SLUTAR 12 IMORGON;

Träningen gick bra, lite slö denna gång ;o tkr marina är bättre. jaja har legat och kollat på tv hela kvällen.
Kort dag imorgon. NO,språk,engelska sen slutar vi. Min dag är nästintill färdig planerad. Om det blir så då..
*efter skolan, hem och packa saker till mamma
*från mamma springer jag ut till backa.
*hämtar cykeln, cyklar hem.
*åker till rocky
* sen vettetusan!

Men nu ska Linnéa sova, sjukt trött. Godnatt!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

KAN INTE SÄGA MER ÄN HAHAHA;

yes bara ½ dag kvar. hm vad ska man säga om onsdagen då? började med ett sju jävla jobb att få upp andreas. hate it! eftersom han är så sjukt morgontrött. Jag menar jag har väl annat att göra än att sitta och försöka få upp honom. Jaja en oseriös svenska, vikarie, han tkt vi jobba bra? Haha. Jag och Jessica försökte oss på pingis på idrotten, dock suger jag på det så vi gjorde annat ist. Dagens hände på slöjden. Asså shit. Vi tar inte upp det som hände dock. lite private sådär >< Matten gick helt okej lika så spanskan. Somnade nästan på spanskan, tur att det var sista lektionen. Satt och vänta med jenny ett tag sen hem och äta mellis. Ska och gympastika klockan 6.. ENSAM :( jennifer ska klippa sig och mamma skulle transport träna med rocky. Jaja jag klarar mig nog!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

FOLK SLUTAR ALDRIG FÖRVÅNA MIG;

Snacka om segt det är när man vridit fram klockan 1 h. Det mräker jag nu när det är tider jag måste gå upp.
iaf så har skoldagen gått skapligt fort. oseriösa hela dagen. Jessica och erika hade kul med min mat. Saltade min mat men jag märkte inget försen dom sa något, saltade mjölken med fast det skände jag bara på slutet. Kände för att ge tillbaka så jessica fick ut för det. Snodde hennes mössa och la den i handfatet med full sprut på kranen. HHAHA ÄGD!!!!!!!!!!!!!! lite kul på slutet av so:n faktiskt.
Erik; gud vad tiden går fort. (menade på att vi slutade nu)
Simon; jaa tiden går fort nu tills du blir gammal.
Alla;ASG!

fick sluta 3 , skönt de ist för 4. Är sjukt sugen på att springa men vet inte om det är så bra när jag har vart sjuk.Tar nog en powerwalk till andreas ist.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

FY SATAN VAD JAG ÄR BÄST PÅ ATT BLOGGA;

nu sammanfattar jag lite kort om min helg så ni hänger med lite i svängarna iaf!

fredag; somsagt vi åkte till sågmyra. Vi åkte med Timo (andreas pappa) till falun sen tog vi bussen därifrån till sågmyra. Vi trodde att vi hade hoppat på fel buss men det hade vi inte. Vi vandrade runt i sågmyra för först skulle vi ha nyckeln hem till tobias (andreas bror) sen vart vi hungriga så vi gick in på lager. osv. När vi kom fram till tobbe slapppa vi vid tv:n sen kom robin och joina oss ett bra tag. Tobias och Lina kom hem ifrån kryssningen så vart att umgås med dom. Jag och Lina gick och la oss ganska tidigt.

lördag; jag och andreas vakna halv 8. låg i sängen till 9 sen upp och äta frukost. Städade undan från fredagen och diskade den största disk jag någonsin diskat :o fyfan! haha men snyggt vart det när städpatrullen var klar. Jag och andreas hoppa in i duschen och fixa oss sen bar det av till leksand för mat shopping. Sen drog vi oss till lager. hittade bara en tröja där.. suck! menmen. Hem och laga mat sen. Tog det lugnt på kvällskvisten eftersom det avr så dåligt väder. Skjutsa Jenny till Leksand. Sen hem och spela kasta gris och kort. Joinade earth hour! Hm gick och la mig 11, var dunder trött.

