FÄRGA HÅRET... IGEN!

Men nu ska jag ta min fina cykel & trampa till mamma. Jag msåte färga håret igen. Om hon hjälper mig visar sig, annars gör jag det själv. Det finns ju fakiskt speglar :-D Men aa efter färgningen måste jag gå till banken och fixa koden till kortet. Sen fort som attans ner till molly. unge fyller ju 15 år idag. GRATTIS ÄLSKLING , HOPPAS DU FÅR EN WONDERFUL DAY! <3

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

JAG HAR GJORT MITT BESLUT!

Nu har jag vart i Hamre och ridi peper. Riktigt bra gick det. Iaf så har jag slutat på ridskolan nu & ska ta en paus i ca 1 år. Känns som att jag tappat intresset lite, men idag var det riktigt kul. Jag har ridit på ridskola i ca 6 år , fast har hållt på med hästar i ca 10 år. Men jag ska bara sluta på ridskola inte med Rocky. Nu har jag sagt det jag vela berätta för dom som e intresserade punkt slut.


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

NU MÄRKER JAG DET :'(

hejj/godmorron!

Nu e jag vaken för att jag ska till hamre och hjälpa till att rida igång hästarna. Iaf så nu på mornarna lyser solen in genom fönstret aa och då såg jag hur fläckigt mitt hår är :'( MÅSTE FÄRGA OM DET IDAG!  kan inte gå med utsläppt hår iaf... ska kolla om mamma har hårfärg kvar. suck! 

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

NY HÅRFÄRG!

Senfor jag till molly en sväng & hon färga håret på mig. & medans vi vänta på hårfärgen satt vi & kolla på sommar med Ernst & å kakor :-D





Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

ÖVERSVÄMNING JAJAJA!

Jag var ner till stallet idag, tänkte jag skulle rida en tur på pollen. Jag & Linda bestämde oss för att gå ner där det är översvämat. Inte så lite heller. Det är en väg med hur mke vatten som hellst. Vattnet går upp till knäna :-O Men bra träning för min tjockis!



Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

GOODMORNING!

godmorgon!

nu har jag vaknat. Den här dagen ser ut att bli e soft dag. Orkar inte göra så mke. Kanske städa lite på mitt rum igen för man kommer knappt in & ut nu. Men bloggar igen sen när jag har något vättigt att säga. nu ska jag käka frulle!

cyaa

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

COLDPLAY-WHITE SHADOWS ♥


äre bara jag som blir glad av dnna låt?

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

JUSTE BORLÄNGE VARE JU!

aaa molly & jag vakna 9 mm gött! gick ner & käka frulle sen fixa vi oss. eller vi satt & snacka vid frukosten hur länge som hellst. trevligt! älskar den familjen alltså <3 marian skulle till blge idag ocksså så vi slapp planka! vi åkte dit ungefär 20 över 11 & kom dit 12 kanske. & då gick vi på kupan ett tag. köpte tillslut ringar (jag&molly har kompis förlovat oss) & hennes födelsedags present & maaat :-D såg adam men då åt vi & ahn hörde oss inte :-(  sen hitta vi inte på han igen! Jesper skulle vi ju också träffa men han kom ju aldrig -.- 







sen ringde jag & väckte dennis :-D haha fifaan va nyvaken han va xd & jag sjöng lite ´för han! tss sen gick jag & molly till kv , tänk att vi hitta vägen dit & vi har bara gått där 1 gång :-D vi stanna & åkte lite på "karusellen" som dennis kallar den. fast sen  så gick vi till statoil & jag fick värsta skratt rycket. lite för lite sömn kanske ? haha iaf så köpte molly nappar & jag glömde bort att jag inte äter godis nå mer :-O  fan va sur jag vart :-(  MOLLY DU FÖRSTÖRDE MIN PLAN! sen kommer johan & dennis på moppen. skapligt niice vare iaf!


"karusellen"


regnbågen (a)


kv rondellen eller nå :-D

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

GÅRDAGEN!

Igår va jag med mollt då elle ah jag sov hos henne. Vi vaknade 1 tror jag (kanske jag redan har sagt?) men nu sa jag de igen ifall jag inte skrivit det. Jag försökte väcka molly men hon var närmast dööd! tillslut fick ja väl liv i ungen och precis då vare lunch. fiskpinnar & potatis :-D MUMS! efter det fixa vi iordning oss bl.a duscha. det var sköönt vill jag lova. Sen vare ba att vänta tills klockan blev 18 för då skulle vi till hettan & kolla på film med danchel & aaaake ;-))) vi kolla på snake on a plane tror jag den hette >< aja fett mke ormar! tror danchel älskade filmen enormt!!! Efter filmen strosa jag runt med hettan & molly på stan ettt tag sen hem & hämta pengarna. Jag & molly gick hem & käka pizza sen. hemmagjord , goott! molly slockna vid 22 & jag la mig iaf vid 00 men somna inte på ett långt tag. Minns inte ens om jag somna ;-O men ett tag iaf. Sen vakna jag klockan 9 av att bullen kom & då vakna molly mee!



sööta killarna :*

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

BORLÄNGE!!!!!!

godmorgon!

inatt kunde jag inte sova -.- suck eller jag la mig 00 sen somna jag aldrig kändes det som... Jag har värsta träningsvärken i magen :-O vettetusan vad jag har gjort! Jag och molly vakna kvart över 9 idag!!!
hörde ni KVART ÖVER 9!Aja iaf så ska vi fara till borlänge idag.
 Vi åker nog alldeles snart. Vi får skjuts av marian idag :-D
 alltså så slipper vi planka!
Jag ska iaf köpa hårfärg och sen molly födelsedagspresent! det får jag inte glömma! 

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HEJ

uppdaterar imorron , nu ska jag sova!

godnatt <3

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

GAAAAAALET!

hejsan hoppsan!

inatt sov jag hos molly. eller natt & natt det var ju morron innan vi somna. Först så skulle vi ut med hettan,majk,ditch&ake. såå vi gick runt i hedemora & ner under blabla. fett kul vare iaf. Sen tkt danchel att vi skulle utt på nibble för där vare läskigt xd men aa har aldrig hört någon klaga så mke som han ;-O tss men skyll dig själv danchel de var du som drog upp oss dit! Så satt vi där och kika utsickten. riktigt fint. Sen vare ner vi skulle också! Och då vart danchel riktigt speedad! jaja men natten/morgonen var bra.

När jag och molly kom hem skulle vi väl sova men då vare en jävla mygga inne på hennes rum så vi låg och slog oss till halv 7 kanske -.- Jag vakna 1 sen väckte jag molly. Nu har vi duschat så snart ska vi väl t hettan.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

PRECIS

nu är jag hos molly



hejdå

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HUNGRIIIIIIIIIIIIIG!

Nu har jag vart hos banken också :-O shiit va duktigt!  sså får mitt kort om 5 dagar. Mikkiz e hos isac men hon kommer nog hit snart , hon skulle bra säga hejdå till isac. Hungrig är jag å så ska väl äta nånting & linnéa lycaades förtöra michaelas blogg så nu fick jag göra en ny åt ungen!  Senare ikväll ska jag till molly ithink. Och på onsdag åker vi till blge om det blir som planerat.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

OUTFIIT!


tubtop-cubus (mollys)
tröja-
matheus ? xd
sjal-mikkiz
shorts-lee
skor-skohuset

Permalink OUTFIIT Kommentarer (0) Trackbacks ()

NATTNING HOS MIKKAN!

ursäkta än en gång, fan va jag är sämst på att blogga nu!  kan bero på att jag inte hinner och att jag e lite deprimerad. Men de fixar sig nog. Gör så gott jag kan iaf!

sov hos mikkiz inatt. Vi åkte hem till henne 19 & såå satt vi oss vid datorn ett tag sen gjorde vi kvällsmat. Sen gick vi ut i´mikkiz hus & läste typ alla tidningar vi hitta XD  fast sen fick jag nå ryck & tyckte att hon skulle klippa mitt hår men hon vägra och jag fick inte för simon :-(  mitt hår e sååå slitet! jaja iaf sen så bestämde vi oss för att kolla på wallander. älskar dom filmerna <3 sen skulle vi sova men vi var inte nå trötta så vi satt på F.O.U också som vi kan ruplikerna utatill! hejja oss :-D Sen somna vi vid 3. 

Vi vart väckta 9 imorse så vi gick upp & käka frulle sen in i huset igen så somna vi. vi sov till 11 då mamma ringer och säger att vi ska till banken. Men när jag kommer hem så är hon ute i skogen -.- men ska iaf dit snart tror jag eftersom att dom har öppet till 18 :-D 

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING IGÅR!!

Jag kunde inte uppdatera bloggen igår när jag skulle för det funkade ju inte!  men nu funkar det och nu uppdaterar jag.

igår va jag somsagt med jennifer och vi hade tänkt gå på "rock-festivalen" men haha nejtack! men vi mötte iaf linn,emma & teten så prata med dom , fast dom drog så jag och jännfa drog ner till donken. Vi var inte där nå länge så vi gick hem till mig & precis när vi nästan e hemma börjar det regna. Vi sitter väl inne ett tag fast sen kunde vi inte hålla oss nå längre så vi gick ner till hemköp , jag skulle ha naturgodis för jag har slutat ätit godis! NÄSTAN (a)  Jennifer skulle ha pengar till mobilen för hon har lyckats smsa upp alla sina sms igen -.- 3 gången nu!  & det spöregna så nör vi skulle gå hem vart vi något blöta även fast vi hade mitt coola paraflax! Så vi sitter inne & trökar tills det slutat regna, då gick vi upp till CG & kolla om de var nå folk där men det vare inte så möter vi linn,linda,teten & emma. Då är vi med dom & töntar runt lite. & sen vare fylleskallarna också wolfart(stavning?) & sompa e stupfulla så vi är väl med dom ett tag så dom inte skulle ramla ut i vägen och ... DÖ! hahaha de skulle i&försig inte skada om sompa dog XD  sen vart det en lång kväll ute. