THIS IS IT

Åh fick biff, potatis, lingonsylt & skysås hemma hos farmor, det är hon verkligen bäst på! ingen kan göra så goda biffar som hon. Nu ska jag höpp in i duschen sen ska jag väl kolla igenom matten engång till och kolla om rasmus klara av sista talet ;)  sen åker jag hem till andreas och sover där.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SAKNAR MIN PLUPP

Dagen har rullat på bra idag.

Vi fick vara på gymmet idag på idrotten. Det var ju skapligt jobbigt eftersom att jag har världens träningsvärk men jag körde på rätt bra ändå :) På engelskan skulle vi berätta om en text vi skrivit av från svenska till engelska. Jag visste inte om att vi skulle berätta muntligt och jag tycker att det är skit jobbigt att prata engelska :(
Är hemma nu och har gjort min matte läxa. Ska nog börja städa på rummet och byta sängkläder och sådär. Sen blir det att gå till farmor och farfar :) hejs!
saknar min plupp <3

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HEY BOY

Snart ska jag gå till skolan. Idag är det kort dag, så skönt! Slutar klockan 14.

När jag kommer hem ska jag först lösa min matte läxa sen måste jag dammsuga på rummet. Sen klockan 17.30 är jag & syrran bjudna på middag hos farmor och farfar :D Så ser dagens planering ut en så länge.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

MIN DRÖM...

... denna natt.

Jag och min syster letade efter pappa som var bortrövad. Vi knackade på någon idiots dörr och jag sa till maja att vi skulle springa efter hjälp ist. Vi sprang för helt plötsligt kom det en galen gubbe ut från dörren vi knackat på. Han sprang efter oss. Maja stannade och jag vet inte varför men jag skrek att hon skulle springa. Gubben tog maja och gick med henne in. Jag följde efter och knackade på dörren. Jag hade laddat med en utav lamporna han hade ute på gården. Den skulle jag slå i huvudet på han. När han öppna slog jag den i huvudet på han men ingenting hände :o Så jag tog ett prydnadssvärd han hade stående och försökte stycka han men det gick inte! Jag lyckades rymma på något vis och sprang in på någon gård men där bodde det också nå idioter så jag skulle springa ut till backa , där andreas bor. Men så långt kom jag inte för sen var drömmen slut!
Tur var väl det för det var en jobbig dröm :o

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SNACKA OM HELT SLUTKÖRD

Lyckades ställa klockan 00.07 ist för 07.00 igår. Hur tusan lyckas man med det? xd

Så jag vaknade då och tänkte: fan det kan inte vara morgon än och jag vart helt förvirrad. haha. jaja ställde om klockan och sen somna jag om på engång.
Har varit en ganska lugn dag i skolan idag med massa skratt med Elina & Rasmus! haha Rasmus har varit hel flummig :p
Trodde inte det skulle bli någon läxa denna vecka men första dagen så får vi en matte läxa som jag inte fattade mkt av..
Och datalektionen var för en gång skull ganska rolig!
Efter skolan tog jag sällis med Elina en bit och jag trodde ärligt att jag skulle frysa ihjäl! det är 15 - nu , hur ska det då bli ner det blir typ 30 ? :O ojoj nöjer mig med en siffra om det ska vara minus.
Mamma fick äran att följa med till stallet. Ville faktiskt inte cykla idag, då skulle jag verkligen dö! hehe.
Det gick skapligt snabbt och vi var klara halv 7 och då var det bara att skynda sig hem och byta om sen springa och hämta maja och gå till gympan. Det gick verkligen super idag! känner redan hur träningsvärken kryper fram :)
Nej nu ska jag inte babbla nå mer, ska se om andreas har lust att ringa och säga godnatt. Så godnatt på er !

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

LITE BILDER SOM TOGS I LÖRDAGS

Johannes var hemma hos Andreas så vi lekte lite med kameran :)

min sötaste pojkvän <3
Johannes
söten skulle ta en egobild på sig själv ;)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SHOPPING FRÅN ANNEXET

Shoppade ju lite också eftersom jag hade min kära mamma med ;)  mohahaha!

• schabrak

• huva
• pannband
• & en julklapp till pappa
Det var ganska värdelöst att gå på annexet för det var smockat med folk och man kom ingenstans :(

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SÅ GALET SKOJ!

Åh gud jag har haft det så kul i globen. Skulle kunna sitta där och kolla på alla fina hästar hur länge som helst!

Kan ju iaf säga att den 20 åriga kamelen är min favorit från gårkvällens nummer. Hur tusan kan man lära en kamel göra skänkelvikningar eller byta galopp :o  helt galet!
Det är skapligt skönt att vara hemma nu också men jag älskar verkligen stockholm. Om jag hade råd skulle jag nog åka ner dit varje helg. Men ska snart ner igen , blir nog efter jul med andreas och shoppa i massor!
Här ska ni få lite bilder, men eftersom att den kameran jag har lånat av molly suger (sorry molly) så blir det inga bra bilder :(  jag bara längtar tills min systemis kommer!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (2) Trackbacks ()

GLOBEN HERE I COME

Åkte hem till min älskling igår och vi myste framför tv:n hela kvällen <3

Nu har jag fixat mig klart för snart bär det av till globen , kommer massor med bildern sen. puss!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-11-26

Blev inge mer inlägg igår pga att min söta pojkvän kom hit och överraskade mig :O

Hade ingen aning att han skulle komma, sen när jag kom ut från duschen satt han där i min säng.
idag har det varit en skön dag. Har skrivit klart mitt så kallade cv till praoen sen har jag och Elina gjort pepparkaksdeg :D
Det var nog det vi har fått gjort idag + ätit ;)
Direkt när vi slutat så gick jag ner till rocky i det iskalla vädret. Satt på mig dom tjockaste kläderna jag kunde hitta i stallet. Det visade sig vara 5- grader i stallet så det var bara att sätta på fläkten. Rocky ville inte komma in idag, han körde jaga med mig i hagen och det tyckte han var jätte kul... Fick tillslut fatt på han och det blev en lite mysig runda.
nu är jag något frussen så ska ta en dusch. Det är min och andreas fredag idag eftersom att jag åker till stockholm imorgon men han vill inte svara mig :o gissar att han är på gymmet.. aja men kanske skriver lite senare.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

PRAKTISKT PROV

Är helt slut och inge annat!