söndag; vaknade 10, var en seg morgon. plockade undan allt sen kom timo och hämtade oss. Åkte hem och jag cykla till rocky nästan på engång. Var där ett tag sen hem och duscha och åka till andreas igen.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SÅGMYRA HERE WE COME;

hästinformation;  Jag och alice red tsm igår, gick rikitig bra! min häst var perfekt. han lyssnade på allt. är så sjukt stolt över honom! synd bara att han tappa en sko igår ;( menmen hovis kommer iaf på måndag.

idag; skoldagen har vart okej. På musiken fick vi reda på (alltså jag,jenny,erika,jessica) att vi kanske kommer få vg, aa vi bortser från erika för hon har redan vg. Men oss andra! det känns super att få höra sånt. Sen spanskan hade jag pluggat till så det gick som en dans. eller ja förutom 2 meningar tror jag det var. So;n kan man ju bara glömma becouse i hate it! fick sluta tidigare för anette eftersom att jag snart ska åka till sågmyra med min man. Kommer hem imorgon. får se vad eftermiddagen/kvällen bjuds på idag. ha en bra början på helgen.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

LITE TRÅKIG UPPDATERING;

nationellt prov i engelska idag ;uppsatsskriving. Gick bättre än förväntat så jag är nöjd. Har vart ännu en tråkig och seg dag i skolan.. Ingenting nytt eller kul som händer. 
Umgicks med erika efter skolan och det var riktigt trevligt. Först gick vi till stina för erika skulle köpa smink, gick där och drömde om parfymerna och sminket. Sen drog vi oss ner till blå lagunen och tjocka i oss en kebabtallrik eftersom vi höll på att dvälta ihjäl, satt där och prata i 1½ timme. Vi drog oss vidare till next och dom har fått in galet mkt snygga klädesplagg. Sen gick vi till bokia och sko affären(vad den nu heter) och tilll cederlings- Vi har haft en trevlig dag på stan helt enkelt.

Nu börjar det bli dags att släcka lampan. såå godnatt med er!


i love it

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

JOBBIG DAG;

ååååh snacka om jobbig dag! 

Har vart hur seg som hellst idag. En anledning kan ju vara att vi bara håller på med tråkiga saker i skolan nu. Jag menar att få reda på att nästa vecka ska so arbetet vara inlämnat och klart och sen gramatik på svenskan.. kan det bli roligare?

När jag kom hem från skolan satt jag på en film sen somna jag sött. Men tänkte att det kanske inte var så smart att sova nu för då kommer jag inte kunna somna sen. 

Imorgon är det np i engelska , jätte kul!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

THIS SHIT NEVER STOP;

söndag och det är snöstorm, kan det bli värre?

igår var jag med mamma på hopptävling i hamre och hjälpte till. Snacka om hoppsugen jag blev. Hoppas på en hoppträning med alice till helgen kanske ? jaja vi får se. Vi kom hem till 12 då jag började städa och fixa mig till majas födelsedagskalas. Underbara släckten kom dock inte julia menmen vart ca 1 h prat med majaochfanny iaf:D
När dom åkt hem satt jag på en film men då ringer andreas så går väl ut till han. Är ute ett tag men det sög sen hem och käka. For hem till andreas, spela buz med hans pappa och sen dokumenter om 50 cent. Det var den lördagen det. Sjukt varmt var det igår också.

Idag har det var en seg dag. Vaknade 7 av att jag var täppt i näsan och kunde inte somna om. Låg i sängen till 11 , åt frukost och sen hallen och kolla vad som hände där. Snacka om söta ungar (a) andreas syster barn och kusin barn(säger man så?) Har bärt upp ett badkar från tvättstugan också, snacka om jobbigt .. nu är jag hemma och är sjukt trött. ska läsa eller kolla på film, står mellan det.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SJUK OCH ALLT;

Nån dag sen jag tog en blogg nu. Haha! nej men har inte haft tid och ingenting finns det att raportera om heller.

Igår fyllde min kära syster 14 år, så grattis till henne i efterskott. Sen firade jag och älskling ½ år igår. Hann med att fixa med min undebara häst och blev sparkad på smalbenet. Har blivit förklyld som jag aldra minnst ville skulle inträffa. Har dock inte kunnat sova på hela veckan så blir nog en tidig kväll idag.

