DARIUS & FINLAY FT. NICCO-DESTINATION


förälskad

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

BADABADABADA!

såå duktig jag är på att uppdatera , men det har vart sånt himmlans fint väder!  inge dator då tack!  iaf så vakna jag 11 hos jennifer , då vakna hon också. Vi vaknar alltid samtidigt;O vi drog ner & käka frukost , sen ner til sjön. Sola ett tag fast då fåt jennifer sms av soffe att vi ska in till stan & käka lappens glass & bada. Jag hänger bara med till lappens sen skjutsa jennifer mig hem. Cykla ner till rocky & fixa iordning där.  Sen hem till pappa och säga att jag sover där. Sen till mamma och vänta på maja så vi kunde gå ner till Hönsan & bada. såå skönt i vattnet. Hem 6 vidare till nästa stall. När jag kommer hem därifrån käka jag sen mötte jag becka & molly. Vi gick till hönsan & det var fett kul :D imorron blire ännu mer bad . men hare så bra & jag längtar till helgen .

puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

LÖRDAG!

mamma väckte mig kvar i 6 , drog & släppte ut hästarna, drog hem & käka frulle & sen vare bara att åka tbx & rida en sväng i det stekheta vädret. när jag kom hem vart det duschen på dirren sen ba packa saker till jennifer, 2 kom hon och hämta mig på moppen. Vi gled runt på starren ett tag, men det var inge kul så vi gled ner till donken, åt en glass. Åkte hem , sola&bada. Skaffa oss lite färg :D  låg där nere i 1½ h sen upp & kika film & käka värsta goda hamburgarna. efter det bestämde vi oss var att glida in till stan igen. Vi åkte runt och leta folk, vi hitta thomas & niklas . lekte med dom ett tag. Vii hitta 2 fjortisar på cykel , vi fråga vart dom kom ifrån. svara dom? NEE!  vi följde efter på moppen & cirkulera så dom körde in med cykeln i trotoarkanten xd fan va jag skratta! sen åkte vi lite olagligt men aja (a) kvällen var iaf kul , vi drog hem vid halv elva kanske & då checka vi film med cola&poipcorn. i taket lyser stjärnorna , den filmen var fett bra . men jag börjar alltid gråta över sånna filmer -.- såå jobbigt. jag & jennifer grät i takt ><  vi drev med felix också vilket var ganska kul eftersom han var full! sen slagga vi vid 1.

puss;*



tebbbbeee

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

FREDAG!

det var så att jag tog sovmorgon. Gick till skolan utan smink , vilket var väldigt soft. Efter skolan drog jag hem , packa mina saker sen gå tillbaka till skolan & möta upp molly :D vi gick hem till henne & käka sen fixa vi oss. Gick till bussen där vi mötte upp love :D åkte i en dundervarm buss utan ac , faaan va varmt det var!!! 20 bussar -.-  Men jag hade grymt kul i bussen , sjöng lite för passagerarna (stavning?) & hejjaklackade lite (a) CENTRUM "klappklappklapp" CENTRUM "klappklappklapp"  haha , love & molly tkt jag va lite pinsam tror jag ;))  Det var en dum blondin på bussen. 1. Hon glodde på mig som om jag vore dum i huvudet. 2. hon hade för stor klänning. 3. hon peka "fuck you" när jag vinka!  Köpte ett par leggings på gina tricot i falun! sen bar det av till blg. träffa dempispempiis, fett cool grabb de :D men hans cykel slår allt (a)  hihi cykla till donken & träffa , adam,kevin,johan,lucas :D  hängde där ett tag , sen till coz. ibörjan var det sämst. sen vart det faktiskt kul (a) <3

puss :*



molly&dempiispempiis :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

GODMORGON

då var det fredag idag igen då , sååå sköönt och solen skiiner B-)  jag har tänkt på en sak & det är att jag alltid lyssnar på det regnar igen varje kväll innan jag ska sova :-O  jag vet inte varför men det känns som att jag inte sover lika bra annars. Låten är grymt fin & jag har somnat på det viset i säkert 2 månader nu! aja det funkar & jag ska fortsätta med det. Fast gör det bara när jag sover ensam.  Jag kom på en till sak också , eftersom att hjärtan e fina ska jag börja med E: hjärtan som ser ut såhär ---> E> . 3: hjärtan har blivir tråkiga (a)  får se hur det kommer gå. Men jag ska väl ta & pallra mig till skolan snart. vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men det här får duga. Juste dethär blir min ända blogg för idag. Kommer inte vara hemma på hela kvällen sen.

puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

veckans..


veckans låt: det regnar igen-2 världar. (släpper den aldrig)
veckans köp: gladiator skorna
veckans godis: äppel klubban
veckans vill ha: legginngsarna från gt
veckans humör: trött men glad :D
veckans vill se: nytt folk!
veckans fråga: vrf finns den här frågan?

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

CYKLING I SPÖREGN!

jaha då vare fredrag imorron. inte många lektioner det vart idag inte. hm typ 3 st :D sen vare bara att dra hem till mig med jenny. vii bytte om för vi skulle ju cykla 3 mil idag i spöregnet. Ni vet vasaklassikern & jag ska vinna skite :D  bra inställning där tebe!  iaf så cykla vi till sparbankshallen. Där var redan alla :o  iaf såå vare fett drygt. aldrig mer cykla 3 mil i spöregn säger jag & en cykel utan stänkskärm, såg inte ett piss!  Jaaa & jag kom först av flickorna , 4 allt som allt . riktigt nöjd är jag!  cykla hem med olle & david <3   Sen in i duschen på dirren med alla kläder på. haha tänkte att dom var ju redan genom blöta så vrf inte duscha med dom? (a)  haha!  sen somna jag i en timme.

puss, :*


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

BORLÄNGE&BÄSTIS :*

onsdag;   skolan var helt okej , var jävligt trött ;oo  efter skolan gick jag & mikkiz hem till mig, packade mina saker jag skulle ha med till henne. Sover hos henne inatt. Vi väntade på att roger skulle komma och hämta oss. När han kom skulle vi hämta bella & elin. Sen vare bara att ge sig av till borlänge :D mke kändisar på kupan idag mee!  först mergim sen erika& malin inne på h&m , sen oliva ´& sist adam ><  haha adam hängde med mig och BB hela kvällen sen :D blev bara 3 saker för min del.

gladiator skor- skohuset
t-shirt- ginatricot
hårspray- H&M


när kupan stände gick vi in på donken & käka. Det börja spöregna och blixtra!  sen vare bara att fara hem vid 21. När vi kom hem la vi nästan oss på dirren men mikkiz låg och babbla till halv tolv -.- haha nejdå de är chill bästis :D tack för dagen den va lite bääst!

puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

PLUGG&JORDGUBBAR










Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

JORDGUBBAR :*

aaahh tjuuu!  ännu en 100% dag , go tebe!  underbar dag.  Jag & mikkiz har vart tajta som siamesiska(stavningh?) tvillingar idag. du & jag alfred du & jag. Allt har gått så himmlans bra idag. Vi hade broknäckar dagen idag. Våran bro klarade faktiskt bära 4,3 kg och kom på en hel 3 placering :D yeeey!  Jenny&Jessicas bro var ju hmm stark. Den klarade 7 kg ;o  aja vi var ju ändå bra! Jag&mikkiz drog upp på stan idag , Vi fick sällis av Jenka & Oliver . Oliver såå härliig asså xd han kan man då skratta åt HAHAHAHA!  köpte mig en äppelklubba , den var smaklös men god (a)  Alex har vart i skolan hela dagen, såå sköönt när du är här! älskade vän <3  Efter skolan drog mikkiz med mig hem för att hon skulle ta rocky idag. Jag gick hon red . Fan gick i 1 h :o  och fort gick de! har jag lite träningsvärk??? JA SOM FAN!   på vägen hem såg vi några killar stå & fiska. jaa vi bussvissla såklart, hihi (a)  imorron drar jag med mikkiz till borlänge, funfunfun! sen kanske det blir sova hos henne.  men nu är jag trött så nu tänker jag sova! HEJDÅ

puss :*

p.s  tebe&murran köpte jordgubbar idag :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

100 %

hejjsan hoppsan! 

åsså vare skola idag igen då .. har inte kunnat sovit inatt. Sov med uppen balkongdörr , men det hjälpte ju inte så imorse vare svinkallt :o så jag tog på mig värsta varma kläderna, jag häll på att dö i skolan idag!!  meen solbrillorna va med iaf (a)  hihi!  alla har vart jätte depp idag förutom jag , jag har vart hyper glaad :D  men iaf så tkr jag synd om dom som är depp åtminstone mikkiz , hon tkr jag mest synd om :(( <3  hooppas allt löser sig...  jag har ju bestämt mig för att vara 100 % i skolan denna vecka , vilket jag tror kommer gå super för första dagen är redan avklarad :D  idrotten idag var den roligaste på länge. Vi hade vikarie. Jag tänkte attt de kommer bli skit tråkigt eftersom det alltid är det med MARK! men nejdå det vart helt tvärt om . Vi spelade iaf fotboll & jag var bäst på plan, vem annars ? :L    Sen har det väl inte hänt så mkt annat roligt tror jag, joo jag gör ännu ett till armband på slöjden .. mitt 4 kanske ? (a) hihi ! ikväll blir det ut & gå igen sen bada i matsbo , sååååå kul!   men nu ska jag ut i det underbara vädret. men hare så bra.

puss :*



en av mina outfits igår ! :D

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

PROMENAD MED MOLLY IGÅR !


linnéa som nu mera kallas tebe!



molly :*:*:*


 

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SÖNDAGKVÄLL!

nu på kvällen vart det en promenad med mollsan , mke mke teevligt . imorron ska vi ta en vända runt s-beget sen bada i matsbo :D iiiiiiiiiiiiiiiih!  aja men fan inget att skriva om , men de är det jag har gjort nu på kvällen annars har det vart en ganska soft söndag , haft mkt att prata om :D

puss

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

NU BLIR DET SOM DET BLIR!!

nu tänker jag linnéa thorsberg inte planerat nånting för det blir iaf ingenting som planerat. Men om det blir som jag vill så kommer jag att gå till molly för jag har inte träffat henne på hela helgen. Och om det inte blir så, så kommer min dag vara som dom flesta söndagarna.. TRÅKIG!  hatar söndagar, det är den värsta dagen som finns + att det är grått & regnigt idag och det gör ju inte saken bättre direkt. Fast jag råkade planera fredagen men det är inte säkert att det kommer bli så , men om det blir som planerat (haha mke planerat i detta inlägg känner jag)  jo så kommer jag & molly åka ;
HEDEMORA
FALUN
BORLÄNGE
HEDEMORA

men det ser ganska ljust ut på den fronten :D aja men det var väl allt för mig vid detta tilfälle , blir säkert ett till inlägg. Men hoppas inte på för mkt .

puss:*

lägger upp en solig bild bara för det!!!!!


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

INGET SOM PLANERAT!

jaa jag skulle ju sova hos jennifer och jag skulle ju ha åkt till borlänge idag! blev det nåt av det?  nej!  borlänge blir på tisdag ist och mamma tkt jag skulle sova hemma inatt eftersom att jag aldrig sover hemma sen att jag hade vart uppe hela natten i torsdags , sen nästa helg kommer jag antagligen inte vara hemma så mke och inte helgen efter det heller. Menmen, jag var med och moppade med flickorna iaf :D kul hade vi. Först kolla vi lite på fotbollsmatch. Vet inte vilka som vann. Sen körde vi ner till ... (spänningen är olidlig) DONKEN! haha vem kunde gissa ut de? :o  jag och jennifer käka glass medans linn & elin käkade mat :)  sen tänkte vi att vi skulle till HIAK. jag satt bakom jennifer och vi sdkulle åka över parkerings kanten vid donken, fram hjulet kom över men inte bak så där står vi och gungar fram och tillbaka xd fan va jag skratta. sen satt jag och åt pommes bak på moppen (lite krångligt med hjälmen på) haha och jag matade jennifer också xd Vi tänkte att det skulle vara folk nere vid HIAK men nejdå! satt väl där fast sen drog vi till sötta och köpte godis. och åkte lite moppe , mysigt i solen iaf :D juste teten & emmsiii var med också . sööta flickor dedär :D  imorron blire väl kanske fotbolls titta ? :)) 

puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SOVASOVASOVA

Igår kväll vart de film kika men filmerna var sämst så gick och la mig klockan 23 :o  tidigt för att vara mig! blir väckt klockan 00 av (...) så jag tappa mobilen under sängen .. suck!  men kryper under och hämtar den. Men (...) dör efter ett tag & då dör jag me :D Vaknade 11 imorse. åt frukost sen fixa jag mig i 2 h ;oo haha jag hade tråkigt och var på sånt humör :D de var ffaktiskt kul. på eftermiddan/kvällen ska jag moppa med jennifer,Elin och linn. KUUUUL! sen sover jag hos jennifer . aaw såå skojj :D  idag har jag och mikkiz vart bästisar i 1 år :D grattis till oss ♥

puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

<333333333333333333333333333333333

Emelie,Mikkiz,Erika skulle dra vid typ 8 som dom gick upp halv 8 -.-  och jag vakna, gick upp käka frulle! Sen när dom dragit gick jag och jenny och la oss igen och sov till halv 12. skööönt :D  Var hos jenny till halv 3 sen. Vii softade bara :D har vart hos rocky nu med erika , jätte trevligt , hon berättade hur saw slutade , usch äckel film!  Den här kvällen kommer jag vara hemma och mysa med familjen (säger vi) haha! kommer nog hålla mig nere i källarn och kika film. hihi(a)  Imorron blire kupan och köpa mina skor som jag vill haaa :D 

puss på alla sötiisar <33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

EELIIIT@BLONDIIESPLACE.

