MARABOU SOMMAR!!!!!

hemm från bad med bbästisffestis. Var skapligt skönt i vattnet juu! Jag har snart druckit upp en 1,5 liters vattenflaska. & det skulle inte sitta helt fel med lite mat alltså :-O har inte ätit riktig mat på 2 dagar. Bara massa mackor hit & dit. usch! En sak till köp aldrig choklad när det är sommar! den smälter ju bara! min & mollys "sommar choklad" e as äcklig tack vare värmen.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

MATSBO!?!?!?!?!?!?

godmorgon!  vaknade inte nyss men säger godmorgon iaf eftersom jag inte har gjort det :-)  jag väntar på att molly ska vakna så vi kanske kan dra & bada :-O  är såå sjukt varmt inne på mitt rum.. cirkus 151445456 grader! alla mina shorts ligger i tvätten så lär ha chinos idag. FATTTA VA JÄVLA VARMT DE KOMMER BLI!  aja får hålla mig vid sjön då kan jag gå i bikini :-D sitter här och lyssnar på massa musik. här är iaf en asshärlig låt :-D



Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HEMMA FRÅN BLGE!

aa det vart ju så att jag & molla åkte till borlänge idag. Jag vaknade 11 av att det var en geting som surra i mitt öra. shit va rädd jag vart! nej nu hatar jag sånna efter att jag blev stucken :-( Vi plankade tåg dit iaf. Först satt vi inne på toan sen flytta vi oss och satt oss ist. Vi låtsades sova ;-) När vi kom till blge så mötte vi dempa. Satt oss på donken´. Sen gick vi runt en sväng i borlänge för vi tänkte gå till KV. men dennis den jäveln kunde inte vägen juu! ERKÄNN! men vi gick tbx till kuppän. & kalle kom efter ett tag. nej har aldrig gått med en person som går så jävla fort någon gång ;-O ayaah satt på donkaaa ett tag sen drog vi ut fast dom tkt det var för varm så vi gick in på ica. Jag köpte festis kaktus lime! gottigottgott. Dennis köpte jordgubbar som vi sen hade krig med utanför donken. haha han vart rööd (a) Det var en kille som åkte med moppen i drive innnen & han fick inte igång den sen så han stog där och tröck & tröck på elstarten men den starta inte. Så det hade vi ganska kul åt , HAHAHAHA! Sen bestämde vi oss för att gå till KV & så vart det. det var inte direkt den kortaste biten. Men vi kom fram tillslut! Johan kom på moppen & Rasmus cykla efter. Vi drog till statoil! haha. joo sen for vi hem. när vi kom hem skulle jag & molla bada, men de vart kallt :-( 



Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

VI DRAR TILL BLGE!

oooooh här sitter jag hos molly & lyssnar på när hon dampar på allt & alla! HAHAHA m jaa hennes temprament alltså :-O halv två drar vi till borlänge. Kommer hem 21 tror jag. Det är ganska irreterande att det inte finns någon sjö i närheten av stan i blge. Idag är det 100+ också! aja vi får väl bada i rondell fontänen :-D Sitter och lyssnar på jackson 5. Så sööta dom var (a'  hihi. Nej nu har jag inbge mer att skriva ,ses ♥

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

DEN STORA KLASEN ÖVER DEN LILLA!

hejjsan hoppsan!
har inte hänt så mkt idag. jag & molly kom hem klockan 5 igår & då la vi oss på dirren.  Jag vaknade halv 1 & 1 väckte jag molly. Vi har bara softat idag, typ lyssnat på reagge. Kommit på att den musiken är bra ju :-O aa iaf så vif´d 15 cykla jag hem. men där var det värdelöst, men ahja det kan ju inte alltid va kul! har inte badat någonting idag :-(  menmen nu är ja hos molly igen. datan har gått sönder hemma så vet inte hut mkt blogg det kommer bli. Imorgon drar vi till blge.  puss

såå shääään!

 

how to partillie , hahahah asg!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

BAD KLOCKAN 3

jiihoo snart kommer molly hem från P&L, då drar vi och badar i hönsan på dirren. Shiit det är sjikt varmt här så det skulle inte sitta fel med ett dopp :-O haha , solen börjar komma fram igen fakriskt :-D på måndag åker jag & babygirl till blge. sooft. Men nu har jag inge mer att skriva om. ha en fortsatt trevlig natt :-* <3

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

NU HAR JAG FAKTISKT UPPDATERAT!!!!!!!!

guud vad dålig jag har varit på att upppdatera , men nu gör jag det iaf :-D  har vart sånt underbart väder så har inte haft någon lust att sitta inne vid datan. sov hos jennifer igår, vi ahde jätte kul & stekte hela dagen :-*  Jag sitter hemma hos molly helt ensam. Hon är på p & l och gissa om man är lite avis? :-O  aja längtar efter henne nu iaf , ska bada när hon kommer hem vid 03.00. Nästa år blir det P & l för min del också :-D hm idag drog jag & badade med gabbarna. Först drog vi t hönsan , men där vare inge kul folk. Sen cykla vi till Matsbo, där vare skapligt roligt folk iiaf :-D Jag & johan simma över hela sjön , vilket jag nog inte gör nå mer iår :-O Nu tror jag att jag ska gå ut & lägga mig på gräsmattan & messa luite. är så sjukt varmt här inne! men vi höres . puss!





Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SOVA PÅ BALKONGEN!

michaela & jag skulle tälta igår , vart det så? nej före när vi har hömtat tältet & allt & ska sätta upp det så finns det inga pinnar eller nånting -.-  aja men vi sov på balkongen ist :-D  idag har jag & mikkiz lyckats med allt!  först blir jag stucken av en geting. Sen hitta vi en drunknad fågel i badkaret. Vi höll på att bli påkörda av en bil. Idag har vi inte gjort så mkt faktiskt . först va vi i stallet sen cykla vi till matsbo för att bada , men det var inge kul folk där så vi cykla till hönsan ist. men inge kul där heller så vi drog hem & fixa oss , sen kolla vi på fotbollsträning. Träffade Jennifer,Elina&Emma. Hade kul med dom :-D <3 Efter fotbollen cykla vi t hönsan, men det sög också -.-  så vi gled till mamma & plocka ihop tältet sen for mikkaN hem! :-(  men vi har haft det bäst. vid 22 drog jag & mötte molly så var vi ute en stund, Love & Johan kom också. Haha linnéa hade skojj med Tim,puttztr & andreas . haha. imorron blire jennifer & sova hos henne.


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

JIHOOOO :-*

godmorgon mina älsklngar , sovit gott?   :-D  det har iaf jag. Vad hände igår ? jo jag åkte hem från Åland. SÅÅÅ SKÖNT! när jag kom hem vart det rocky på direkten sen hem att duscha & vidare ut. Vrf sitta inne i detta kanonväder ? Jag försöker få tag på Mikkiz , ska till henne idag. Men den sömntutan går ju inte att väcka ;-O jaja ska försöka ringa igen! HAR SAKNAT HENNE SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR MKT!  eller aa mke mer då men det går inte att förklara :-D kommer nog inte bli nå mer bloggning idag , men ni har ju hela min ålands vecka att läsa så ni klarar er nog.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

ÅLAND ; SÖNDAG! *

amen härliga sol , lyckliga jag! jag &björnis har legat på stranden hela dagen idag - från 11 till 15 såå soft! Maja bada som en tok medans jag inte bada ett piss, brukar vara tvärt om ju :-(  aja fick väl lite solbränna iaf !



till kvällen gick vi till havet igen , tänkte att jag vi skulle pröva oss på ett dopp. Men vi gick ist bara över till den lilla ön. det är långgrunt till den så det gick att gå dit!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

ÅLAND ; LÖRDAG! *

Jävlar vilken shäään dag det har vart idag. Sol hela dagen. Sov till 10 (svensk tid) åt frukost & fixa mig sen ut till klipporna för att ta lite kort.


idag hade jag iaf klänningen på mig







sen kommer pappa & frågar om vi vill spela minigolf , klart vi vill de :-D men sprgligt nog vann pappa som vanligt. äsch rätt kul iaf!  på kvällen gav jag & pappa oss ut på en promenad igen i solnedgången med lite fiskning!







vi fick tyvärr inge fish! menmen hade kul iaf :-D


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

ÅLAND ; FREDAG! *

Naej shiit sicken skiit midsommar det vart! kasst väder då jag inte kunde ha klänningen jag hade planerat!!!!!!!!  aja vart väl jeans leggings och nå annat jag hitta i bagen. Sen hade jag ont i hela kroppen , vet inte om det kan vara att jag är ovan att sova i en stenhård säng i en husvagn? Eller så håller jag på att bli sjuk.. Dagen vart lite som igår , bara en massa tv & film!  a förutom när vi åkte och kolla när dom reste midsommar stången & fikade vid gästhamnen.






jag fick värsta hemlängtan idag, inge internet och jag var påväg att döö , eller ännu värre ingen mobil!!!!!
men blev att kolla SVERIGE-ITALIEN. italien vann dock med 2-1. Men nästa tisdag då jävlar vinner ni!!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

ÅLAND ; TORSDAG! *

Inget speciellt har hänt idag. Vaknade 10 (svensk tid) Sen vart det tv hela morgonen. Det var värdelöst väder men tillslut föreslog pappa att vi skulle åka till Mariehamn. Farfar lärde mig hur man spelade på spelmaskinerna , blablabla! jag vann faktiskt 8 euro :-D men som synd var fick jag dela vinnsten med maja! Vi handlade mat till midsommar & frukt till min fruktsallad. PÅ kvällen hände inte mkt mer än tv & film. Ah juste vi åt min & majas fruktsallad också . gott siddu ;-)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

ÅLAND ; ONSDAG! *

Den här dagen vart lite wierd , eller a den började väl helt okej. Vi åkte till en liten söt marknad i storby. Sen åkte vi vidare till ett utkiks torn & fikade, det blåste som fan men solen sken, fast det var kallt!








hartwall hallonsoda; drick den när ni åker till finland/åland!!!!!!!!!!!