Idag har jag vart opepp som fan. Skippade profilen för att jag inte mådde nå bra alls. Gick hem tog en powernap sen bar det av till stallet då jag genast vart lite piggare. Red en sväng runt hälla sen lekte jag och erika lite på banan. Sen har det inte hänt så mkt mer. Ska gå ner och dricka honungsvatten sen ska jag slå på en film.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

KLIPPTID BESTÄLLD ;

2 nationella prov till avklarade, läsförståelse och hörförståelse. Läs gick väl bra men inte hör eftersom man inte hörde vad tanten sa på CD;n. Har vart en ganska dryg dag med massa flumm och skratt. Har vart trött som tusan och det var nog dom andra flickorna också. Många gick hem så vi fick sluta tidigare idag. HIHI! Jag och Jenka gick upp på stan och beställde klipptid till mig sen tog vi en fika. När jag kom hem läste jag lite sen somna jag. Skönt.

Nu har jag setat och kollat på tv hela kvällen och funderar starkt på att lägga mig i sängen och läsa eller sätta på "a walk to remember".

goodnight fellas

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-03-14

Var barnvackt med jenka igår. Gick bra, fick ungarna i säng lätt som en plätt :D Vi kollade på "luftslåttet som sprängdes" & försökte kolla på massa andra filmer men ingen dög. Vi gick hem tolv tror jag. Jag var tired as hell som molly uttrycker sig. Haha, Vi satt och pratade ett långt tag när vi kom hem. Satt på "a walk to remember" måste ladda hem den filmen , vill verkligen se klart den ;o Somnade kvart i 2 kanske eller nåt.

Vaknade klockan 10. Väntade på att jenka skulle vakna sen när hon vakna prata vi lite sen ner och käka frulle. Vi gick ut i det fina vädret , gick på en timmes lång promenad.Synd att det blåste så mkt bara. När vi kom hem fick jag något ryck och skulle måla naglarna så vi satt och måla naglar. Haha sen gick jag hem och nu väntar jag på att andreas ska ringa.



Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SKÖN KVÄLL MED JENKA;

har vart i stallet hela förmiddagen idag. Först en lång ridtur sen skulle rocky till tandläkarn. Han hade såå fina tänder tyckte tandläkaren dock lite tandsten .. inte så lite heller :o sen hem och träffa andreas , skönt efter allt igår. Myste med han ett tag sen hade jag så sjukt tråkigt så jag tog mig en springtur runt hönsan. Skönt som tusan. Har bara väldigt ont i bena och ryggen nu :(

Nu snart ska jag bege mig till min kära bästavän. Ska sova hos henne. Kanske kommer med nå kul bilder från kvällen sen, vi får se. Alla är på fest förutom vi. Jenka vettetusan vrf hon stanna hemma. Kanske för min skull(a)
yo fellas.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

JA NI SER JU;

 

48 frågor när du har tråkigt !