Då har jag kommit hem från en dunderunderbar kväll/natt hos jenny med flickorna.

Jag kom dit vid 6 kanske och då var emelie redan där. Vi låg och prata ett tag sen checka vi tv. Men vi vart hungriga så vi börja käka utan Erika & Mikkiz som var lite sega, maten var asgoo verkligen :D:D men ah jag e alltid hungrig såå :(  haha! Iaf så kom Mikkiz&erika tillslut så käka dom. trevligt. Sen hade ju jag & mikkiz  _TUMMAT_ på att vi skulle bada idag, så vi tog cyklarna förutom emelie & erika som moppade till sjön!!!!! mikkiz satt bakom mig för ingen vågar sitta bakom jenny xd ah iaf så när vi kommer dit börjar det regna , buhu! men de stoppar oss inte. Jag kommer i först, det var en härlig känsla :D:D det var inte så kallt som jag trodde det skulle vara , det var faktiskt helt okej :D  Mikkiz hoppar i från bryggan och jenny doppar till midjan, Mikkiz tkt det var jätte skönt så hon badade , då menar jag bada ;OO 


linnéa



mikkiz



mikkiz



enmelie&blondiiie


sen cykla vi hem i regnvädret, kom hem. hade det allmänt mysigt . Jag & jenny spelade GH!  första gången jag spelar och det var fett kul :D:D:D  sen kollade vi på saw3 nej fyfaan sicken äcklig film, jag pallade inte med den så typ sov , sen föreslog jenny att vi skulle gå in på rummet och loda vid datorn! haha. Sen kommer emlelie och gör sällis. Blir lite kort :D


enmelie,linnéa,jenny



enmelie,linnéa,jenny



emelie&jenny


ämpaaa,thorre,blondiiiie


pyramiden , yeeeeah!



liite snyggare :*



glöm att jag e tönt flickor :L



stekarna i staaan! 



jaa men vi är glada :D:D:D



spaaaank!!!

efter korten såå gick vi och kollaade film igen, det vart love actually men den tröttna jag poå , den var såå långtråkig -.- såå vi spelade GH igen :D:DD: fett kul xd haha! ah sen kollade vi på wallander och mikkiz och emelie vart hyper , oo fan va dryga dom var :oo haha men ah vi kollade som sagt på wallander , eller jag , emelie& jenny. Erika & mikkiz snarkade i tackt inne i rummet ! men emelie somnade också sen ><  när filmen var klar var klockan 4 och då gick jag och la mig, nattii natii jenny , jenny satt uppe hela natten !  haha hur orkar du.

PUSSFÖRT EN TREVLIG KVÄLL ♥♥

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

14.41

kom precis hem från rocky & jag låg nästan på backen idag.  hm vaknade halv 11 gick upp , käka frullle.  Soft morron om inte annat. Cykla till rocky fixa där. Men nu är jag hemma & ska ge mig av till mamma igen. Blir att käka lunch & kanske dammsuga på rummet. Skulle behövas!  Sen packa tills ikväll.Far till Jenny vid halv 6 tror jag. Kommer bli en drag som fan. Tyvärr har jag & mikkiz tummat på att vi ska bada idag ;o  fan ångrar det lite. Men jag sak i , skriver om kännslan imorron. hahah!  blir inge mer skriva idag. Ni får ha en bra kväll , de kommer iaf jag ha! 

Puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

cykla till mamma med bredlast skyllT!

nu har jag vart på kalas hos mikkiz. Jag cyklade dit för att jag inte hade någon sjuts, men dåå jobbade jag bort lite onördigt! :D åt blåbärspaj & den var nog den godaste jag ätit :o Vii checkade film också , fick bli "livet enligt rosa"  den filmen e såå sööt!  men en sak e säkert ROSA KAN INTE SJUNGA :O När jag skulle cykla hem igen så började det helt klart och regna -.-  såå fick mig en dusch!  när jag kom hem ställde jag mig med hårfönen och blåste mitt hår & byxor som var pissblöta..  Allting är färdig packat såå ska väl dra mig upp till mamma, bara det att jag har värsta packning och vet inte riktigt hur jag ska lösa det. men det får väl bli "bredlast" skyllten!   shiit vad smart linnéa :D  men hare så bra..

puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

birabirabira...


& jag fick alla att börja lyssna..

Permalink MUSIIC Kommentarer (1) Trackbacks ()

kort dag , nästaa... kalas! :D

jaajjemeen sov hos molly inatt igen. Vi soimna inte försen halv 1 kanske ;o var super pigga. Vi sov till halv 8 & gick till skolan utan smink , soooft! Direkt på morronen hade jag matteprov , Fick alla rätt på första försöket. Liite glad :D för jag är sämst på matte , men dethär kunde jag visst. Spanska förhöret gick mkt dåligare , men de kan bero på att jag glömde sakerna i skolan så kunde inte plugga , så synd ;((  & tiill sista lektionen "engelska"  där jag fick G på provet , men det är bättre än IG iaf :))  Vi slutade 10 över 11 såå jag åt i skolan & sen drog jag hem. Men ska väl röra mig tillbaka till skolan för att möta upp mikkiz så ska jag hänga med henne hem , kalas juu! :D  grattis roger 51 år!  ikväll kommer mamma hem från lysekil också. Det är både negativt & posetivt för att när hon inte är hemma får jag nästintill göra som jag vill. Fats när hon kommer hem så får jag pengar >< haha !  aja blir nog bra.  hörs senare .

puss :*


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

molly inatt igen <3

hejjsan hoppsan ! :D  kan ni gissa vem som är på toppen humör idag? :D:D:D haha!  sov hos moly inatt , vilket var jätte trevligt. Jag gjorde en dans eller jag härmade azerbaijans eurovision songcontest bidrag , den e fett snigg och jag fick molly att döö av skratt ;)  liite stolt där!  aja skolan har vart helt okej, jag&jenny var inte med på profilen & det var as äcklig mat i skolan... Emelie var sjuk den jäveln! DU MÅSTE VARA MED PÅ TORSDAG :(((   från och med nästa vecka ska ha 100% i närvo i skolan! hejja linnéa :oo  gick hem en halvtimme tidigare idag , fick världens magknip ! men nu äre över. sover hos molly inatt igen! superoooo :))   men ska hoppa in i duschen sen vandra/cykla (a nåt av de) ner till molly. Juste vi går bara halvdag imorron, snacka om sooft vecka ! & jag har inga gratis sms kvar så jag kan inte sms nu , men imorron.

puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

hååååååååååååål!!!!!!!!!!