Efter det blåsiga klipporna så åkte vi till Bomarsund eller vare nu heter :-O kollade på någon ruin från en borg som ryssarna hade byggt , blablabla. helt ointressant!





senare på kvällen vart det en kvällspromenad med pappa , vi gick på klipporna i solenedgången. fett fiint ! :-D






Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

ÅLAND ; TISDAG! *

Jag & Björnis fick sova skavis inatt. Gjorde inte mig något, är van! Vi vaknade av farmor & farfar klockan 8 vilket jag redan hade räknat ut (y) Fast vi somnade om till 10. Sen gjorde vi iordning oss, det var super väder.. fast svinkallt :-/ Vi lyckades rammla på cykeln , haha eller jag rammla maja landa på fötterna .. eller hur man ska förklara! Sen drog vi till klipporna ett tag.







PEACE/VICTORY



När  vi kom tbx bestämde vi oss för att åka till Mariehamn. Gick runt i den största huvudstad jag någonsin sätt :-O Alltså den söög! Faast kan ju säga något posetivt &det var glassen. Fy satan va god den var! När vi åkte hem åkte vi förbi en vik med hundratals svanar, har aldrig i hela mitt liv sätt så många svanar på ett & samma ställe.



När vi kom hem så gjorde vi inge speciellt bara chillade , på kvällen drog vi ut på en promenix.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

ÅLAND ; MÅNDAG! *

Vi åkte vid 14 från hedemora & resan var helt okej! eller ja om man bortser från majas gnäll, "är vi framme snart?" värre än donken reklamen. HAHAHAHAHA! vi kom fram till Grisslehamn 18.30, vi strosa väl omkring där omkring lite tills båtfan kom.



Båten kom ca kvart i åtta. När vi kom på båten gick vi & åt på engång, mos&köttbullar. mat , min starka sida ;-) Efter maten gick jag&maja runt liite och kika. Det var sämst väder så gick inte att sitta på soldäck :-( & linnéa vart sjösjuk , blir aldrig det men denhär gången minnsan. Shoppade iaf en toblerone & pez refill :-D Sen checka jag & maja på film ett tag.





M som i Maja







jag mådde dock inge bra efter båten ;-(


& gratis sms:en funkade inte på Åland. så jag får leva utan mobil i en vecka. gr8!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HEJDÅ!

okej nu lämnar jag datorn för nu åker jag! 

HEJDÅ , PUSS&KRAM

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

LIKA UNDERBAR FORTFARANDE!


                                                         u2-beautiful day

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

11.50

då var det äntligen måndag. Jag vaknade 10 & har packat sen dess men nu är jag äntligen klar!  vi åker från hedemora klockan 14. Men ni får messa som tokar, kommer inte kara mig annars. Jag kom på att jag glömt min jacka hos mamma. Jag visste att det var nånting! aja men ska gå upp dit och hämta den. Jag kommer att ha min kamera med så jag kommer langa upp massor med bilder sen när jag kommer hem. wonderful!  hoppas ni kommer ha det bra i denna skit stad. Nu ska det in massa ny musik i min mobil
 puss L ♥




en bild på min outfit idag!
tubtop-gina
kofta-gina
leggings-gina
skärp-H&M

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

BACK ON 2002!

hejjsan hoppsan & linnéa är fortfarande vaken.

vet inte vad jag ska hitt på för nå men skriver ett sött litet inlägg här i min fina blogg då :-D inte för att jag vet vad jag ska blogga om men aja. vänta måste kolla om det regnar fortfarande ...okej det regnar fortfarande + att det har börjat blåst som fan :-(  menmen åker bort från denna skit stad imorron, inte säkert att det blir värsta prima vädret för det. Här sitter jag & lyssnar ¨på nå gammal skit från 2002 , men de var värt de ;-) 


Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

TARZAN BOY-JUNGLE LIFE


                                                       sååå summerig

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

PACKLISTA!!






















 [] tunika/klänning
 [] byxor/leggings
 [] underkläder
 [] bikini
 [] accesoarer
 [] smink
 [] handuk
 [] solkräm
 [] tandborste
 [] kamera/laddare
 [] bok
 [] kudde
 [] t-shirt/linne
 [] nagellack
 [] hårspray/vax
 [] skor
 

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

STÄÄÄÄÄÄDAAAA!!!

idag har jag städat stallet hela dagen, shiit vilket jobb helt slut är jag.. Björkis bjöd på pizza & tårta , linnéa åt inge tårta men tack ändå :-D Det vart riktigt snyggt tillslut iaf! När jag kom hem var jag dyngsur för det regnar 24/7 -.- jaja jag packade min fina resväska. fan vad mke saker jag ska ha med mig. Helt sjukt , men jag vägrar ta bort nåt för det är nödvändiga saker :-o sista ridskoleritten för min del idag. fick träffa mikk bb. Fifaan va vii e hyper asså , shiit va jag älskar den bruden asså!  nej du e inte bara lite bra du! hihi , nu ska jag vara borta i en vecka och sakna ihjäl mig efter alla underbara.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