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? - 0,38 kr
2. Har du haft sex den närmsta veckan? - ja
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? andreas, pappa,maja?
4. Hur lång är du? 1.65
5. Vilken är den senaste filmen du sett? - p.s i love you
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen - "Aa"
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?  - båda funkar perfa
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - skilda
9. När såg du senast din mamma? - idag för någon timme sen bara
10. Är du kär? - som tusan
11. Veckans babe? - jenka
12. När vaknade du idag? - 7
13. Vilken är din favoritplats? - ingen aning, något mysigt!
14. Vilken plats föredrar du minst? - skolan
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? - spanien
16. Hur stor är din säng? - pappa;90 , mamma;120
17. Vad sover du i? - trosor, ibland t-shirt
18. Hur många kuddar har du i sängen? - oftast 2
19. Var bor du? - hedemora
20. Tycker du om kinamat? - jadå
21. Tycker du om kaffe? - nej fyhelvete
22. Vad dricker du helst till frukost? - juice
23. Kan du spela poker? - har nyss lärt mig utslagspoker (y)
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? - jaa
25. Vill du ha barn? - ja när jag blir stor
26. Kan du några andra språk än svenska? - hm engelska och spanska..
27. Har du någonsin åkt ambulans? - nej
28. Föredrar du havet eller en bassäng? - havet
30. Äger du värdefulla smycken? - nja , njee de gör jag väl inte men dom är värdefulla för mig
32. Vem är den roligaste människan du känner? - molly måste det bli tror jag, hon och jag skfrattar jämt!
33. Vad har du för ringsignal? - har alltid ljudlös men tror det är ericson signalen
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - mm
35. Vad har du närmast dig just nu som är svart? - datorn
36. Kan du byta olja på bilen? - hm kanske men tror inte så ;D
37. Vilken var den senaste boken du läste? - " som om ingenting"
38. Dansar du i bilen? - om jag är på¨sånt humör ;)
39. Brukar du duscha ensam? - ja
40. Piercing? - bara öron men sen ä det massa andra ställen man vill ha på
41. Har du någon tatuering? - nej, men vill så gärna ha
42. Har du provat droger? - nej
43  Rökt eller snusat? - ja
44. Har du pojkvän eller flickvän? - aa
45. Vad är ditt mobil nummer? - 0768018221
46. Vad ska du göra ikväll? - umgås med jenka och sova hos henne.
47. Har du några syskon? - en lillasyster
48. Har du strulat med det motsatta könen? - jaa

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

YOU MAKES ME SMILE;



Permalink ALLMÄNT Kommentarer (2) Trackbacks ()

SÅ DEPPRIMERAD...;

mitt liv ska jag lägga undan på hyllan ett tag, orkar inte med mig själv just för tillfället. Ber alla om förlåtelse för att jag antagligen beter mig som skit. För att jag säger allt som jag tycker och tänker och folk tar illa upp. Usch det här är det hemskaste jag någonsin har vart med om, någon/någonting har förändrat mig. Känner det själv. Jag har blivit från ängel till någon slags djävul... detta är inte okej, jag måste ändra på mig genast!

har umgåtts med jenka hela dagen, och hon har peppat mig till hundra %. allting ordna sig ett tag men jag strula till det igen? kan ju fan undra vrf jag skulle bli till, ställer bara till massa skit iaf för allt och alla. Inte mkt som har hänt idag.. bara deppmode... hate it. men  ska lägga mig och kolla på en film men först ska jag reda ut dethär.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

SKOLAN VÄNTAR&SOLEN SKINER;

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

LEKER LITE MED BLOGGEN;

fortsätter leka med bloggen imorgon,
nu ska linnéa ta och sova för nu är hon trött.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

LEKER LITE MED BLOGGEN;

fortsätter leka med bloggen imorgon,
nu ska linnéa ta och sova för nu är hon trött.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

P.S I LOVE YOU;


kollade på filmen igår och den väcker så galet mkt känslor. Det är en av dom
finaste filmer jag någonsin har sätt. Jag grät flera delar och den fick mig
att tänka till lite. Den får mig att verkligen inse hur mkt jag älskar andreas.
Att hela mitt liv skulle rasa om han försvann, hur svårt det måste vara att
balansera
upp sitt liv igen. Att ha dendär känslan att han försvunnit föralltid.
nej tack.
jag älskar dig andreas och lova mig det , försvinn aldrig!

Jag rekomenderar verkligen denhär filmen.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

STACKARS OSS VILKEN TRÅKIG TEATER;

Som sagt åkte vi till Falun idag med klassen för att se på teater.  För det första fick jag och erika sitta framför ett par stinkande personer. Till och med så att våran lärare flyttade på sig. Usch började må illa, kändes som att jag skulle spy vilken sekund som hellst. Teater sög om jag ska vara ärlig. Den var ca 2 h lång och vi hade 20 min rast emellan det. Höll på att somna flera gånger. Skönt att komma hem iaf. Men å något vis så tkr jag om falun. Jag vet inte vrf , det är en skön stad på något vis.