Hade praktiskt prov nere på Hr idag och det gick bättre än förväntat. Jag har varit så stressad över detdär men det var väl igentligen ingenting att stressa upp sig för. Vi fick iaf 3 timmar på oss att göra förrätt och varmrätt. Till förätt gjorde vi mozzarella sallad och till varmrätt blev det hasselbackspotatis,fläskfilé,champinjonsås & stekta julienne grönsaker.
Jag blev riktigt nöjd över mitt arbete om jag ska vara ärlig (a)
Efter skolan mötte jag upp Molly så gick vi hem till henne och prata om allt och ingenting sen fick vi nå ryck så vi gick upp på stan och solade i 17 min. Jag höll på att somna! Nu lucktar jag sådär äckligt som man gör efter att man solat så jag måste verkligen duscha. Men just nu är det viktigast att få skolarbetet avklarat. ha en bra kväll!
Jag hade tagit kort på min förätt också men min mobil har fuckat ur tydligen så det går inte att ladda över bilderna -.-

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

BARA MINA FUNDERINGAR.

Min anledning till att jag tog upp anabola är för att det är så många som pratar om det. Och jag vet inte men jag tycker att det är intressant att få reda på vad folk håller på med och vad det igentligen är. Det var nog en kort sammanfattning på anledningen :)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

USCH

fyfan vilken hemsk dröm :(

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

GOODNIGHT SLEEP TIGHT

Ska läsa ut den förbaskade boken nu så jag kan skriva klart min redovisning, sen blir det godnatt för mig :)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

TRÄNINGSSKADAD

Måste ta en varm dusch innan jag fryser ihjäl :o 
Är helt slut efter först ett gympass sedan 2 timmar i stallet + cykling på det!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

FULLPROPPAT

Kunde verkligen inte sova inatt :(  hade ju min andreas som höll om mig men det gick iaf inte. Kan ju vara för att det är så stressigt med alla prov och läxor nu. Skolan har gått ovanligt snabbt idag även fast vi hade långdag. Jag,Elina & Rasmus kom fram till att vi inte har så mkt läxor iaf även fast det känns så. Menmen det är inte många dagar kvar nu. Känns som att värsta dagen kommer att komma imorgon för vi ska laga en hel maträtt själva! jag kommer stressa ihjäl mig..

Efter skolan klädde jag på mig som f*n och cyklade ner till Rocky. Han hade små sår överallt på sina ben men det blir väl så nu när det är halt och han har brodd. Jag red lite dressyr på banan och det gick skapligt även fast vi höll på att blåsa iväg.
Just nu ligger jag i min säng och ska väl fortsätta med min bokredovisning.. ORKAR INTE!
Så ska jag ringa till Andreas också. Blir nog en tidig kväll för mig, känner mig helt slut.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SO BEAUTIFUL

Det gick bra på gymmet men det blev bara bandet för min del idag. Sprang i ca 15-20 min? men det fick duga för mimn träningsvärk :o Efter det så sola jag i 12 min och det var ju något skönt! är lite brunare iaf men måste spara mina pengar till julklapparna nu så jag får inte unna mig för mkt!

Andreas har kommit till mig nu , dock ligger han och sover. Söten då ♥

Men det var väl lika bra för då kan jag fortsätta plugga... hare hare

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

GYMMET VÄNTAR

Nu har jag pluggat tillräkligt för en stund. Jag ska snart dra mig ner mot gymmet för att kö ett pass. Men idag blir det lugna puckar för jag har en förfärligt skön träningsvärk sen igår. Hörs snart

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

BRA MUSIK

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

PLUGGA PÅ MORGONEN

godmorgon, är så himmla trött men jag måste gå upp nu. Jag ska ner och äta litre frukost nu sen måste jag börja mitt plugg!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

FUCKING JÄVLA TARD ORD!

Här sitter jag och försöker plugga och så kan dom inte ens skriva på ren svenska så man förstår!!!
Liksom vad i hela friden betyder "primärt"? kan någon förklara det för mig ? :o
Det där förbannade jäkla ordet gör så att jag inte kan göra om en yttepluppeliten mening! ÅH VA SUR JAG BLIR!

Om det finns någon gullig människa som vet vad det där fndsjbfdsfnsndsj ordetr betyder så får den snälla personen berätta det , puss

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

SAMMA LIKA PROCEDUR

Min dag har nästan varit toppen om man bortser från lite huvudvärk då&då.

Har fått ännu mer läxor och skit nu... En hotell läxa & en mice a place läxa, SUCK! ORKAR INTE!
Tur att vi är lediga imorgon, då ska jag plugga som en tok + sola & gymma med mikk mitt hjärta ♥
Efter skolan åkte jag ner till rocky en sväng och fixade sen hem och packa och sen vidare på gympa. Det gick verkligen as kalas på gympan idag. Frågan är bara vrf jag svettas som en gris? är jag sjuk eller något? :( buhu!
Nej nu ska jag ner och äta sen ta en lång & skön dusch. puss

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

09.00

Godmorgon

Sitter här och lyssnar på bra musik. Det är en halvtimme kvar tills jag ska gå till skolan. Men hör av mig seeeen!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

LITE SMÅPRAT

Nu har jag kollat runt på 2671267 sko hemsidor men inte fan finns det några snygga skor, BLIR FAN TOKIG!

Hittar man ett par snygga kostar dom typ 800 och uppåt och det tänker jag inte betala för ett par vanliga klackisar.
1 timme kvar tills filmen börjar.. vad ska jag göra på den timmen?
Imorgon är det skola igen och då måste jag ta hem massa böcker för att plugga. Vi har bla.
dataprov-som jag inte tänker plugga till
ord prov-som jag definitivt måste plugga till
& eng läxa-som ska vara inlämnat tills på fredag som jag måste göra :) 

Fast jag tror veckan kommer gå fort för sen på lördag eftermiddag åker min familj ner till stockholm för att kolla på globen horse show :D

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

NU ÄR JAG HEMMA

Har ätit lite äppelpaj och läst 10 sidor i boken. Nu ska jag städa undan lite på mitt rum och kolla vad jag behöver hämta hos pappa , om det kanske kan vänta tills imorgon :) & klockan 21 börjar och så kom polly, det får man inte missa!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SÅ UNDERBART

Det blev inte så mkt bloggning igår men andreas vart tillslut social och så la vi oss och kolla på både "så mycket bättre & heartbreak hotel". Och efter tv:n så bada vi igen xd hehe så sköönt! måste passa på när man inte har något badkar själv ;) Efter det så somna jag så sött såå!

Vaknade 11 imorse och försökte kolla klart på en film vi började på igår, men det gick ju sådär. Har bara legat och myst med älskling hela dagen och nu har vi nyss ätit frulle och städat undan lite. Juste måste borsta tänderna :o och dendär nedrans boken ska vara utläst tills imorgon, ah eller hur... tur att vi har studiedag på tisdag :D 
hejdå!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

CS BORDE FÖRBJUDAS!

Nu har jag myst i badet medans min sociala pojkvän spelar cs.. Det spelet borde seriöst förbjudas. Killarna blir som små zombies framför dendär datorn. Jaja men ska forsätta med min kära bok , see you :)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-11-20

Det var verkligen skit kul igår och jag ska praoa på dalasalen :D
Jag fick först skära fläskfilé vilket tog typ 1 timme att göra. Sen började vi lägga upp på tallrikar. Tiden bara rann iväg för helt plötsligt så skulle vi åka hem. Kom hem klockan 22.30 kanske :) var inte hemma ett långt tag, gick ut till andreas & co på engång. Var väl ganska skoj ;) synd att det var så kallt bara. Jag & andreas gick hem klockan 00 och så somna vi nästan direkt. 

