom ska åka förbi och hälsa på frida också, FUSKIS!!

Imorse fick jag nå ryck att pröva någon ny sminkning och det vart faktiskt bra. Det var inte min kläddag idag. Visste verkligen inte vad jag skulle ha för kläder på mig. Vart nå fult bara. PÅ musiken lärde jag mig 5 ackord faktiskt. jag skippa profilen, palla inte vara med vi skulle ändå spela pingis och det är sjukt tråkigt!

Nu väntar jag bara på att erika ska höra av sig så vi kan rida en sväng :)

Permalink HELGER Kommentarer (0) Trackbacks ()

FLÄSKET SKA BORT!

det var assegt i början av skoldagen men senare vart jag & mikkan hyprus. Vi gick up på stan och köpte godis , HAHAHAHA! jag som sa att jag skulle sluta äta godis idag. det räckte ju långt. Menmen får träna ist så kan jag äta godis ändå xd har ju iaf haft idrott idag och snart ska jag ut och gå lite. Finns inte så mkt att skriva om tkr jag.

Är inte riktigt klar med min header än som ni nog ser. Ska fixa det snart. Imorgon är det helg och jag far nog till andreas efter en ridtur med erika :-D Nej nu ska jag ut och röra på fläsket. 

puss , säger linnéa ♥

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SOLEN KOM FRAM EN STUND

snart är det helg :-D eller vad säger du Erika? ;-)

onsdag snart avklarad. Andreas e sjuk och det har han vart sen i måndags. Har inte träffat han sen i söndags och snart dör jag, saknar han som tusan! ♥ iaf så har skoldagen gått fort för en gångskull! stickade som en tok idag, bara 50 cm kvar på dendär jävla halsduken >< på matten hade vi diagnos & det gick bara bra. sen vare spanska också. Vi har ingen läxa denhär veckan, wihooo! ;D

Efter skolan tog jag mig en promenad ner till rockan. red i paddocken tsm med alice och vi hade kul xd hon tappade sin sko i geggan. Det var grymt kul vill jag lova.

Sover hos mamma inatt eftersom att hon åker till egypten på söndag och jag får inte följa med :-(  fuskiis! men nu ska jag gå och äta sen kanske jag möjligvis fixar en ny header!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

EN FRÅGA?

vilka var det som spela?

- Det var leksand-AIK




Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

NU ÄR JAG TRÖTTER

Förstår inte hur jag kan glömma bort DH!! det är as bra ju men aja jag är ingen tv tittare och ingen datasittare heller. Men nu väntar sängen på mig. Så godnatt alla söta. 

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SEEEEEGT!

Seg dag som tusan idag. Vela inte gå upp imorse men kom upp efter ett tag. Skolan har vart hel seg förutom sv/so som gick as bra. På no lektionen höll jag på att somna. Engelskan gick också bra för att vara jag. Håller på att skriver en sak som ska betygsättas så hoppas det blir bra. Efter skolan följde jag med älskade molly hem. Vi hade mkt att prata om som ni kanske förstår. Åt där också, marians goda tacogratäng. Love it! gick hem halv sju, hämtade saker hos mamma och gick till pappa. Ska väl duscha snart sen kolla på DH tror jag som jag inte har gjort en ända gång. Imorgon är det onsdag och då har jag och andreas vart tsm i 2 månader ♥

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

FOLK UNDRAR!

Det finns vissa som undrar vad som hänt mellan mig och molly och det ska jag berätta.

Jag älskar den kvinnan enormt mkt. Jag har umgåtts med henne hela sommarlovet och sen poff så slutar vi umgås. Såhär är det , molly kommer alltid vara min bästavän, min tweeni, min andra halva. Jag vill umgås med henne men tiden räcks inte till. Jag försöker men det är svårt. för det första har jag en häst som ska skötas om. Sen är det skolan, Pojkvännen och mina andra 2 bästavänner. Jag ska från och med nu försöka få tid att umgås med henne och börja planera. För om jag planerar kanske jag får tid med allt.

9 underbara år med dig syster - mer ska det bli ♥


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

FYFAAN FÖR DETHÄR SKITVÄDRET!

Sov hos andreas inatt. Var meningen att isac och mikkiz också skulle göra det men så vart det inte. Vi kollade typ på 3filmer sen tvinga jag han att sova. MOHAHAHA! Vaknade halv 9 idag :-O andreas vakna halv 10 tror jag. Låg typ i sängen ett bra tag sen tkt anette att vi skulle kolla på film så vi kollade med henne ett tag. mamma kom och hämta mig halv 1 och sjutsa mig till rocky på engång. Red till Nibble med erika och dagens roligaste var nog när rocky sparka tösen xd haha fyfaan! hatar dethär vädret. Det gör mig så sjukt trött. Jag menar i fredags somna jag halv tio och vakna halv elva , 13 jävla timmar sov jag i! kan ni fatta!? helt sjukt. Och om maja kan komma hem någon gång idag så kanske jag kan färga håret! ser förjävlig ut nu.. usch!

Imorgon åker jag med mamma till leksand. Ska checka skolan ;-)

Permalink HELGER Kommentarer (0) Trackbacks ()

VILKET DRAG ♥♥

Onsdag; skolan var helt okej igår. Jag och mikkan skratta på like always. När jag kom hem var det bara att byta om sen åkte vi mot leksand. Vi stannade vid "star shoppen" kolla lite och jag fick en ny tandborste av pappa (a) tack pappa ♥ Efter det gick vi och käka på "bosporen" asgod mat. Vart proppmätt , verkligen. När vi käkat så åkte vi förbi och kikade på skolan där jag nog ska gå på next year. Längtar som tusan ah om jag nu kommer in då ;-) Haha iaf så åkte vi sen och parkerade och gick in. Jag & Maja gick runt och kolla lite och träffa massa kändisar. Jag och maja stog i klacken med Gurra & Andreas. Leksand spela grymt bra i början , 4-0 sen vände det när AIK börja fjolla sig så det blev massa bråk coh utvisningar. åå sopor! Grand-pierre ledsna nog ut totalt för det vart då en jädra fight sista perioden. Men fan va glad man blev sen när leksand vann med 5-4i straffar. good job boys. Vi kom hem klockan halv tolv och då var man skapligt trött. somna på engång.


Maja ♥

Niklas&Gurra ♥

Andreas ♥

*fullspeckat*

 söta pojkarna!!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

JASON DERULO-SHE FLYS ME AWAY


säger som molly hjärtathttp://mollybeadnell.blogg.se

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

~♥~♥~MIKKAN KURRAN FORRAN~♥~♥~


Älskling finns för dig och det vet du.
du är världens bästa & förtjänar det
bästa. jag älskar dig mikkiz ♥

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

JAG VILL BARA SOVA!

Satan vad trött jag är. Skolan var helt oke idag förutom att jag var trött som tusan. Jag & Mikkan har flummat som tusan men sen på slutet var vi aströtta så då var vi bara tysta >< haha tur för er vill säga. Mikkiz proppa i sig sä'kert 30 köttbollar idag, hahaha kul att se dig äta unge ;-) Efter skolan hängde andreas med mig hem, vi somna på engång nästan. det var skönt. Ungen ska sluta röka också :-D skit bra ju! eller aa undra hur länge han klarar sig.. aja han slängde iaf 11 cigg idag. det är iaf framsteg! (y) Han sover hos mig inatt också. Men nu ska jag kila upp till morsan och käka lite sen måste jag plugga. puss ♥

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

ONSDAG KLOCKAN; 19 I EJENDALS


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

JOBBIG DAG!

Måndag idag igen då, helgen bara strömmar förbi med en rasande fart. Hinner knappt njuta av den ju! aja iaf så sov jag hos mikkan inatt. Ja jag sov ju mkt inatt >< hon har typ legat på mig hela natten och hållt hand. fyfaan vad jag har skrattat inatt iaf (åt henne alltså). Skolan har varit lite si & så idag. Jag var deppig som tusan och mikkiz var väl inte heller så glad vissa stunder. Jag stannade kvar i skolan även fast jag mådde illa och så. Efter skolan åkte jag till rocky, det gick as bra. Var där ett ganska långt tag sen åkte jag till mamma och käka. Molly vela att jag skulle komma ut sen och det gjorde jag. Satt och prata med jenka & molly ett ganska långt tag. Skönt att prata med dom tsm igen!

- jag är fan trött morsan. 
 
ja ni flickor vi kan flumma vi! ;-) ÄLSKAR ER SOM TUSAN OCH SAKNAR TIDERNA MED ER ♥

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

MIZZIE DET HÄR KLARAR VI VÄL!? :-D

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

GALEN KVÄLL IGÅR

Fredag; Somnade på engång när jag la mig ner i mikkiz säng. Sov som en gud idag med. Vi fixa iordning oss för skolan, jag tog hennes påtok för snygga lackleggings. Så grymt snygga! Hon vla ju inte ha dom så jag lånar väl dom ett litet tag. Något speciellt i skolan? utvecklingssamtal, gick kanoners! Sen var det musik. kul som tusan, har inte haft musik på år. Efter skolan följde mikkiz med mig hem, jag lämna henne ensam hemma i ca 2 h för jag åkte till rocky. Men hon verka ju ha roat sig. Iaf så red jag med erika , lika trevligt som vanligt. Dock så fick vi vänta på att komma över rix 70 i kanske 10 min. När jag kom hem fixa jag mig och sen gick jag och mikkan till mamma och käka sen till linus. Och fyfaan va galet det var. Askalas var det!  halv 10 tröttna jag och andreas så vi åkte hem. Umgicks med hans familj och kolla lite på film. Vi somna kanske 3 eller nåt.

Lördag; vaknade halv 10 hemma hos andreas och väckte han vid 10 kanske. låg kvar i sängen till 12 eller nåt sen fixa vi oss och käka frulle. Vi har inte gjort så mkt idag, bara slappat. Vi åkte in till stan klockan 15 eller nåt och så gick vi till linus. Va där ett tag sen drog jag och mikkan hem till mig. Hon åkte hem på engång nästan :-( aja ikväll så vet jag inte vad jag ska göra. Hoppas det går någon bra film på tv eller nåt. Har inga fina bilder att bjuda på heller. Måste börja ta med mig kameran ju annars kommer mmin blogg att dö ut!

-Jag älskar dig Andreas ♥

Permalink HELGER Kommentarer (0) Trackbacks ()

OMG JAG FÖRSTÅR INTE !?

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (2) Trackbacks ()

SLAGGAR HOS MIKKAN INATT*

shiit vad veckorna går fort. Imorgon är det fredag igen. Iaf så hade vi läxförhör i no idag igen. hade inte pluggat så mkt men jag fick godkänt så slipper göra om. Mikkiz var hos rälsis idag så när jag kommer till henne nu så har hon ingen räls kvar i käften :-D fyfaan va coolt säger jag bara! Idrotten var grymt kul idag , skratta som tusan! Finns inte så mkt att berätta om denhär dagen tkr jag. Rocky fick nya skor idag. Och det snöar för fulla muggar. Nu ska jag packa saker, gå till mamma och käka sen ta en rask promenad till mikkan. Känns som att jag måst motionera lite!

- nobody give up

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

THOMAS DI LEVA FFS!!!!

Skolan har vart kaos idag. Har kommit försent , idrotten kaosa totalt och åå allt var bara skit. inte min dag idag kan jag ju säga! Det snöade idag :-O  snart kan man åka skidor & snowboard, kan inte vara långt kvar nu. Måste bara köpa en vinter jacka innan jag fryser ihjäl, svinkallt ute ju. Skulle igentkigen tränat idag men somsagt det är så sjukt kallt ute så skippar den. Ska iaf med på gympa med fam.thorsberg på måndag sen efter det ska jag träna som tusan! Julia då jävlar går du också på gympan!!!!!

Nu;
ska jag cykla upp till mamma och hjälpa henne med maten. See you later ♥

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

AMEN TISDAG DÅ...

...& JAG SUGER PÅ ATT BLOGGA!

idag vare andra skoldagen efter lovet. Lite segt på mornarna men det går. possetiv inställning skare va ;-)  Idag hade vi So-prov & No-läxaförhör. So-provet gick faktiskt ganska bra tror jag, svarade på 18/20 frågor så hoppas iaf på ett G som jag är helt säker på att jag får men aldrig att jag får VG så bra gick det nog inte. No-läxförhöret gick också bra. Där fick jag 10/11 rätt men det felet som blev var bara ett slarv fel så jag kunde ha fått 11/11 om jag tänkt lite. Efter skolan gick jag till mamma och hämta saker sen cykla jag till pappa. Hinner knappt lämna sakerna då andreas ringer och säger att jag ska komma ut så går väl ut igen. Jag råkade tappa mobilen när jag skulle lägga på , alla delarna flög åt helvete så minneskortet försvann men min man hitta på det :-D <3 Jag,Andreas,Linus,Johan&Robin gick och kolla på någon teater. helt sjuk varen. Fast rolig! Men ska inte skriva nå mer nu så ni inte tröttnar på att läsa min blogg.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

♥~♥~♥HELGEN I UPPSALA♥~♥~♥

FREDAG; åkte tåg i ca 1 timme. Jag och maja hade världens drygaste unge framför oss. Tur att vi inte skulle åka längre säger jag bara! När vi kom fram stog Frida och vänta på oss , massor av pussar och kramar vart det.  När vi kom hem började vi baka cup cakes. As goda vart dom! vi e kungar på att baka. När vi bakat klart kolla jag och maja på tv sen käka vi student mat som frida kallar pommes frites och korv. Hade jätte trevligt. Efter maten spela vi wii, spela bowling. När klockan blev 22 gjorde vi iordning oss för sängen. Jag & Maja kollade på film till 00. mr & mrs smith. Älskar den filmen, man tröttnar aldrig på den :-O Tog 854566 år innan jag somna men när man väl somnat sov man som en gud!

LÖRDAG; Vaknade 9 av att frida höll på i köket. Gick upp och käka frulle med henne. Kollade på tv och gjorde iordning oss. halv 12 käka vi lunch brännde tungan av mig. När vi fixat klar i köket gick vi till stan. Jag och maja shoppa lite.
För mig blev det;
• Tröja
• nagellack
• sjal
• mascara
• godis
Efter ca 3 timmar i stan började vi gå hemmåt. Hade grymt ont i fötterna menmen det är bara 20 min från stan till frida & jocke. När vi kom hem börja Frida med maten, kyckling gryta. LOVELY! Shiit vad god fridas kycklinggryta är, skulle kunna äta hur mkt som hellst! aja iaf så köpte jocke ett nytt wii spel när vi va i stan så vi spelade det i typ 3 eller 4 timmar ><  Vi fick besök av Niklas (jockes bror) han e kul! haha! Vi gick och la oss 23 tror jag och kunde inte somna då heller men det gick efter ett tag.

SÖNDAG;  sista dagen i uppsala, älskar staden! den är helt underbar. Ska fan flytta dit sen. Vaknade 8 , käka frukost. tog en dusch och gjorde iordning mig. Tåget giock halv 11. Ville inte åka hem vela stanna där länge ju :-(  helt underbart att bara kom bort från hedemora ett tag. Vi fick sitta bakom en as dryg unge igen när vi åkte hem, ååå hatar barn ibland! iaf när vi kom hem visade det sig att jag & linus hade åkt på samma tåg :-O åkte hem och käka sen vid 17 eller nåt gick jag ut och va med andreas, pelle,gurra, isac & basse. Sov sen hos andreas med basse och andreas. Vi hade ju kul, ¨käka chips och kolla film. Basse blev helt hyper. haha! somna iaf före dom. <

lite bilder från helgen;











Permalink HELGER Kommentarer (1) Trackbacks ()