RASMUS PÅ LUFFEN!!!!!!!!11

yeah right var borta i en halv timme . vad duktig du är. hittade ingen bra film så det blev rasmus på luffen (a)  sööt film asså. men pallade bara med den i en halvtimme. molly kommer hem om ca 1 h ?  så nu är det bara att vänta.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

FILM!!!

nej nu har jag setat vid datan hela dagen idag. Nu ska jag gå & göra nånting vättigare. Det kommer antagligen bli tv:n med någon mysig film. men bjuder på en veckans , har iaf inget bättre för mig. pussän


veckans låt: use somebody är en av dom 10 låtarna jag har lyssnat på.
veckans köp: chips
veckans godis: mc flurry daim
veckans vill ha: sooool!
veckans humör: party
veckans vill se: ålaand :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 BILDER

nu har jag fått iaf 2 bilder sen avslutningen!


jenka & jag


usach hatar bilden , men jaja!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

DETTA FÄLT MÅSTE FYLLAS I !!!

jaa då var det en ny dag då. har dunkat musik hela morgonen. ensam hemma förstår ni. det är avslutning idag men vettefaan om jag pallar åka dit. Det regnar ute & jag har ingen lust att bli genom blöt & frysa idag med. Men vi får se. Molly kommer ju hem idag också. Så ska leka med henne. Nu är det bara 2 dagar kvar, tills jag åker på en båt. Åker klockan 15 så hinner säkert med nått blogg inlägg. Men sen blir det inge blogg på hela veckan.


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

01.06

Nej nu väntar sängen , jag börjar bli lite trött faktiskt (a)  fiinns inte ett piss att göra här heller. Det regnar fortfarande , usch det har gjort det hela kvällen nu juu :-( jennifer lämna mig i detta svinkalla land & flög till turkland ju ;-O  Men molly kommer hem imorgon, då blir det att vara med henne så fort hon kommer hem. Hoppas jag sover där också. Sen på söndag äre fotbolls titt.

HEDEMORA-LUDVIKA

igår kom det fram en kille till mig & fråga om jag möjligtvis hade en krona att bidra med till en tändare & det hade jag. t.o.m 4 kr tror jag det var jag gav han ;-O bara för det så vart jag underbar enligt han :-D hoppas du fick din tändare eller var det nu va du skulle ha ;-)  haha . nej nu ska lilla néa sova. Konstigt nog kallar pappa mig néa fortfarande ;-O  jaja ganska gulligt iaf >< haha!
sovgott, godnatt <3

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

IRON MAIDEN T-SHIRT






jag fick av pappa sen han var på roskilde 1991 , gissa vem som e happy? :-D :-D :-D

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

LINNÉA & ERIKA IN THA RAIN

Erika kom & hämta mig på mofesen , så gled vi till stallet. såklart när vi kommer dit börjar det spöregna :-(   men vi red en sväng iaf :-D







vi vart typ genomblöta. men nu är jag hemma. juste farmor fyller år idag . GRATTIS :-)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

MIDSOMMAR !?

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

TRÖTT!!!!!!!!!

fyfaaaan vilken dag!  klockan är bara 15 och jag är helt slut.. väcktes klockan 10 av mamma. Gick upp och fixa frulle. Sen vart jag på värsta "städa hyper göra mamma glad humöret" så jag har faktsikt :

bakat kladdkaka
diskat
städat majas rum
städat i huvudtaget
plockat blommor


jag tycker att det är drygt att städa 1 rum , hur är det då att städa hela vårt hus :-O  jag städade 2 rum av 8.  usch fattar inte hur dom orkar städa hela huset. jaja jag gjorde mamma glad + att jag får pengar för det :-D ikväll vet jag inte hur det blir, men antagligen bara soft. Det är ju ingen unge som är hemma ju :-(  molly är i örebro, mikkiz är hos sin pappa,jennifer åker till turkiet, jenka är hos sin pappa. jaja får roa mig själv! 

lite bilder sen jag var med jennifer,soffe,elin,linn igår.









Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

GRATTIS BELLA!

idag vart vi väckta klockan 6 av anna , vi skulle sjunga för bella innan roger åkte och jobba, så vi spreng väl in. sjöng för bella. GRATTIS BELLDOZER 12 HELA ÅR JU!!!!!!!!!!!!!  fick massor med fina presenter.  Mikkztaa & jag gick ut & sov igen. sov till 10 då mamma ringde mig. där fick jag lite damputbrott , men det behöver vi inte prata om >__<  vi har barit tagit det lugnt idag, städa huset för flcikorna skule till sin padre. nu sitter jag hemma & väntar på att klockan ska bli 16 då jag ska va med jennifer. Hon åker till turkland imorgon och blir där i en vecka. Linnéa åker tilll Åland och blir där i en vecka så vi kommer inte ses på skiitlänge :'( blir lite ledsen i ögat där.

bella du får denna låt av mig xd bara  för att jag tänker på dig när jag hör den!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HAJENHAJENHAJEN

Efter skolavslutningen så gick jag & mikkiz till rocky , fixa allt hos han!  sen hem. Vi bestämde oss för att kolla klart på hajen som vi inte gjorde igår. Efter den somna jag medans mikkiz kollade på lite sener i filmen. Fast hon somnade också sen. Vi sov i 2 h och filmen hade tydligen gått om , så vi kollade på den igen xd hah! Sen kom alla gäster vid 17 då vi fikade, bella fyller år på torsdag! Mikkan änd I busade lite. Vi försökte tejpa fast bellas dörr , men vii lyckades inte. Lite bittert där , men det kunde ha gått (y)


bellas dörr



 

Sen cykla  Jag, mikkiz medans erika åkte moppe upp till RP men erika svek oss vid korsningen :-(  haha! Köpte choklad och chips , måste ju fira vårt sommarlov ju!  Sen vart det Patrik 1,5 & F.O.U haha våra favvofilms :-D


såhär såg jag ut när vu cykla till RP

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SKOLAVSLUTNING!

skolavslutning & bilder kommer lite senare , min kamera hade slukat batteri så kunde inte ta några kort. Men Jenka har kort på oss 2 sen snodde jag Mikkiz kamera och gick runt lite. Hihi bästa fotografen juu :-D 

När jag och mikkiz kom till skolan på morgonen så drog vi på dirren till (vågar jag säga det?)  haha kyrkogården & snodde en blomma (aa fast det var inte från någon grav så var lugna , vi tog från en buske bredvid en grav :-O  fyy på oss. Men det var min idé så skäll på mig... haha vi gick tillbaka till skolan, mitt hår var blött så skulle torka det under handtorken på toan. Då var det helt platt :((  men fixa till det lite iaf. Vi fick våra betyg . Ganska nöjd faktiskt, mina betyg såg ut såhär :

Bild : G
Engelska : G
Hemkunskap : VG
Idrott : VG
(nästan MVG)
Matte : G (nästan VG)
Spanska : G
Biologi : G
Fysik : G
Kemi : VG
SO : G
Slöjd : VG
Svenska : VG
(nästan MVG)
Teknik : G

I kyskan fick jag faktiskt gå fram & ta emot diplom med dom andra som hade vart med och kämpat i vasaklassikern , bra jobbagt pojkar & flickor! <3  Men nu är det iaf sommar lov !  jisses va sköönt! 

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

TISDAG: NATT HOS MIKKIZ




bella gör bakåtvolt




När vi hade hoppat gick vi in & käka , sen kollade jag & mikkiz på hajen ><  fan vad rädda vi vart när liket kom fram från båten. haha jag hoppa på mikkiz  skrek xd jaja men den var ganska bra faktiskt. vi somna typ 00.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

ROCK FUCKERS ROCK!

amen heeey! 

vaknade 8 , skulle vara nere vid b-sjöliden halv 10. Erika kom till mig vid kvart över 9 :-D  vi tog sällis dit. jaaa det var väl helt okej roligt (y)  Efter det skulle jag,mikk,isac,younes gå till sture för att kolla på deras sturespektakel , men nej det fick vi inte för surkärringen själv -.-  suck asså! kan hon aldrig vara glad?  aja vi gick till vasa ist då. Käka sen vare bara att vänta 1&en halv timme. Fast jag & bb drog ner till ica och shoppa choklad :-D vi slutade typ 14 idag. skapligt soft och imorron är det liksom skolavslutning :-O  faaan va sooft!!!1   Sover hos mikkiz inatt också så ska väl packa min saker , sem cyklar jag dit! 




Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

JAG MÅSTE HA NÄSSPRAY!!!!!!!

Heeeey !  vad ska jag säga ?  jag ska snart gå upp till mamma för att hitta nässpray & hosttabletterna som jag ska knarka idag. Sen kommer Erika till mig så ska vi gå ner till brunnsjöliden för att kolla när 9:orna har sin kamp mot lärarna :-D  ska bli kul att se , eller det är kul att de;-)  skaa sova hos mikkiz idag men vet ärligt talat inte hur det blir med den saken. Jag hostar hela tiden & dåkommer hon inte kunna sova. Men få se hur det blir om jag knarkar dom! men nu ska jag nog gå/cykla till mamma har inte bestämt mig.


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

NU VAR JAG SNÄLL! :-D

Nu mina damer och herrar ska jag  nog gå och lägga er , men tare ba chill för det kommer en dag imorgon också :-D
hettis tvingar mig att skriva nånting snäll om han här på denna super blogg. Såå gör dig beredd.  HAHAH det här kan bli för snällt :-O                                                      Andreas e snälll , jätte snäll!  :-D    haha nej nu var jag riktigt snäll asså :-D hihi , nej men nu ska jag gå och sova , sovb så gott <3

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

JAG SAKNAR DEN TIDEN

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

ÄTA UTAN ATT KÄNNA SMAKEN!?

Amen det är ju såå kul att käka när man inte känner smaken av det. Hey linnéa älskar mat & så känner hon inte smaken. helt värdelöst. Pappa gjorde liksom popcorn till mig som jag inte har ätit på evigheter, men va var det för mening?  Sen finns det ingen nässprey hemma hos pappa. Orkar absolut inte cykla till mamma och hämta. Får försöka klara mig utan, vilket kommer bli tungt. 

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

BLOGGFIXAT HELA DAGEN!

tjollahopp!  nu har jag fixat och donat med min blogg hela dagen. det blev skapligt bra iaf. Ah det var ju första gången så jag är väl ganska nöjd :-D  en till bra grejj är att det bara rullar in fler och fler bloggläsare!  hihi :'-)  var hos rocky nyss och det gick super , mötte några snygga killar i bil igen mikkiz ;-)  haha joo sen när jag ska cykla hem så ska det självklart börja spöregna!  blir inge matsbo för min del iaf, det regnar och jag är pissförkyld -.-  hatar!!!!  imorron ska jag sova hos mikkiz ute i hennes hus som hon har flyttat ut till , värrsta myys!  haha måste bara skriva om helgens konversation.

sompa: va gräset är blått iår.
jag,jenny,emelie: asg!
sompa: dom borde klippa de så det blir grönt igen.
jag,jenny,emelie: asg!
jag: john vilken färg har gräset?
john: grönt?  jag är väl inte dum heller :-O
jag: haha okej , sompa säger att det är blått
john: haha men han är ju dum!

sen på måndag åker jag tyvärr till åland mina damer & herrar i en hel vecka , då blir det inge blogg :-(   men hoppas ni klarar er ändå mina små söta :-D  jaja nu vare väl inte så mkt mer.

puss:*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

"THA ELITERS"

wiiiie denna dag i skolan gick fort :-D  sov ju hos bbii inatt. Jag kan inte sova när jag är sjuk , men lyckades väl somna tillslut. Vaknade halv 8 som tur var :-O  för jag hade visst ställt klockan på halv 10!  Det var klassens dag idag så vi kikade på film till 12 sen fick vi sluta :-D Nu har jag ingen aning vad jag ska hitta på förnånting. Joo jag ska duscha, sen försöka sova lite. Ikväll blir det nog matsbo med "tha eliters"  eller så stannar jag hemma och vilar mig frisk. Nej det låter tråkigt, menmen får se hur det blir. 

puss:*


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SLAAGG HOS MOLLYYBBIIII!

aaa hey nu sitter jag här hemma hos molly och lyssnar på musik och dampar på BLOGGEN!  jag är igentligen sjuk men vafan jag vill sova här ändå :D jag drog hit vid typ 18 och då bjöd molly på GORBY , fett gott siddnii;)) vi checkade på sista season av GG , inte för atrt jag brukar kolla på dedå . men vad gör man inte för sin bästevän :D:D:D haha nej nu ska vi inte vara sånna. Klockan 21 gick vi ner till hemköp för att jag och molly kom på att vi var sugna på chips... haha nej men nu ska jag gå och snyta mig & klaga över min feberheta panna!  men bjussar på en minnes låt :)







Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SÖNDAG & SJUUUK !!1111111

aaa jag är helt sluut. ont i halsen, snuvig och huvudvärk. usch!  aja jag kunde typ inte sova inatt. Har drömt såå sjukt mkt + att jag kommer ihåg alla drömmarna också :o  Jag&jennifer lyckades sova till typ 12 , vilket jag ytterst sällan gör ;o  vi knarkade halstabletter igår. hm idag har vi bara tagit det lugnt, mest legat och pratat. Det behövdes..  Skulle sova hos molly idag men vevt inte om jag orkar. är helt jävla off!  menmen hoppas ni får en soft söndag. jag ska chilla vidare.

puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

NATIONALDAGEN &FALUN

aah det var ju så att jag,jennifer,elina,sofie & linn åkte till falun igår. Vi tog tåget halv 12. När vi kom upp till falun drog vi direkt in america pizza , käka där sen leta avslutnings skor till soffe. Hon hitta ett par skit snygga (iaf vad jag tycker) :D Sen vidare in på toan, fixa håret liite (a)  haha, jennifer skulle ha nylonstrumbyxor också så vi kika in och ut mellan affärerna för att hitta på några , tillslut så :))  vi gick in på kicks och jag spruta parfym på mig (ovanligt). Sen gick vi lite fram&tillbaka. Men det var faktiskt helt okej kul. Men man var skapligt trött i bena & ryggen efter 9h. & jag hade så sjuukt ont i halsen. Kunde inte svälja. menmen nu har det typ gått över. Nästa år åker jag & jennifer dit igen. Men då ska vi se till att det blir ännu roligare. vänta och se ;))    aja här kommer några bilder sen igår. Snodde dom av soffe , vart inte så många .

puss :*


jennifer,elina,jag


jennifer, star of mekonomen :D


elina


linn & jag helt klart bäst på att sjunga ;D

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

FALUKALAJJJSET

amen nu ska jag snart gå till tåget , åker upp till falun med flickorna : sofie,jennifer,elina,linn! :D vi kommer ha grymt kul , jag lovar er ;)  igår vare bloggtittar rekord eller vare heter >< haha men det är bra pojkar & flickor fortsätt så :D:D:D  grymt kul att ni läser min blogg. 

puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

MATSBO!!!111111111111


loveZippenOliver


tom&Linus


linus


blooondiii&ämpaaa :*



jaa sompa sjutsa ner olivers cykel såhär försöker dom ta upp den!


dom fick upp cykeln , men tom skvätte ner dom! ;D


m&i lite avslöjande :)


jennyemeliejag


jag&oliver



tack för en sjukt trevlig kväll alla, den vvart bääst ! <3

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

EN DALMATIN, FLERA DALMATINER!!

nu har jag kommit hem igen. hm jag & mamma tjaffsa om vad det heter:  en dalmatin , flera dalmatiner tycker jag att det dska heta men enligt ordboken mamma heter det en dalmatiner , flera dalmatiner :S  snälla det låter hel skumt ;O  aja jennifer blev sjuk så det var nära att hon kanske inte blev med till falukalaset imorron, men hon kanske blir med det ändå. DU FÅR INTE BLI SJUK!!!!    jag är iaf inte sur längre :D:D  men jag har räknat ut att jag inte kommer kunna sova en blund inatt , eftersom det är studenten idag & då kommer det vara röjj på stan som faan ;ooo men ska gå till mamma nu&hjälpa henne med maten :D  YEAH MÄSTERKOCKEN LINNÉA !   men hare bra alla sööta ,

puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

VECKANS



veckans låt: danish-torka dina tårar
veckans köp: choklad
veckans godis: choooklad
veckans vill ha: sommarlov
veckans humör: trött & sliten
veckans vill se: riiiix

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

nu ska jag _GÅ_ ut i det vackra skiit piss helvetes regnet. _GÅ_  upp till mamma. _GÅ_ ner till pappa.  _GÅ_ ner till rocky.
nu är jag sur !!!!!!!!!!!!  


hejdå

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

11.20

Slutade skolan för en timme sen & nu sitter jag hemma & trökar. Det är svinkallt ute. Känns som hösten. Jag vaknade halv 8 & han faktiskt fixa iordning mig!!!  Vad ska man hitta på idag?  det är fredag & vädret är kasst. Orkar int gå & kika på studenterna heller. Men ett grattis till dom iaf! :D:D:D  bara 4 år kvar för min del , hihih! fick torr sockerkaka av erik idag. Men bra försök iaf ;)  men håll dig till lärar sidan erik , det är nog bäst så. Aja men ska väl försöka hitta på nånting , kanske planera morgondagen.


puss :*


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SÅÅÅ SHÖÖÖÖÖN!

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

20.20

Hemma från regn!!!!!11!!11    usch vare är dåligt väder :(  blir så trött av det. Jag hade tänkt gå & lägga mig 21 idag. Min klädstil imorron kommer vara fett gryym!  nog för att den brukar vara det men lite extra då. Den här försladden till mobilen har pajjat så kan inte lyssna på musik. MÅSTE FIXA NY , KLARAR MIG INTE UTAN MUSIK!!! :(  Jag har gått runt i skolan & sjungt hela dagen idag ><  haha någon gång mina damer & herrar ska ni få höra , vilket inte är någon vacker syn...  hm, men ska gå ner till köket & skära mig en paj bit.  hare bra!!!!!

puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

9-0

HAHAHAHAHA , kan ju säga att vansbro var mindre bra på fotboll ;O  9-0 till hedemora , men grattis grabbar :D 
idag har det regnat hela dagen & det regnar fortfarande.. suck! Vi hade ralf i matte idag! fan va vi räkna måste jag säga. Vi klaga , han gick och hämta glass åt oss ><  säger bara en sak , KLAGA SÅ FÅR NI GLASS ;))  sompa har roligt skratt så satt & skratta åt det på matten & oliver . Ralf var också kul! men det var roligaste mattelektionen hittis (y) På hemkunskapen hade vi städprov -.- såå tråkigt. men jag,sompa&mikkiz gjorde det ganska kul ändå!!!!  vi käka fika, haha ah vi kallas matvrak i våran klass , om man bortser från emelie då. men jag & sompa vinner nog de hela ;))  Ville bara säga att imorron är det fredag sen äre helg :D  och på onsdag SOMMARLOV!  fifaan va sooft . aja ska gå till min kära häst nu i spöregnet.

puss :*



jag saknar dig älskling </3

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HAHAHAHAHAHA

ah juste idag såå har jag typ vart med jennifer hela dagen!  iaf så gick jag&hon runt i skolan med toti & linus. Helt plötsligt öppnas en dörr och hon går rätt in i den xd shiit vad jag skratta. hahah har nog inte skrattat så mke på länge , sist var nog när vi åkte med världens fart i ett farthinder med moppen ! haha men iaf så ska jag dra till mamma nu så kommer mikkiz. Vi drar och checkar fotbollsmatch.

puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

TILLBAKA TILL LIVET


& jag har den!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SJUUKT DUKTIGA!


Miick3-livets mening (Alex)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

DET SER MÖRKT UT..

Sov hos bb inatt , vi skulle kolla på film. Jag somna (a)  Det är jätte kallt ute.. det var sommar för 1 dagar sen & nu äre svinkallt! Just nuspöregnar det också!  Idag fick jag reda på vad jag kommer få för betyg i idott & det blev samma som förra terminen.. VG!  aja det får duga då. Åsa var jätte snäll & bköd på kakor & saft på svenskan idag´+ att vi sluta en halv timme tidigare :D  vi slapp också studier så vi sluta 2. Wihihih känner att denna vecka är så seriös ;o Jag ska & kika fotbolls match sen , men det ser skapligt mörkt ut just nu ;o det SPÖRGENAR & jag menare SPÖREGNAR!  faan. aja får väl ta mitt röda paraflax :/  om jag inte kommer så får jag väl säga lycka till grabbar!!!! 

puss :*


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SOVA HOS BB!

hejjsanhoppsan, hemma från skola & ridtur. nej men skolan har vart soft idag , vart somdagt ingen profil så jag och bb hade 3& en halv timme. JÄTTE KUL! eller inte. vi gick ner till ica i regnet & min frilla förstördes . BUHU! aja efetr skolan så drog vi till rocky , mikkiz min käre bästis fick rida han idag & det gick super galant! :D  inatt ska jag sova hos mikkiz´, det ska bli skojj. Såå inge mer blogg fdör min del idag! nu på eftermiddagen vart det faktiskt ganska fint väder ju :-D men det kommer nog bli fult snart igen :( imorron blire fotbolls titt med mikkiz & isac, VAIK-HEDEMORA.

puss :*



dagen outfit:
baslinne- gina tricot
jeans leggings- gina tricot
skor- sko huset
bikini- H&M

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

REGN HELA VECKAN!

kollade nyss smhi och det ser ut att bli regn hela veckan alltså på lördag då jag,jennifer,mikkiz,linn,elina&soffe ska till falun. kul.. menmen vi kan väl göra det roligt, typ soldansen >< haha!  & sen på onsdag hade jag tänkt kolla när pojkarna spela match , får se hur det blir med de! Försöker bestäma mig om jag ska vara med på porofilen eller inte , men det lutar åt inte hållet för jag har såå himmlans ont i ryggen från igår. + att det är kallt ute , då blir det värre, så står nog över idag. Aja men ska väl dra mig till skolan nu.

puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

GODNATT

tänkte faktiskt gå & lägga mig i min sääng nu, är helt slut efter en hel dag i solen med massa bad 8] imorron är det en ny dag, men dom säger att morrondagen kommer det bli fult väder vilket jag inte ser fram imot. Men mikkiz hänger med mig hem imorron också , det ska bli skojj tycker jag! Aja men nu säger jag godnatt , såå godnatt :-) <3

puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

BB HELADAGEN!

efter skolan följde mikkiz med mig hem somsagt, vi orkade inte sista lektionen så vi råka dra..  stackars oss!  iaf så drog vi till hönsan på dirr & det var värsting stekvädret ;))  bb vela inte bada med mig idag ;(( men jag hade kul med babyboysen ist!  sompa,isac,tobbe,gurra,zippen,micke,marcus,linus,joel,oliver & sen vare säkert fler >< hah!  jag bättra på brännan idag & mätte med alla andra , vem vann? :L:L:L:L:L  hihi !  nej men dagen har vart hur härlig som hellst. jag & bb drog hem vid 18 & bytte om, sen cykla vi ner till fotbollsplan & checka träning :D  blev inge bilder fr¨ån badet idag tyvärr, inga stekbilder idag & hopp från hopptornet :/  men någon annan gång lovar jag..

puss:*



fotbollsträning



Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SKOLAN & DET ÄR STEKVÄDER!?

Då var det måndag igen då, vill bara säga att helgen har vart så grymt kul. fredag,lördag,söndag! kan det bli bättre :D nästa helg kommer nog också bli super. Hur ser denna dag ut?  joo fint väder & jag är glad. Ska väl gå till skolan snart. Går till klockan 16 idag, vilket jag inte diggar. Menmen, efter skolan ska mikkiz hänga med mig hem. Åke hade visst någon "idé" han tyckte jag/vi skulle göra, fatta inte riktigt vad han mena. Men aja säkert att jag ska klippa gräsmattan eller nånting!!  men ska väl iaf dra hem dit & checka vad "idén" är , sen går jag&bb till hönsan & badar. 

puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()