Jag & erika sitter nu hemma & checkar youtube klipp! :D


ASG!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

nattniing hos bbästisffestiis inatt!!!

shuuululu!    ah jag färgade björnis hår men hon tog inga bra bilder så orkar inte ladda upp dom för det syns ingen skillnad ;oo  aaa iaf såå åkte jag till rocky efter det & han mådde bra . FÖR BRA! ;ooo han har stått inne hela dagen stackarN ;((    idag fick jag höra av söötiii emma att hon alltiid tycker att jag är så glad ><  haha det måste nog vara sååå :D men jaa ,glad är liksom Linnéa !  Inga läxor att göra så blir att sleepa hos molly tonight. skaa blii soft ! eftersom att de inte finns någonting att göra hemma såå går jag diit .. mkemke roligare :D
puss :*



 


give me a call , i miss you!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

färgaa björnis hår!!!!

yooobroo!     igår kväll/natt hade jag jätte trevligt. Många som var sociala, bla. Andreas,Jocke,Simon,Molly! :D  Sen ringer Andreas så ligger typ & pratar med han i mer än 1h. Tack :*  Aja imorse .. tog en dusch drog till skolan. Jag har blivit kär i mitt  kastanje vatten, funkar bääst! Vi har bara haft engelska & idrott idag sen någon föreläsning om internett mojjs. Fast a jag lyssna inte :$ Min musik var mke finare än hans sega röst -.-  Jag fick faktiskt ganska bra resultat på engelska provet ändå ;oo kanske inte är så sämst ändårå! :o idrotten var också skojj :D jag & jenny alltså ;)))))) juste michaela e min bästavän *flirt* <3   men nu har jag slutat skolan & färga håret på maja.  Laddar upp resultat sen.

puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

veckans..



veckans låt: nicke dahl-ensam kvar
veckans köp: solbrillor 8]
veckans godis: vindruvor (a'
veckans vill ha: dom bruna gladiator dojorna!
veckans humör: happycrew is back on the track :D
veckans vill se: mergim :*
veckans fråga: blire flickorna på torsdag? : )<3

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

läskigt på donk1!!!!!!!!!

lördags kvällen blev med molly, jaaa vi satt och lyssna på musik,lekte med kameran & jag lekte med mitt hår ;) asså de är sjukt kul att fixa&trixa med håret :D love it! hm vi drog typ ut vid halv 9 eller nåt. gick ut på stan, checka folk. Fanns en hel del i början :)  drog till sötta, jag köpte godis (a'  hihi. Vi drog ner till donken.. vart annars!? vii hittade emma&mirrre. Vi satt oss vid dom. Vi satt & pratade. Jag drack vatteen&åt godis ;o var sjuukt törstig, drack upp hela (mellan?)muggen med vatten. Brukar dock inte hända. Helt plötsligt kommer en gubbe, han rycker dörren åt fel håll & molly börjar asg! Han kommer tillslut in & är någor onykter;o han typ fråga oss vad vi gjorde där osv ;S  (vad brukar man göra på donken?) Sen ba sätter han sig vid oss!  han typ pratar om sitt liv med oss & försökte tigga skjuts av mirre på hennes moppe. Sen gick han väldigt mkt för långt & sa att han igentligen bara var ute efter ligg!  ah då var vi liite sisådär rädda. hm.. jag gick efter personalen så dom fick kasta ut honom. SCARY KENT :(((  ah iaf så satt vi kvar ett tag, sen drog vi hem.














sööttii flickor :*

Sen vid 00 drog jag & checka film. Molly kom efter ett tag men hon snacka ba i telefonjäveln ;(( jag pallade inte kolla något mer så jag drog fram madrassen. Vela inte sofa bredvid egot ;) jag somna typp på dirr eller försökte messa med toti men jag la av, orkade inte xd molly prata med pöjjken i 3 fucking timmar ;o. men jag sov såå söttii såå! :D vii vaknade typ vid halv 11. sooft. låg kvar i sngen ett tag. åt frulle vid 12.  Vii softa ett tag sen fixa vi iordning oss. Drog ner gjorde våran lunch. Fick bli tonfisksallad. Shiiiet va duktiga vi är :L stoolt*  eller jag e mindre bra på att sodastreama ;o jag kan verkligen inte sånt :( jag skruva inte på flaskan så de spruta vatten över hela köket. BRA LINNÉA .. SUPER!  fast jag & molly låg på golvet av asg! jaa sen drog vi ner till ica , molly köpte aftonbladet och jag köpte choklad. såå satt vi oss i en buskur & läste tidningen xd haha! Sen vare hem hämta mina saker typ sen hem.  min helg har vart bääst!
puss :*


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

brillzen påååå!

sooolen !♥♥♥       vakna av att solen stråla in såå fiint genom fönstret. häärligt :D  klädde på mig åkte till hamre , hoppade & de gick super + att jag fick träffa mikkiz, sakna henne även fast jag träffa henne hela dagen igår. Sen åkte jag hem & åt sen vare bara attt tagga till nästa stall. Rocky e halt & han har hovböld som vi gjorde hål på så all var rinner ur. usch :( aja nu e de fixat. nu har jag bytt om & ska gliida ner på cykeln till molly. Sover där inattt.

puss :*


dom 3 jag har köpt detta år "solbrillznojja" som molly kallar det. undras hur många jag har i slutet av sommarN ? :O

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

kate moss parfym :*






jaaag ee lite förälskad (a)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rihanna ft Ne-Yo - Hate That I Love You


den e faktisk fiin

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

hemma från borlänge!