När jag kom hem dammsög jag på rummet och käka lite mat. Kl: 18 ska jag och jennifer på tantgympa. Andreas sover hos mig inatt. Ska nog kolla på new moon ikväll. Har inte sätt den ännu. Tyckte första twilight filmen sög getpung så vi får väl se hur det blir med den här filmen.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

10+ GRADER I SOLEN!!!;

ÄLSKAR SOLEN,ÄLSKAR VÄRME,ÄSLKAR FÅGELKVITTER, VÅREN ÄR HÄR!!!

Snacka om vårkänslor nu, synd bara att jag inte kan njuta av det vackra vädret som jag vill. Får ligga innne och kolla ut genom fönstret. Eller aa har migrän fast det håller på att bli bättre, men det är segt som tusan.. Har legat ochs ovit hela förmiddagen nu vill jag inte sova nå mer för då kommer jag inte kunna sova ikväll sen. Imoron blir det att åka till falun med klassen för att kolla på teater vilket jag tycker suger men att åka någonstans med klassen är nice (y) Nu ska jag ner och käka nånting tror jag.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

DROP THE WORLD;



Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

8 MARS 2010;


Första skoldagen avklarad!

Den har vart grymt seg. Menmen nu är första dagen klar iaf. Var ner till min hästis en snabbis och pussa på han lite sen skynda sig hem och äta något och snart väntar gympa med jennifer. riktigt taggad! Blir nog att sova hos andreeew inatt. pussen

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

ALICE, ANDREAS HUNDVALP;



sååå galet sööt, men förra ägaren har rakat av allt hennes hår :(

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SEG DAG;

Något seg jag har vart idag.. Vaknade klockan 9,andreas var också vaken så vi satt på en film. Låg och slappa ett bra tag sen åt vi lite frukost. Gick upp och försökte kolla på en till film men det var för ljust inne på mitt rum så vi försökte sova ist vilket inte heller gick.. andreas kom in i någon flumm timme och bara skratta åt allt. Haha! vi bakade kladdkaka och käka wookmat. Sen gick han hem och jag gick ner till rocky. Nu är jag astrött så ska nog fan ta och lägga mig snart!


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SPORTLOV!!!!111

Har hållt mig från datorn lite nu på lovet såhär. Det är redan fredag snart och jag har för det mesta bara tagit det lugnt. Har haft ont överallt så har inte kunnat göra så mkt. Mina handleder har gjort ont knäna och fötterna..  thats bad! Men har sportat lite iaf, har gått på kupolen utan att köpa nånting, spelat innebandy och tagit hand om min polliis, det är jobb vill jag lova. Spinga fram och tillbaka med tunga hinkar med flera liter vatten i, tömma skottkärran hålla sig kvar på häst ryggen osv.. det är tugnt att ha häst men samtidigt ´helt underbart! jaja

imorgon åker min kära syster till sälen och är borta tills på onsdag. Undra vad man ska hitta på? hm.. jaja det visar sig. Jag tänkte ta en tidig ridtur och leta efter rockys benskydd imorgon sen blir det en sväng till kupolen med mamma. Får se vad som händer på kvällen men nu ska jag nog sova, godnatt :)


lite bilder ;




Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

DAGENS SKRATTANFALL;


Vilken tur att Molly&Freddie finns. Dom räddade just min kväll.

Började med att flickorna kom och mötte mig med ella-bella. Molly var hur hyper som hellst. redan då kände jag på mig att kvällen skulle bli gjord av skratt. Vi satt oss ner och kollade på charlie the unicore eller va det heter. Skojja inte om sjukt yt klipp! Sen sätter molly på musik och vi sjunger glatt med. Jag & molly får syn på en bild med en kladdkaka på så vi går ner och ska baka. Det vart ingen kladdkaka men chokladbollar iaf (y) :-D Efter det var klockan halv 23 då begav jag mig hemåt och inte nog med det... Jag halkar ner för hela trappan med mobil och allt i handen. HAHAH ASG! dagens skrattanfall!!!  my ladies ni är guldvärlda , <3

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

VANDRA I SNÖOVÄDRET;


Hejsan du glade!

Jag ska ta mig en kall promenad till molly och joina hon och freddie lite. Men vi hörs lite senare...kanske!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()