Imorse ringde klockan 07.00 , skulle hjälpa mamma med att släppa ut hästarna. Det gick fort och när jag kom hem somna jag direkt och sov till 11.30. Jag har försökt läsa i min bok och jag kan ju säga att det är mer än 100 sidor kvar -.- måste bli klar tills måndag!

Jag och andreas gick även och gymma i 1½ timme. Var super skönt men bandet var upptaget nästan hela tiden så jag kunde inte köra det jag ville men det blev nog bra tillslut iaf.
Nu är vi hemma hos andreas och har nyss ätit någon as god gryta :o Andreas är ute och meckar med moppen så jag ska väl läsa i min roliga bok...

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

UTSIDAN

Linnéa försöker le med stängd mun , dock gick det inge vidare xd

Permalink OUTFIIT Kommentarer (0) Trackbacks ()

ALL-I-NEED-IS-YOU

gud vad jag är dålig på att uppdatera :(

Men jag gick ner till rocky sen gick jag till andreas på engång. 

Vi myste och kolla på tv osv, alltså inget speciellt. Det är bara så skönt att få ligga i hans famn ♥
Fick sovmorgon idag vilket var väldigt skönt! om ca 2 timmar ska jag till skolan för att sedan åka med till falun och jobba lite :D ska bli grymt kul! Kommer hem 22 tror jag , kanske senare. Bloggar då :)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

14 MÅNADER

Åkte till Andreas igår kväll och vi gjorte inte så mkt , kollade på film och myste!

Åkte med pissbussen imorse igen. Tur att skolan gick bra iaf. Jag jobbade med Elina i köket idag och vi fick äran att laga Bulgarisk linssoppa och koka kolasås , båda sakerna vart skit bra :D 
Dock har jag en förfärlig mag ont just nu. Måste ner till stallet , får inte tag på Alice :( 
Blir nog inte så att jag rider iaf, maja får fixa det i helgen... 
Men ska dra på mig långkallingarna och gå ner dit nu sen måste jag få tag på michaela ! <3

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

ÄLSKAR LISTOR

Listan som anna snodde av olivia som jag snodde av anna :D

99 saker du inte visste om mig

1. Fullständigt namn? - Astrid Linnéa Elise Thorsberg
2. Exakt ålder? - 15 fast fyller om 3½ vecka :D
3. Vart bor du? - Hedemora
4. Bor tillsammans med - ingen , bor lite överallt :)
5. Husdjur? - 1 häst & 1 hund
6. Färg på ditt hus? - guult
7. När är du född? - 11 december 1994
8. Klass? - HR1
9. Vilket år tar du studenten? - det beror väl lite på men antagligen typ 2013?
10. Något jobb? - nej men skulle dock inte sitta fel
11. När ska du sova ikväll? - Det visar väl sig
13. Duschat idag? - nej ska snart
14. Kramat någon idag? - ja
15. Pussat någon idag? - ja
16. Vad har du ätit? - frukost,lunch,mellis&kvällsmat
17. Dagens klädsel? - jeans,linne & bobban tröjan
18. Dagens smink? - foundation,ögonskugga,rough,mascara & ögonbrynspenna
19. Dagens sötnos? - Helt klart andreas när han sover ;)
20. Dagens roligaste? Rasmus & Elina
21. Har du många vänner? - dom jag behöver
22. Hur många har du kysst? - men gud , inte h¨ller jag väl räkningen på det :o
23. Vem kramade du senast? - andreas
24. Vem pussade du senast? - andreas
25. Hur många har varit otrogna med dig? - aldrig i hela mitt liv jag skulle kunna göra något sånt!
27. Har du pojk-/flickvän? - ja
28. Vem pratade du med i telefon senast? - andreas
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Mikkiz: ska vi gymma idag?

FAVORIT:
31. Film? - finns så många men den jag kollar mest på är nog pearl harbor
32. Låt? - ingen just nu
33. Mat? - oj men lasagne då (a)
34. Dryck? - mjölk/vatten
37. Stad? - stockholm
38. Land? - cypern
39. Ämne i skolan? - HR lektionerna
40. År? - 2009

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - andreas

42. Personen du kysste? - andreas
43. Gången du spydde? - det var längesen :o typ i 7.an kanske
44. Gången du grät? - det var också ett tag sen senast
45. Pizzan du åt? - någon konstig som jag åt med mikkan xd
46. Gången du var i göteborg? - då var jag nog 7 år kanske 
47. Gången du var i stockholm? - 2 veckor sen
48. Gången du var full? - höstlovet kanske
49. Gången du var hög? - aldrig vart
50. Personen som såg dig gråta? - det var nog elina och rasmus och co

ANTINGEN ELLER:
52. Hund eller katt? - Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Det beror på 
54. Tv-spel eller datorspel? - tv spel
55. Singel eller upptagen? - Upptagen
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - inget :o
58. Ragga eller bli uppraggad? - båda e kul :D
59. Big Brother eller Paradise Hotel? - Paradise Hotel
60. Svart hår eller blondt? - både och men just nu är det nog blondt 
61. Blåa ögon eller bruna? - bruna
62. Choklad eller lakrits? - choklad
63. Göteborg eller stockholm? - stockholm

64. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger
65. Coca-Cola eller Fanta? - fanta
66. Pizza eller kebab? - beror på
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - Båda
69. Leva eller dö? - leva
51. Svart eller vitt? - svart

ANTAL:
70. Personer du älskar? många
71. Personer du hatar? - Just nu finns det 2 på min mörkaste hatlista :)
72. Personer som sagt jag älskar dig? - dono
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmar-period? - 3 kankse
74. Glassar du ätit på en dag? - inte vet jag xd
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - ingen
76. Gånger du haft minnesluckor? - aldrig hänt 
77. Piercingar har du? - har bara i mina öron
78. Personer du saknar just nu? - finns en del
79. Gånger ditt hjärta brustit? - 2 gånger på riktigt

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - andreas <3
81. Ska du träffa imorgon? - mina HR homies :D
82. Sjöng du senast för? - min klass ;)
83. Hade du senast en MSN-konversation med? - mikkan
84. Spelade du tv-spel med senast? - timo och andreas tror jag :o
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - my loverboy
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - 1 fet ful hagga
87. Förtjänar att dö? - ingen bara pinas lite granna (a)
89. Vill du sova brevid inatt? - Jag ska sova bredvis andreas :)
90. Gör dig glad? - finns många <3
91. Gör dig ledsen? - finns ingen just nu
VAD:
92. vill du helst göra nu? - sova!
93. Önskar du att du slapp göra? - läsa i kokboken
94. Vill du ha nu? - min systemkamera!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - systemkamera & pengar
96. Längtar du till? - tills någon frågar om jag vill följa med utomlands 
97. Tycker du om dina betyg? - det kan jag inte säga ännu
98. Ångrar du i ditt liv? - ingen aning :o
99. Är det bästa som har hänt dig? - ANDREAS (L)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

JAG DRÖMMER FORTFARANDE ATT SLÅ DIG SÅ JÄVLA HÅRT

Att du vimlar runt i mitt huvud då & då stör mig så otroligt. Att folk som har gjort fel och inte kan inse det , stör mig så otroligt... Hur svårt kan det vara att säga förlåt? ett ynka litet förlåt!  ju längre tiden går ju mer hatad blir du & ju mer vill jag bara slå ihjäl dig , att spotta i ditt fula feta ansikte!!! nej fyfan för äckliga falska fläskpaddor!

jaja men ska lugna ner mig nu.. vänta ska bara räkna till 10.

Hej, ursäkta att jag inte skrev igår men hade fullt upp. 
Direkt efter skolan så gick jag ner till rocky och direkt när jag kom hem från rocky så åkte jag till andreas och när jag är med andreas vill jag umågs med han och inte sitta vid dator :)
Kan ju berätta att provet gick bra igår iaf och sen hände det inte så mkt mer än att fystestet var jäkligt kul. 

Och idag fick jag lov att åka buss till skolan.. suck! men fick iaf sova med världens finaste. 
Hade fys på idrotten idag med och jag klarade några chins , stolt ;) hihi
men nu ska jag slå en pling till andreas sen ska jag gå till min älskade farmor och farfar.
HÖÖÖÖÖRS!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HELA -2 GRADER UTE !

hej hopp!

Fick faktiskt sova ut till halv 8 idag bara för att jag inte hade tänkt sminka mig. Eller lite smink blev det (a)  anledningen till att jag inte skulle sminka mig var/är för att vi har fyspasset andra lektionen och jag antar att jag kommer bli dö svettig! Hoppas dagen går fort för idag slutar vi 14.00 :D ha en bra dag , see you soon ♥


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

WHEN I TELL THE WORLD YOUR MINE

Nu har jag äntligen lite tid till att blogga. 

Cyklade somsagt ner till rocky och jag höll på att glida omkull :o pinsamt om jag hade gjort det för det var alldeles vid övergångsstället. Jag blev iaf pissblöt och bara för det så blev jag grinig. Hoppas det inte är sådant piss väder imorgon för imorgon ska jag rida också. jaja när jag kom hem packa jag lite saker till pappa och sen så kom mamma upp med kläder som jag skulle pröva till servering. Allting passa fast ska köpa en ny skjorta. Har även gymnastikat och det gick bara bra :)  och imorgon väntar fyspasset på idrotten :D:D:D  Men hörrni vet ni vad nu ska jag slå en pling till andreas sen ska jag plugga lite mer hotell för imorgon är det ju prov!  så godnatt

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 M HÖG MED PROV & LÄXOR

Nu är jag hemma från skolan.Dagen har varit okej fast den har gått så segt + att det bara ramlar in läxor och prov.. suck!

Jag måste åka ner till rocky nu, vill inte :( det snöar och har sig! buhu... hejdå

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

FULLSPÄCKAD VECKA

svart till sandra: Ja jag tycker att det är skit kul + att man får väldigt många lediga dagar. Dock kan det vara mycket läxor och prov men så är det nog på alla linjer :o rekomenderar hr om man tycker om att laga mat och det är jätte trevliga lärare.

Godmorgon

Börjar 09.50 & har bara 4 lektioner, sooooft ;) 
Hoppas bara vi inte får några mer läxor för det är verkligen fullproppat den här veckan!
När jag slutat måste jag skynda mig ner till rocky sen så ska jag på gympa och pumpa mig lite ;)
Och efter den så måste jag hem och plugga... känns bra när man har gjort av med all energi och är dö trött. Men tror faktiskt att jag är ganska säker på hotell delen. Vi har hotell prov imorgon, wish me luck :) 

äh nu ska jag packa mina saker och börja fundera på att gå till skolan. see you soon.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

GRATTIS PÅ FARS DAG!

Grattis pappa på farsdag! ♥


Jag och andreas har bara legat och slappat idag. Vi gick till gymmet för att gymma men vi kom ju inte in för kassan var stängd... skapligt irreterande! jaja det var väl bara att vandra hem. Jag hade laddat ner "streetdance" som vi la oss och kolla på och den rekomenderar jag stort.
Helt plötsligt ropar mamma att vi måste följa med till mormor för hon hade tydligen glömt bort att vi var bjudna på lunch hos henne :p  så det var väl bara att klä på sig och sen åka dit. Det var iaf jätte god mat och man kan ju snacka om att man blev mätt. När vi kom hem fortsatte vi kolla på filmen och så satt jag på bastun så vi basta ett tag.
För ett tag sen lämna andreas mig och nu ska jag väl plugga lite hotell och läsa i boken som ska vara utläst tills på onsdag som jag aldrig kommer hinna med :o
god natt på er!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

JAG ÄLSKAR DIG

Sötnosen kom till mig igår!

Vi gick ner och handla godis direkt när han kom. När vi kom hem satt vi på bastun och gick ner och tittade på tv ett tag men vi orkade inte titta så länge så vi gick upp och basta. Jag basta kanske i 15 min sen orkade inte jag nå mer. Andreas satt kvar hur länge som helst men till slut tvinga jag ut han men bara för det så somnar han när vi skulle mysa och kolla på film , suck! haha, jaja jag somna nästan direkt jag med. 

Det var min lördag det och nu är det söndag och jag ska bara slappa hela dagen. Ska hinna plugga och flytta ner till pappa också men det tar vi senare.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SLAPP LÖRDAG

gokväll

råka somna i cirkus 2 h men det skadar inte, så lite som jag sovit den här veckan.
Min kväll kommer bestå av tacos, bra tv program och film. Möjligtvis en andreas också men det beror på om han får skjuts. Imorgon är det söndag och då ska jag först sova tills jag vaknar sen ska jag plugga & stallet. 

sköna dagar!

sen sthlm

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SKÖN KVÄLL I SÄTÄ

Igår kväll tog jag bussen till säter för att umgås med andreas och co. 
Det var trevligt med lite nytt folk men jag var dock inte på så bra humör för att det var så grymt tråkigt och jag hade så sjukt ont i huvudet :(  menmen jag ska inte klaga det var ganska okej ändå :) 

Jag, andreas & tobbe åkte hem halv 2 tror jag och jag somna nästan på direkten. 
Imorse vaknade jag halv 10 av att nettan kom inrusandes och skrek FRUKOST! haha, änt hon underbar ;) 
Klädde på oss och åkte hem till hedemora och käka frulle + ett mysigt bad med söten.

Nu har jag kommit hem och jag hade tänkt att ta tag i pluggandet lite.
skriver later, heejs! :)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

I VÄNTAN PÅ TIDEN

Vilken svordom använder du mest? hm jag vet inte , tycker att jag svär mest hela tiden
Äger du en iPod? nix
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? just nu är det 19.00 annars så är det ju helg nu
Hur många resväskor äger du? -
Använder du flip-flops? på sommaren så sliter jag på inter sport floppisarna 
Var köper du dina matvaror ifrån? det är olika
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? ta bilder är kul men att vara med på bild är kuligare :D
Vilken var den senaste filmen du såg? yes man eller vad den heter
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? helt klart med en vän
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? hemlis *blink*
Har någon någonsin kallat dig lat? ja fast nu var det ett tag sen
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? ne
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? har ingen CD
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? -
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? hm inte vad jag kan komma på, jag glömmer alltid bort hemlisar :(
När var senast någon stötte på dig? igår ? ;)

Vad åt du till middag senast? spaghetti och köttfärssås
Använder du huvtröjor? ja
Kan du vissla? ja
Vem var den senaste som ringde dig? andreas
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? inte så insatt i karuseller men berg o dalbanor isf
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? jadå det finns alltid nån :)
Vilket riktnummer befinner du dig i? 0225
Tittade du på tecknat när du var liten? japp hela dan varje da
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? centrumgallerian om det räknas ? :p
Hur många syskon har du? 1 hel & 2 lådsas
Är du blyg inför det motsatta könet? nej 
Vilken film kan du alla replikerna till? kunde f.o.u men nu vet jag inte 
Äger du några band t-shirts? nej
När flög du senast? oj det var nog 4 år sen kanske :o
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 2
Läser du för skojs skull? ja , läsa är så mysigt
Pratar du några andra språk? engelska & lite spanska
Diskar du din egen disk? ja det gör jag men vi har diskmaskin ;)
Har du gråtit offentligt? ja
Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop
Försöker du alltid lära dig nya saker? nej
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? ja jag skulle vilja pierca mig på 2 ställen och göra en tatuering.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? nej så behöver det inte vara
Kan du kasta macka? ja
Har du någonsin varit på Jamaica? Nej
Vad har du med dig in på bion? sällskap och en stor popcorn
Vem var din favoritlärare och varför? hm vet inte men nu är det lärarna nere på HR :D
Har du dejtat någon av en annan religion? Nej 
Vad har du för väder? SLASK
Har du en blogg? seru väl
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? alla HR lektioner
Gillar du att flyga? jadå, lite långtråkigt bara
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? humor
När sov du senast på golvet? minns inte, det var ett tag sen iaf
Vilken är din favoritdrink? margarita tror jag :)
Gillar du din boende-situation? hm nee skulle vilja flytta till sthlm
Vilken är din mammas hemstad? folkärna
Din pappas hemstad? hedemora
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 5 iaf men om jag ska må som bäst så är det 9
Är dina dagar fullbokade och stressiga? i veckorna är det lite så ja.
Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? nej
Vilken är din favoritfrukt? banan
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? jag har börjat kolla lite nu när jag och mikkiz börjat på gymmet :p
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 16
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? lite kanske
Tror du på liv på andra planeter? aa.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg? andreas tror jag
Tror du att Gud är man eller kvinna? EN MAN :D
Vad var det senaste du åt? tårta
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? både & :)
Hur valde dina föräldrar ditt namn? min gammel mormor heter Linnéa 
Gillar du senap? nej usch
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? försök tänka posetivt, allt kommer ordna sig!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja det är min högsta dröm!
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? -
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej
Tycker du om att krama folk? ja det är så mysigt!
Skulle du säga att du är trendig? haha dono
Äger du en digitalkamera? Inte just nu men snart en Nikon D3000 :D
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Charlotte Kalla
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? ja, faktiskt.
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? minns inte
Tycker du att du är attraktiv? haha ah jätte
Vad är du allergisk mot? ingenting
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? ne
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? vet inte
Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? -

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

REGN+SNÖ= PLASK!

Nu har vi snart städat klart och det börjar bli riktigt snyggt. Det är bara nedervåningen kvar sen är det klart. Tänkte slänga in lite tvätt i maskin också. 

Ja och vad ska man säga om vädret... det är plaskigt och blött + att det regnar. 
jaja men ska fortsätta med mina sysslor nu :)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

STÄDTIME!

Kom precis hem från backa så nu är det bara att borsta tänderna och börja städa :D

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HÄÄRLIG DAG OM INTE ANNAT

Kan ju inte annat än säga att denna dag har varit toppen!

En hel dag nere på HR med bara teori , hur intressant och skönt som helst. Sen har vi fikat brownis och kolasås , mums!

Slutade klockan 14.30, då gick jag ner till rocky och red en jätte mysig vända i det fina vintervädret. Kan ju säga att han fick jobba ganska ordentligt för idag var jag sträng, mohahaha ;)  
När jag kom hem hade åke köpt tårta så då smocka jag i mig en bit av den också. 
Om ett tag ska jag fara till sötnosen andreas, sover där inatt. Och imorgon väntar en städdag med mamma. 
ha det bra!

& en sliten bild på Linnéa :)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

VARFÖR DRÖMMER MAN MARDRÖMMAR?

Mardrömmar har ofta starka känslor av rädsla och ångest för att man ska reagera på dem och minnas dem.. Kan vara riktiga rysare. De berör ofta något viktigt område i ens psyke som man inte lyssnat på tidigare.

Mardrömmen säger; Se, Förstå, Förändra för att läka dig inifrån!

Drömmarna vill befrämja hälsa och helhet. De blir starkare och starkare ju viktigare det är att budskapet går fram. Ofta kopplar en mardröm ihop dagens händelser till tidigare traumatiska upplevelser. Drömarbete här syftar till att se det som varit i ett större perspektiv och försona sig med det, och att göra en förändring i synsätt/förhållningssätt som förändrar rädsla till kärlek. Detta leder till djup personlig och psykologisk växt och frigörelse.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-11-11

Godmorgon!

Usch och fy vilken hemsk dröm jag drömde inatt :(  det är nästan så man börjar gråta! 
PÅ sista tiden har jag drömt jäkligt många mardrömmar.. undra vad det kan bero på? är det för  att man inte är avslappnad eller för att man är orolig över nåt?  hm det måste jag undersöka.

Jag ska iaf snart dra mig mot skolan. Har bara teori nere på HR idag vilket blir sköönt! 
Efter skolan ska jag gå till rocky , rida han och fixa sen kan jag ju bara säga en sak.. ÄNTLIGEN HELG!
& idag är det prick 1 månad kvar tills jag fyller år :D

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

TV&APELSIN

Nej nu ska jag ner och kolla på tv och äta apelsin :D

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

WIHO SNART ÄR DET HELG

Mikkiz kom aldrig och sov hos mig igår :(  tur att man har en till nattkompis ;) 

Skulle ta bussen till backa i sista minuten, tror ni inte att jag missar den också! Men då säger jag tur att jag har andreas och anette som kommer och hämtar mig när jag gått halvvägs :D Var jätte trött igår och det tror jag andreas också var för vi somnade nog samtidigt <3
Imorse ville jag inte gå upp men jag tvinga upp mig tillslut. Skolan är riktigt kul nu när man ligger så bra till överallt! Känns så bra när man presterar såhär :D  Hade bip test på idrotten och kan ju säga att jag hade bättre kondition än vad jag väntat mig, hihi.
Jag har nyss kommit hem ifrån min söta ponny så ska slänga mig i duschen. Imorgon är det sista skoldagen men jag antar att den kommer gå fort. WIHO SNART ÄR DET HELG :D:D:D

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SNACKA OM ATT HA PUMPAT MUSKLER!

Kom nyss hem från gymmet och jag kan ju lugnt säga att jag och mikkan tog i från topp till tå! 
Jag körde mage,armar,rumpa,ben & kondition. Vi har gjort ett schema som vi ska kö iaf 1 gång i veckan :)

Har hunnit äta lite också , det blev rotfruktsgratäng m. brunsås.. MUMS!
Mikkiz sover hos mig också , kommer somna tidigt ikväll känner jag.. Men nu väntar duschen.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

FYFAN FÖR DEN KALLA VINTERN!

Blev liksom inge mer inlägg igår. Fick besök och kunde inte slita mig från honom. 

Men idag så har jag iaf mått bättre, blev lite taggad av att vi bara hade 4 lektioner och slutade 14 ;)  Dock sov jag inte så bra inatt men det jämnar nog ut sig snart. Just nu snöar det för fulla muggar , usch vill ha sommar nu. Hoppas på att den här vintern inte är lika lång som förra året! Men jag ska gå ner och ta mig något och äta sen ska jag läsa lite i boken som ska vara utläst till nästa vecka.

Juste ska gymma med mikkiz när hon kommer hem ifrån skolan också :D hoppas hon sover hos mig meed!!!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SEG, SEGARE, SENGÅNGARE

Usch dryg dag i skolan.. Har verkligen känt mig hängig idag. Tur att jag har mina pärlor till klasskamrater!
Slutade 16.15, då var det bara att vandra hem , slänga i sig något att äta sedan cykla till rocky. Drog på mig dom tjockaste kläderna jag kunde hitta. & fyfan vad mörk det blir nu, jag som är så sjukt mörkrädd. Fick lov att ta pannlampan ner till den läskiga hagen men när jag väl hittade på min sötnos så blev det genast tryggare! 

Jag skulle ha gått på gympan men jag har ingen ork för det. Håller liksom på att somna nu och klockan är halv 20. 
Jaja ska slänga mig in i duschen nu.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

GODMORGON

Fick panik imorse när jag vakna och trodde jag hade försovit mig men klockan var bara 7, dock kunde jag inte somna om men jaja. Är inte ett dugg sugen på att gå till skolan men måste.. usch! men jullovet närmar sig sakta men säkert. Bara 1 och en halv månad kvar + att jag fyller år snart också :D  Har inte så mkt mer att skriva om nu men skriver efter skolan.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

GOKVÄLL

Bastade lite och det var ju något skönt sådär. Funderar lite smått på om jag börjar bli förkyld. Är alldeles slemig i halsen och jag känner mig en aning hängig. bäst att jag springer ner och äter en apelsin! ah jag gör så, pusshej!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

FINA DJUR

Blommis föredrar resväskan
min snygga kooorv!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

VI HÖR IHOP DU & JAG...

... från första gången jag såg dig så visste jag att det skulle bli du & jag. Det var liksom som om någonting drog ihop oss som någon slags dragningskraft. Alla dom stunder vi har haft  kommer jag alltid minnas. Hur kul vi har & har haft tillsammans. Vi har gråtit floder , vi har skrattat så vi stupat, vi har gjort allt tsm. Ingen är som dig & jag skulle ärligt inte kunna tänka mig ett liv utan dig. Ingen Linnéa utan Andreas, Ingen Andreas utan Linnéa. Det vet vi båda mkt väl för vi har försökt leva våra liv utan varandra men det fungerar inte! Vi har gått igenom motgångar, vi har gjort bort oss så förfärligt men nu är vi snart har allting lagt sig på plats. Du kommer alltid finnas i mig andreas, du lever i mig och jag kommer aldrig bli så kär i någon som jag är i dig!  

Jag älskar dig

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

NU HAR JAG FÅTT TBX MIN DATOR

Gick upp klockan 7 imorse och kan ju säga att det var dryyyyyyyyyygt!
Har hjälpt till på dendär nedrans tävlingen idag så jag är helt slut i både ögon och kropp. Just nu skulle jag bara vilja ligga och mysa med en andreas kanske men så bire no inte. Har som tur sovmorgon imorgon, börjar inte försen 10i10.

menmen ha det bra hejdå!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SITTER UPPE PÅ MINA ROSA MOLN

Det känns som att jag har blivit kär på nytt, hjärtat dunkar i 300 , jag är alldelses knäsvag och det kittlas i magen.

Gick ut och träffade mikkiz och co en sväng. Vi vandra runt men det var svinkallt så jag följde med andreas och jey upp till jey. Har setat och kollat på tv och myst.  
Gick hem för ett tag sen men andreas kommer upp och hämtar min dator , han ska låna den :(  hur ska jag klara mig?
äh jag klarar mig!  hihi men godnatt :) <3

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HELT SLUUUUUUUUUUT

Orkade verkligen inte blogga igår när jag kom hem. Det var kaos på tåget och ja när vi kom hem så sprang jag bara upp och lämna mina saker sen följde jag med ut till backa. 

Firade Nettan och åt veckans godaste mat. Åt så jag höll på att stupa! så sjukt gott var det. Efter det så tog vi det lugnt , gick över till kim och kollade på hans fågel Iris, kollade på idol och hade det mysigt. Vi somnade runt 1 kanske och vaknade 11? Har varit helt slut idag så har inte gjort nånting i princip. Åkte in till stan och red en sväng. 

Ska nog träffa mikkan ett tag snart också. Ska bara fixa mig :)  

och vet ni vad snart kommer min systemkamera :D:D:D:D

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

KAN MAN SÄGA GODMORGON NU?

Vaknade klockan 10 imorse och jag har sovit  som en stock inatt. 

Vi var ju till IKEA igår och storhandla. Vi hade skitkul! 
Vi handla bla:
doftljus
sängkläder
present till anette
kastrull
matta

och säkert något mer. 
Nu idag ska vi åka hem och jag har precis duschat. Har ingen aning om vad jag ska göra men ska väl umgås med min lilla filur ;)  hörs later!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

LISTOR ÄR SÅ KUL :D

100 frågor om dig själv!

personligt:
1. ditt fullständiga namn? - Astrid Linnéa Elise Thorsberg
2. korrekt ålder? - 15
3. längd? - 164
4. vikt? - 53 kg
5. smeknamn? - Just nu är det Néa,Belle & Elenéa
6. vart bor du? - Hedemora
7. vad gör du på fritiden? - tränar,pluggar,kompisar & hästN
8. beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - brunt hår med blonda slingor, kort , snygg & vältränad ;)
9. vad är du mest missnöjd med din kropp? - brösten&magen
10. vad är du mest nöjd med? - rumpan , mina ben och ögona
11. vad har du för uppfattning om dig själv? - snygg, sexig , singel (halvt)
12. vad vill du jobba som äldre? - hm ingen aning men någonting inom kockbranchen :)
13. hårfärg? - just nu brunt med blonda slingor
14. ögonfärg? - grön/gråa
15. någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - jag är trött
16. kan du själv säga att du ser bra ut? - ja det kan jag fast det beror på hur mitt självförtroende är.
17. hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - beror på vem/vilka jag är med
18. är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - deo!
19. någon vana? - inte vad jag kan komma på
20. lyckotal? -  7

vänner/folk:
21. vad heter din bästa vän? - michaela <3
22. hur många nära vänner har du? - spelar det någon roll? 
23. anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - va? nee
24. vet många personer vem du är? - fråga
25. hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - haha kanske
26. när var du senast med någon kompis? - är med min kompis nu :)
27. känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - nej jag väljer väl helt själv vilka jag vill umgås med.
28. vem sov du senast hos av dina kompisar? - andreas (om han räknas som kompis) annars mikkan
29. vem sov senast hos dig? - mikkan

romantik:
30. vill du ha ett förhållande? - ja
31. vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - äldre eller i samma ålder :)
32. är du kär? - skojar du, är galet kär!
33. tycker någon om dig mer än som vän? - tror så 
34. är du redo för att satsa på ett förhållande? - ja
35. hur långt vill du gå med din tjej/kille? - ingen aning så långt vi kommer
36. tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - njej det blir automatiskt hur personen är , blir man kär går det inte att stoppa!
37. vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - ja 
38. skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - ja
39. i din klass? - nej

från kram till sex:
40. har du kramat motsatta könet? - ja
41. har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - ja
42. har du kramat någon du tycker om inför folk? - ja 
43. har du pussat någon i motsatta könet? - ja
44. har du pussat någon i medsatta könet? - ja
45. har du pussat den du tycker om? - ja
46. har du pussat någon inför folk? - ja
47. kysst någon inför folk? - ja
48. hånglat inför folk? - ja
49. vem var ditt första hångel? - hm det minns jag inte men antar att det var david suvanto xd
50. hur många har du hånglat med under en kväll? - som mest? - tss ingen aning men 3 kanske :o
51. vem är ditt bästa strul? - helt klart andreas
52. och vem är ditt senaste? - andreas 
53. ditt snyggaste hångel? - andreas
54. skäms du över att hångla inför folk? - nej men brukar inte göra det
55. haft sex med någon på offentlig plats? - ja
56. haft sex överhuvudtaget? - ja
57. hur gammal var du första gången? - 14
58. hur gammal vill du vara första gången? -
59. blivit dumpad efter sex? - nej
60. har någon av det motsatta könet sett dig naken? - ja 

tankar & skit:
62. har du någon fobi? - mörker & höjder
63. har du någon allergi? - nej
64. vad tänker du på innan du somnar? - just nu rullar tankarna om allt skit som har hänt mig men försöker att tänka bort det så gott det går..
65. vad är de första du tänker på när du ser en person? - beror på vem det är

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
66. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - tycker om
67. en galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - både och men för det mesta blir det ju mysig kväll med killen.
68. vad kommer först, killen eller din bästa vän? - båda
69. hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - tss ingen aning

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
71. vad kommer först, tjejen eller träningen? -
72. hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
73. runkar du regelbundet? -

vad väljer du?
74. oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - ingen aning men eftersom att jag e ganska kåt så skulle jag nog inte klara att vänta till 40+ ;)
75. vänskap eller förhållande? - förhållande är bäst!
76. snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personligheten? - öm ingen?
78. vad är sexigast, naket eller underkläder? - NAKET!
79. hur gammal är du helst i mellan 7-13? - 7 år , då brydde man sig inte i något
80. kunna byta liv med någon? - för en dag isf
81. isåfall vem då? - någon kille 
82. vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - runka, knulla, kissa & slåss
83. kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - 10.000 kr är inte så mkt pengar dock
84. kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - vilken vän isf och vad ?
85. kunna sova ute på vintern? - ja
86. kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - spanien eller LA eller någoot sådant :)
87. kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - nej fyfan för skit!

klädstil:
88. anser du dig själv vara en speciell stil? - njee min stil varierar väldigt
89. vad klär du dig i oftast? - kläder som är sköna
90. tänker du alltid på vad du tar på dig? - nee
91. klär du dig dyrt? - vadå dyrt? xd  inte så att jag har typ kläder för typ 10.000
92. vad kör du på: fashioncorestilen, fjortisstilen, bratstilen, modestilen, vanligt eller något annat? - hm alltså allt varierar..

senaste 48 timmarna har jag?
93. pussat någon? - ja
94. haft sex? - ja
95. fått en kram av en helt okänd? - nej
96. ringt någon? - nej
97. blivit uppringd? - ja
98. funnit kärleken? - hm njaa
99. kollat på google? - ja

SISTA FRÅGAN!
100. hur lång tid tog detta? - låång tid

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

BAKTIME

Vi var ner och handla lite saker och har precis bakat så vi får se hur kladdkakan blir ;)  ugnen är helt fucked up så ah!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

UT I DET FINA HÖSTVÄDRET

skulle ut och gå en sväng men så ringer "mr secret" och säger att han är påväg hem så ska väl vänta på han sen får vi se om jag tar mig min lilla promenix senare. Måste ju iaf ut och ta lite kort nu när det är så fint väder!


min outfit idag,

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

MIN ÖGONFÄRG

det är folk som undrar hur min ögonfärg ser ut och jag fick en bra bild nyss!


Visst är dom fina? jag älskar mina ögon & det får jag tacka morsan för ;)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

THE HANGOVER

Kollade på hangover igår och den var skitrolig, ett tips på film ;)


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HATAR FOLK SOM SNARKAR, DET BORDE FÖRBJUDAS!

Kul att jag kunde sova inatt.. Gick och la mig vid 21 och somnade inte försen 3. Så ja.. jag har sovit i 7 h inatt. Måste verkligen köpa öronproppar idag annars kommer jag ta livet av mig. Personen jag sover bredvid har ont i halsen och snarkar hur han än ligger! Tur att han höll om mig hela natten iaf <3

Undra vad jag ska hitta på för kul idag då. hm.. ska iaf städa undan på vårat rum. Råka slänga kudden på ett glas med vatten inatt så kanska ska ta reda på det :o  Sen ska jag ut i det underbara vädret, SOLEN SKINER! 

Skulle åka hem idag men vet inte om jag gör det. Känns så bra att bara komma bort från allt som varit.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

PIGGELINPILLRUS

Vi åt thaimat , fysatan va gött det var!

Nu ligger den söta lilla filuren och sover bredvid mig och jag är super pigg! men ska väl slå på en film så kanske jag somnar. Godnatt

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

FÖR PIGG FÖR ATT SOVA

Hur bor du: lägenhet&villa
Brukar du komma i tid: ja
Hur lång är du: 164cm
Kan du laga mat: ja det tycker jag väl att jag kan
Vad jobbar du med/pluggar du: hotell&restaurang
Vad har du på dig just nu: trosor&tisha
Har du någon fobi: mörker&höjder helt klart!
Hade du en bra kväll igår: ja , MYSIG!
Vilket är ditt senaste inköp: chips
Din favoritdryck på morgonen: oboy eller juice
Var fick du dina senaste pengar ifrån: mamma
Har du sovit i din egen säng inatt: nej
Vad hade du sönder senast: min lampa som jag tappa i golvet :(
Vem snackade du med senast: andreas
Varm favoritdricka: choklad
Favoritdricka när du är riktigt törstig: helt klart vatten!
Alkoholhaltig favoritdricka: hm longdrinks iaf.
När gjorde du senast något riktigt dumt: hm ingen aninge :o
Saknar du någon just nu: ja
Vad ska man göra för att få dig irriterad: folk som tjatar& äh det finns mkt!
Någon jag stör mig på: behöver jag inte ta upp här och jag tror den personen vet själv :)
Senaste person du kramade: mr secret ;)
Senaste person du ringde: mikkiz <3
Senaste person som ringde dig: nettan <3
Vad drack du senast: pepsi
Vill du ha barn: ja det vill jag fast inte försen 10 år eller så.
Längtar du till din nästa födelsedag: ja som fan men inte är det så långt kvar , bara 1 månad :D
Har rakat dina ben någon gång: haha nej jag odlar
Är du sugen på något nu: nee
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: nej usch
Använder du hudkräm: haha jaa
Attraheras du av män med skägg: haha nee
Micro-pop eller poppa själv: micro-pop
Brukar du baka: nej nu var det längesen
Röstade du i det senaste valet: nej
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: jag har ju startat om mitt liv så just nu är det bra :)
Vilken låt lyssnade du senast på: men gud har lyssnat på musik hela dagen idag så vettetusan :o
Har någon annan sovit i din säng inatt: nej det tror jag inte
Vad tycker du är äckligt: folk som rapar :(
Har du pengar på mobilen: nee

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

TÖNTAR ...

haha gud vad jag tycker om anonyma komentarer, man kan liksom sitta och försöka klura ut vem det egentligen var :O 
Om man ändå ska komentera kan man väl komentera med namn.. eller ? ;);)  fegisar!

hm jaja snart kommer nog mina muppes hem. Har legat och sovit i 1h 30 min nu. Hoppas på en stor och stark portion thaimat idag!!!! så suugen!  hörs kanske sen om jag har tid, puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

STINKBOMBEN NR 1

tjoooooooooooooo!

Nu har jag hjälpt grabbarna lite på traven med städningen + att jag har tagit mig en 30 min springtur. Hade ingen aning om vart jag skulle springa så virade runt lite överallt tills jag kom på en bra springvända. Känner mig som en helt ny människa nu. hihi kanske för att jag har valt att starta om mitt liv. Kanske man skulle ta och flytta ner hit till stockholm. Skulle inte sitta fel just nu. Men ska gå ta en dejt med duschen!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

LÄGENHETEN

KÖKET

Mitt & mr secret's rum
TOALETTEN

VARDAGSRUMMET/ MATRUM

TIMOTEJS RUM

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

SITTER ENSAM I EN LÄGENHET I STOCKHOLM!

godmorgon sunshines!


Fast nja sunshines passar nog inte in i detta burriga regnväder. Jag sitter här med 2 mackor och ett glas oboy ensam i en lägenhet i stockholm. MSYIGT!  har massor med grejer jag har tänkt jag ska göra idag en sak är iaf ut och springa! behöver en utmaning känner jag. men hörni vi får höras sen , hejdå! :)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

NU SKA JAG PÅ SEMSETER ;)

Jossan:  woops, men du den var ju förfärligt fin så jag kunde inte låta bli (a)

Nu är jag redo för en ganska långtråkig tågresa ner till stockholm. Velar om jag ska ta med mina marianne elller inte.. hm.
Ska ju iof ut och springa imorgon men frågan är om dom får plats i väskan :o  Men nu måste jag skynda mig och skriva. 

Här har ni en söt bild på mig så ska jag försöka uppdatera lite i den stora staden ;)  pusss

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

STOCKHOLM

Godmorgon, vaknade klockan 8 av att det ringer på en viss persons mobil. Sov inte hemma inatt , dock ska jag inte avslöja vart jag sov ;)  där har ni något att fundera på. 

Har precis kommit hem och har beställt tågbiljett till stockholm. Tåget går klockan 18.24 så jag slipper stressa. Har packat klart och ska snart åka ut till rocky + göra lite ärenden med min papi :)  Men vi hörs sen

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HOME MAKEOVER

hejsan hoppsan.

Åkte ner till stallet och gjorde stallet först för pappa var så seg.. Jag red lite dressyr och rocky var ganska stel och ville inte hjälpa till någonstans. Efter ett tag så blev han jätte mjuk och jag glömde alldeles bort tiden ;)  men han var verkligen jätte duktig idag min lilla skrutt. Var i stallet i 3 h sen blev jag så hungrig så jag skynda mig hem och proppa i mig 5 våfflor! Har börjar ändra lite på mitt rum men nu får det räcka för idag. Lyckades tappa lampan i golvet så det bara blev små bitar av allt :( min fina röda lampa.  menmen ska ändå åka och fixa lite nytt och sådär till rummet så får väl köpa mig en ny lampa. Tror jag ska kö på ett lila rum ett tag nu :) 

Hörs seeenare , pussen!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-11-01

Godmorgon.

Idag är det första november och det menas att vintern inte är långt borta nu. Ska gå upp och äta lite frukost sen ska jag börja med rummet :)  ska även hinna rida min bebis och gå på gympan klockan 19 men allt det ska jag väl hinna med.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()