Cheena!   tog sormorron idag igen till halv 8 denna gång. Han både duscha & sminka mig + välja kläder som oftast tar ganska lång tid :) iaf såå har skoldagen inte vart nå speciell förutom att jag gjorde engelska provet idag & det gick.. sämst :(  och sen sluuta jag en kvart tidigare så att jag skulle hinna med 20 över 2 bussen till borlänge! drog med molly hem , vii fixa oss pyttelite bara sen vare bara att gå till bussen! :D vid centrumrondellen hoppar jessica&louise på. roligt :D och molly hade ju kul!



molly



molly

vi träffar jätte mke folk på kupan ;o sååg hur många kändisar som hellst! aja iaf så shoppa jag :
*kastanje vatten
*shorta(till coz)
*brillz(sånna som christopher)
*blomma(som man har i håret)

Jessica & Lousie såg vi typ 4 ggr medans Jenny träffa jag 10 ggr >< vet inte hur många ggr jag sa hej till henne. Sen vare massa andra :D  vii gick på stan också , mohahah. soligt & fint (a)  juste vi smakade den nya mc flurryn på donk1 också. Den var mums!  Jag&molly ska trycka t-shirts som det står "I ♥ donken" på ! haha passar bra tkr vi ;) riktigt soft dag hare vart, min bästavän e bäst! <3



linnéa&molly


molly&linnéa

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

jag ville bara höra din röst :D



dåå var man hemma från långpromenaden!  Jag & molly gick 5,an + två&en halv km!  duktiga vi är. varje måndag&torsdag ;) nu vare en vecka sen vi gicl runt stadsberget & vart dyngsura. men denna gång lurar vädret inte oss. Hahah medans vi lunkade i skogen så skämmer vi ut oss än en gång. molly håller i en stolpe som det står "naturreservat" på (eller vare heter;o?) Så kommer det 2 springare förbi. haha och dom trodde vi hade dragit upp stolpen osv. men ne de hade vi inte :o Sen tjuvringde vi jäätte många (a) - jag ville bara höra din röst xd haha men jag pratade med hm.. va heter han typ henke tror jag :o :D  han tkt jag va störd ... men ah de gör nog många? haha iaf så var jag social me han jätte länge. sen fortsatte vi ringa. kul,kul jätte kul! :D imorron far jag&mollly till blge.
puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

helt okej..

skolan idag har vart helt okej idag. Jag börjar komma igång på so:n så det går faktiskt helt okej. Vi hade ingen bild för att vi skulle kolla när magnus nordin snacka. Det var långtråkigt men hellre det än att ha elsa-lill. maten var piss äcklig idag + att jag inte käka nå frukost. språket gick ovanligt fort idag ;o måste bero på att jag&molly jobbade på flitigt idag. matten gick också fort. fast vi har ett matte prov/test (vet inte riktigt vare var förnåtning) på onsdag. Sen har jag nog engelska provet imorron & jag har inte pluggat så blir att plugga ikväll efter att ha vart ute & gått med molly.

juste ni som kollar på min blogg skulle ni vilja kommentera (a)  skulle va jätte kul att se vilka som kikar.
puss:*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

pinsamaste under sthlms dagen :$

go'dag!  jag glömde berätta en sak igår. Det var så att jag,Elin&Jennifer vart kissnördiga igår när vi var i sthlm. Jennifer & jag såg 2 killar (elin var inne på clasolssons och köpte batterin)  Jennifer frågade dom om dom visste vart donken låg. 
Jennifer: hej, vet ni vart donken ligger?
killen #1 (han var från gävle): nej
jennifer: okej
killen #2: mc donald?
jennifer: jaaa
killen #2: men ni går bara ditåt sen över gatan.

haha faan heller , vi gick åt fel håll men tack för hjälpen killar den var till stor hjälp verkligen! Sen hetere inte mc donald det heter mc donalds med s era .. !  aja dom var snygga iaf (a)  haha aja sen gick vi in på donken, orenoverat och äckligt. Det var betalnings automater på toaletterna så jag stoppa i en 5:a fast man igentligen inte behövde de -.- aa iaf så öppna jag dörren (då jag skämmer ut mig totalt) det sitter en kille på toan :$  nej shiit va pinsamt. Jag börjar asgarva och vi springer ut från donken. JAG BETALA EN 5:A FÖR ATT SE EN KILLE PÅ TOA!  fifaaan den 5:an kunde jag ha gjot nå bättre för :o  killen var desutom ful :(  men aja iaf så går vi en bit efter gatan , men vi vänder för att det var verkligen kris med toan. När vi kommer fram till donken kommer killen ut & jag tar på mig solbrillorna & skäms verkligen. Han tok glor också . usch i'm so sorry ! Men vi kom in på toan utan att betala denna gång, fast det var nog dom äckligaste toaletterna jag vart på. äckligare än skolan.. då äre illa vill jag lova!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

nu går jag till ... skolan -.-

tog sovmorron idag till kvart över 7. woow en kvart!  aja men de kan göra ganska mke. Kör med den naturliga stilen idag. orkar inte göra nånting är så himmlans trött :o  tkt vi kunde få vara lediga idag eftersom vi fick gå upp halv 6 för att åka buss sen kommer man hem 20. Aja det var en kul dag igår iaf. MEn nu ska jag dra mig till skolna.

puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

vi svävar fram i stockholms stad!

shuuu!  vaknade halv 6 imorse , vela inte gå upp men fick lov -.-  fixa iordning mig sen vare bara att halvspringa til bussen. var påväg att missa den ;o Elin hade kortkrig på bussen , tog kort på allt hon såg & hade bestämt sig för att komma upp i 1000 bilder , menså långty kom hon inte för hennes kamera dog eller batterierna dog! vi har gått på skansen , ah vi kollade inte så mke på djuren & så , vii satt mest ner & tog kort ist xd  hahah! Sen vare uppträdande: Darin, kim,janett ,star pilotes, pauline,maia (har jag glömt någon?)  ah iaf bara dåliga artister så vi gick & satt oss på en stenkant. Sen bar det av till stan, vart liite shopping fast vi vart grymt trötta i benen. Men nu är jag hemma & dagen har vart super med fint väder .

puss :*

                                                                                 

elin&jennifer


renar

        älg


varg


jag&jennifer


himmel :*


jag gjorde en fläta i jennifers lugg :D


elin,jennifer&linnéa

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

en kyss får ni!

chacha!  somsagt min dag bestog av filt&film, eller ah mest sova kanske (a)  På eftermiddagen fråga erika om jag skulle med henne till stallet , så hänka väl. Vi red ut en sväng. Imorron äre stockholm som gäller :D:D:D  vi åker härifrån 07.00 så måste gå upp typ halv 6 :o  värsta jobbigt ;((  Men dagen hoppas jag kommer bli super. Ska checka avslutningskläder på stan sen när jag ändå är där , och kanske ett par brillz 8]  diggar ju sånna!  Hm men ska väl kolla vädret nu på SMHI , vill inte ha regn imorron , :(  fan va jag e trött på det!  Sen ska jag packa vidare & kolla på desperata hemmafruar!  Bara för att mitt humör börjar vända & bli toppen igen så får ni en kyss idag!

KYSS :*:*:*:*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

från depp till pepp , e sjuk idag!

tjeeena!   är hemma & sjukar idag. Eller sjuk & sjuk känner att jag behöver vila upp mig. Det vart en lång natt. Kunde inte somna även fast jag var trött. Menmen, Jag börjar må bättre nu iaf. Det är verkligen ett stort +!  Ska väl packa till stockholm sen också , annars består dagen av filt&film <3  igår drog molly med mig ut på stadsberget, vi gick 5:an. gick faktiskt ganska snabbt ändå (a)  jag fick en bild på våran kära idol "christopher rahlenfeldt" av molly , liite glad jag blev, såå sjuukt snygg ;O  hihihi, men ni får hare så bra !

puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

LIL'RAIN-ADORE YOU (DRUNKEN REMIX)


Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

DAR-LAR-NA!



yoobroo!  måndag idag igen då.. fifaan va jag som sköönt inatt alltså. tog en av mina många kuddar & mitt täcke. Låg och krama det hela natten. saknar verkligen närhet nu :((  men jag sov verkligen toppen <3 mm fixa mig sen vare bara att gå i regnet till skolan ! KAN DE SLUTA REGNA NU!?  vii hade nå oförberett engelska prov idag. Det gick väl faktiskt ganska bra. Mikkiz var inte i skolan idag , men det förstår jag väll. Det är många lärare som frågar hur det är med mig nu. Alltså måste det synast att jag är ledsen. fuck -.-  aja. tom&john hade idrotten idag. parkour. lyckades inte så bra. förutom min volt :D annars pallade inte mina handleder med så fick lägga ner. nu är det så att oliver bor i DAR-LAR-NA!  hahah kul du är ><  ig i svenska dude!  jag&erika byggde vår fin.fina bro idag. det håller nog :D men jag peta in min penna i limpistolen . såå den brändes fast xd fick inte ut den . eller jo efter ett tag när jag stått och slitit ett tag. lyckas alltid med allt omöjligt -.-  om 2 dagar är det stockholm :D:D:D  fett kul juu & bara komma bort från allt skiit . toppen!

puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

veckans..



veckans låt: lil'rain- adore you
veckans köp: godis (a)
veckans godis: lösgodis
veckans vill ha: dig möjligtvis
veckans humör: jag var glad i början av veckan, men nu äre inte så bra.
veckans vill se: helt klart broshan! <33
veckans fråga: när drar vi ut molly ? ><

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

miin helg!

tjeena , Nuu bloggar jag om min helg.

I fredags följde mikkiz med mig hem , vii var både väldigt ledsna så vi satt först & bara prata. Sen gick vi till mamma för att hon vela träffa mig innan jag flyttade hem till mikkiz över helgen. Vii cykla ner till hälla . Hoppa bäbis. Gick super duper kanon. Sen skjutsa mamma hem oss till mikkiz. Det vi gjorde sen var: sova,prata,gråta,sova,kolla på film,sova. Vi vart väckta 9. Vi åt frukost. men vi försökte sova ett tag till efter det . Jag kunde inte somna om , men mikkiz gjorde. Vi slappa & kolla på film. Sen bestämde vi oss för att åka in till stan för att gå till marknaden. träffa väl lite folk. Men det blåste som fan -.- usch på de!  vi satt i en busskur. men de vart tråkigt så vi gick till hönsan & tog kort. ovanligt?  neee :)  Sen åkte vi hem, eller först till rättans prisan för att köpa godis :D får inte glömma det (a)  Vii grillade korv& vii proppa i oss 2 sånna ;o fifaan va mätt jag vart. Sen vart det ffilm hela kvällen. Vi la oss typ halv tolv. på söndagen vart det väl mest bara tröök & slapp. & mer film. vi har typ sätt 6 filmer denna helg. rekord ;o  men men . fult väder med ledsna flickor då blire mke film!  älskar dig mest bästavän <3


 

puss :*













Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

INCU-YOUR MY SUN

fööör fiin!

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

hemma från skolan!

Sov hos molly inatt. Somna på dirren när vi slutat prata. såå shäääänt. Iaf såå mådde jag inte så bra igår & inte idag heller. När vi skulle ha studier så börja jag gråta , så fick gå ut i korridoren med mikkiz & förklara allt för henne. Usch hatar att gråta i skolan.. så pinsamt + att jag gråter nästan aldrig ;o  men nu gjorde jag de . Erik såg att jag inte mådde nå bra så han tkt jag skulle gå hem & det gjorde jag också . Behöver vara ensam ett tag & bara tänka. Men mikkiz kommer till mig efter skolan, Sen ska vi kanske ut med oliver & ta kort. Sen blire rocky. Ska natta hos henne hela helgen tror jag, Känner bara för att komma bort från datorn & allt skiit. Det skulle va väldigt sköönt. Så kommer inte finnas på datorn försen på söndag

puss:*




linnéa&mikkiz

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SPÖÖÖREGN!

Jaa jag och molly gick ut och gick en sväng , eller ah en sväng & sväng . runt stadsberget som tog typ 2h. & tror ni inte att de ska börja regna när vi passerat västerby ;o  det spöregna verkligen + att det blåste som faan också. Då vart man då inte lite blööt. Usch hatar regn , men när vi kommer typ till statoil blire fint väder. När man nästan e hemma liksom :o  Aja mina fingrar svullna upp och blev tjocka som korvar :( hatar det!  Men ah ska väl gå till molly nu , är fett trött så kommer väl somna på dirren nästan ;oo men vi hörs väl kanske imorron ,

puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

promenad & sleeeep hos syrään!

yoo !  har städat rummet nu , nu är det inte stadens dammigaste längre :D  snart ska jag ut & gå med molly. Vi tar en sväng runt stadsberget. Kommer ta en jävla tid & energi :o  men ska bli kul >< haha. Sen blir det att sova hos henne också. Första gången jag sover hos henne på en skoldag tror jag ;o  Men nu ska jag göra det & de ska bli fett roligt. Imorron äre fredag & efter skolan ska jag ut med piimp en snabbish & ta kort :D  Sen blire ner till rocky med erika&my :D
juste vela bara säga hur mke jag älskar molly, det ska verkligen vara vi 2 . Jag menar vi är inne på 9:onde året :o <33

puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

vi läser "SEXIKON"

shuubree! när jag väl somnat igrå sov jag som en prinsessa, sköönt de! imorse när jag vakna fick jag lite halft panik. Visste inte vad jag skulle ha för kläder. oj linnéa vilket problem ;o  men de var de , tror mig. Men släångde väl på mig nå bara. Dax att åka & shoppa lite kanske? gick till skolan & vi hade svenska som första lektion. Vi skulle läsa inne i infoteket. kan ni gissa vad jag & Erika läste? ... "SEXIKON"  haha , det var faktiskt intressant (a) på so:n kom vi på att rykten på vasa sprids snabbare än en könssjukdom (yy) Idag så gjorde jagt yp ingenting på bilden. Brukar inte göra det annars heller , men har gjort klart alla uppgifter. Vi slutar bilden 20 öve. och hon drog över på tiden så vi gick bara. Och för de gav hon oss typ frånvaro på hela lektionen tror jag & typ sätter in de i betygen . blablabla -.-  snälla det var övertid äckel lärare! Vrf inte bara sparka henne ? finns iaf ingen på hela skolan som gillar henne ;o  alla hatar fan henne. aja , matten var grymt rolig idag, ingen var seriös & oliver satt med mig & mikkiz. Haha han e såå jävla cool , min pimpiiiis! var hos syon idag, det gick på 30min , sen vare klart!  Fick sluta en timme tidigare :L  Men nu ska jag ta & städa stadens dammigaste rum. Blir kanske liite plugg också. Får se om det blir en utesväng me pimp också , men måste färga björnis hår också -.-  åååh fett tråkigt. är så kladdigt >< 

puss :*



piimp&jaag

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

kan inte sova!

jooo men goodkväll/natt . asså jag blir tokig ;oo kan inte sova . För en kvart sen var jag hur pigg som hellst . Förstår inte . I skolan blir jag hur trött som hellst & huvudvärk ;o men de r bara när jag kommer in i skolan! Nu börjar mina ögon bli tunga i&försig så ska väl lägga mig igen. Har faktiskt plugga spanska, såå nu kan jag nog den hyffsat bra tror jag . Inte ofta jag gör spanska läxor ;o  MEn nu ska jag ta mig i kragen & kämpa på dom sista veckorna. Men ska sova, ses & hörs imorron.

puss&godnatt :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

en riktigt härlig onsdag!

shuuuue!  skolan har varit riktigt kul idag :D  Jenny hade köpt en nu mobil idag. värsta frään . bortskämda unge säger jag bara , en mobil för 5000:- lix ;o haha . Men hon roade sig med att kika på sitt tema som rörde sig ><  kul liv. Skicka en miljon låtar till henne & Erika idag! inte för att jag har så många men iaf (a) hm jag & jenny hade jätte kul på studierna :D Erik hatar inte mig längre, sköönt dee . ist har han valt mig till sin idol ! :D:D haha! Efter skolan gjorde jag lite spanska. Sen kom Erika och hämta mig . Vi var i stallet i typ 4h . jag,my&erika pratade visst bara om mat idag ;o  vi måste ha vart något hungriga!  altt ifrån jordgubbar & kladdkaka till gtilladktckling&lasagne ;D Nuu på kvällsningen vart det jätte fint väder , värsta sköönt :D Jag har inte kunnat sova på 2 nättter nu , värsta dryygt :(  menmen imorron är det vanlig skoldag till 16. fiiii , äh ska klara av den dagen också!

Puss :*




jaag&Mikkiz



puss på dig bästavän:*



jo men hej grinig ;o



Erika,linnéa,Mikkiz



buuuuus(a)



idol bilden på erik&jaaaag

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

ingen idrott!

Ingen idrott idag. Vi hade ingen lärare så vi fick skippa den lektionen. Vi börjar inte försen 10 över 1 så jag drog hem en sväng. Gillar inte att vara i skolan i onördan. Jag är redan skoltrött såå de räcker & blir över. Vi hade fortsättning av matte provet imorse. B-delen. Gick verkligen... SKIT!  A-delen gick helt okej men B, den gick sämst. Efter skolan ska jag & Erika ta en ridtur i de gråa vädret. Suck kan det bli sol nuuu eller!  är trött på moln & regn . Ska väl försöka plugga lite spanska & engelska sen. jag måste verklugen måste. Juste tänkte ut & springa en sväng också.



puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

this is our last dance...



yoo broo!   har inte sovit bra inatt asså ;o  massa äckel drömmar + att jag inte kunde somna igåt pga att de var sjukt varmt inne på mitt rum & jag orkade inte öppna fönstret. Eller ah de regna också så skyller på de (a)  Va inte med på profilen idag . OVANLIGT ?  Spanskan gick fort och extremt lätt idag , det är bra . jätte bra :D  men e ändå sämst på spanska . tror inte jag kan mke av de asså. Men har iaf G och de får jag nog nöjja mig med ! haha no:n idag var nog den roligaste lektionen. Jag,Erika&Mikkiz va otroligt flummiga och satt bara och skratta. Vi 3 ska bygga en bro tsm av spagetti och lasagne plattor förstår ni. undra hur den bron kommer se ut och hålla ><  den kommer typ bara braka ihop. Hahah men de är ju det vi är bäst på.. att va sämst ;L  Efter skolan softa jag , fast jag&erik bestämde att vi skulle träna. Han sprang , Jag gick. Han hann före mig ;o konstigt . ändå sprang han 7km & jag gick runt 2 sjöar + lite till. haha men skönt vare allt :D ikväll blire desperata hemmafruar & kanske lite popcorn (a) Björnis e ju inte hemma så lär ju passa på! 

  Puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

håål!

är hemma nuu , vii har hål till 5 över 1. Mikkiz hängde me hem :DFörsöker väl komma på nånting vi kan göra . Men de är såå hemskt tråkigt väder ;oo  usch nu får solen ta och komma fram igen. Idag blire  väl en slapp dag. Måste plugga lite engelska. Har prov på måndag och vill inte va ute i sista sekunden ;o 

Puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

s-s-skolaa!



Yoo broo!   skolaa idag igen då . suck asså shiit va skoltrött man kan vara ;oo helt sjuukt. Aja håll ut linnéa inte långt kvar till sommar lovet nu!  Idag fick Erik liite halvt damp på mig för att jag aldrig kommer i tid till lektionerna . MEN HALLÅ FÖRLÅT FÖR ATT KLOCKORNA GÅR FEL ... skyller på dom (a)  hm jag fick VG på kemi provet. Är inte det ganska bra för att knappt ha pluggat ? :))  men just nu gåre sämst för mig i skolan. Från att ha vart lärarnas favorit till att ha blivir lärarnas helvete. Aja ska försöka bättra mig. Jag MÅSTE bättra mig ;o  hm, idrotten va faktiskt okej idag. Vi skulle ha friidrott. haha jaa vi flumma väl mer än att va seriösa och ens försöka ><  Jag & mikkiz haha , asg vii e cepe . men älskar dig <3 Jaaa John misshandla mig idag :D jätte kul . in knuffad eller vad man ska kallare i skåphelvetet . min arm e lila :D fast han fick tbx med en spark (aa) han fick typ ont :(  sry , sen snärta jag sompa också så han fick värsta märket :o . FÖRLÅT :(  fan va taskig jag är. Haha men dagen har vart helt okej :D När jag kom hem från skolan cykla jag fort som attans ner till rocky. Red ut en lång sväng med anna . riktigt trevligt :D Till kvällningen typ vid 19 drog jag ut med molly. Vi gick runt i denna kuliga stad , men vi fastna ändå på bästa donk >< haha . hej va kul man kan ha :D  haha skrattar man åt allt ,så fgör man. hah sen drog vi . vid hemköp såg vi en såndär korg man lägger varorna i , mollt tkt jag skulle sätta mig i en sån . men min röv fick inte plats :( sadface. hah såå skämmer jag ut bästis OCH mig själv >< danchel & hettan cyklar förbi & jag börjar asgarva >< haha , sen kommer jocke & linus i epan :D happy!  fick godis (aa och jocke lova att skjutsa mig sen :D liitte glad jag vart då :O  Men nu är jag hemma & har nog inte skrattat så mke på länge ;o tack älskade bästavän . du är guldvärld . fyfaan va jag älskar dig . <33

puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

veckans...



Veckans blogg: http://jjkj.blogg.se/
Veckans låt: Johnta Austin- My Love
Veckans köp: donken glass
Veckans godis: lösgodis
Veckans vill ha: massor med pengar&avslutnings kläder
Veckans humör: trött&sliten men ändå skapligt glad :D
Veckans vill se: SIMON!!
Veckans fråga: hm, har ingen fråga nu tror jag ;o

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

heeelgen :*:*



yo broo!  Igår vare så att jag & jennifer kom överens om att jag skulle sova hos henne. Så hon kom och hämta mig vid 20 kanske . Vi åkte ner till donken för att hon var sugen på glass . Jag köpte en äckel muffins :(  usch va jag har ätit skräp denna helg. Den här veckan ska jag träna som en tok. Måste komma tbx till de bra igen.  Aja vi var väl på donken i en halv timme kanske. Sen drog vi en snoa på stan. Såg liite folk . Eller a fanns en hel del att vinka till :D Sen drog vi oss ut på faluvägen och hem till lilla Mälby. När vi kom hem satt vi oss vid datorn ett tag. Fast vi bestämde oss för att checka film ist. Vi  båda var jätte trötta så när filmen var slut gick vi & la oss. hm då klockan var halv tolv kanske? Vi låg och messa ett tag , fast sen somna vi. hah de gick på 1 min ;o såå trötta var vi :D

Vi vaknade halv 11. Jennifer hade tydligen messat i sömnen xd asså hur lyckas man? haha. Aja & sen hade hon lagt mobilen i min väska. Och vi letade som galningar innan jag hittade den! haha du kan du ;D Vi låg och prata ett tag sen ner & äta frulle. Det var hela 18 grader ute så vi gick & la oss på bryggan, lyssna på musik & pratade. Fast sen gick solen i moln & det börja blåsa :(  Vi drog upp och åt. Sen checka vi film ett tag. Men jennifer skulle in till stan & glida på moppen. Så hon sjutsa hem mig på engång :D Fyyy va trevlig helgen har vart. verkligen super.


puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

uuuuuuut

ut i solen ett tag med flickorna , för fint världer för att sitta inne.  men vi hörs ikväll :D
puss :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

softiisdag!



Vaknade 11 idag ;o asså kunde ha sovit längre om inte cepe fitt åke skulle haft värsta basen på radion imorse -.-  aja checka film me flickorna, Mikkiz madrass va visst för lite. Hon låg på golvet sen & slog i huvudet i golvet xd hahaahah. aja halv 1 drog vi ut & hoppa studsmatta, :D men vi vart trötta & la oss på mattan & sola ist. typ somna av halft ;o fett skönt med bondbränna & allt ;) mikkiz&jenny&erika drog typ hem vid 2. hm jag drog t pappa, ladda in alla bilder sen igår. Sen hem t mamma igen & städa i källaren & fika med släkten. haha julia & mormor lika roliga som vanliga xd älskar dom alltså . deras humor :o & mormor satt och snacka om att hon hade vart ute & ätit med sin väninna. & att hennes väninna hade tagit med 2 karlar hem xd asså asg! Aja sen ringde jag erika som fick komma & hämta mig på moppen så for vi till rocky. han va fett pigg idag ;o haha . aja men mjuuk :D kom hem vid 19 . skit tråkigt hemma :( men bestämde att jag skulle åka lite med jennifer. hon kom in vid 21. Men vi kom inte så långt , ner til donken. haha men de var ganska trevligt ändå tkr jag . eller det äre alltid med elin,jennifer&linn :D
puss:*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

valborg!



skolan sluutade vi halv 12 somsagt , jäätte skönt. Följde me erika, åt på resturang. Fett goo mat :D Gick hem, bäddade nere i källaren tills flickorna skulle komma. När jag hade fixat klart gick jag ut på balkongen & stekte ett tag. Gick och bytte kläder till shorts & tubtop , sminka mig lite . Sen vare bara att vänta på att Jenny skulle komma. Tillslut kom min blondii <3  hm vi hade jätte trevligt medans vi vänta på Erika & Mikkiz. Vi hoppa studsmatta & kolla på djuren när dom para sig ;o  liksom 2 fåglar "isac&mikkiz" typ para sig ;o  Sen 3 ekorrar "linnéa,simon&olle" hade trekant. haha fett coolt :D Aja sen gick vi upp & då kom Erika& Mikkiz på moppen. yeeey :D Vi tog en massa kort & hade jätte trevligt. Åt hamburgare:D sen cykla vi ner till hönsan. träfffa isac,gurra&dennis. prata med dom ett tag. Sen bar de av till brunnsjön. Tog kort. Sen till brasan. träffa jennifer&co . vi var med dom resten av kvällen. mysss :* Vi drog hem vid halv 12 så checka vi alla filmer typ 2 ggr -.- Jag&jenny va vakna t 5 sen vart de för tråkigt. juste vid 3 cykla vi en sväng på stan också :D haha läskiga typer ;)) aja trevlig kväll med flickorna , fyfan va jag älskar er . ni är guldvärlda .<3
puss:*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()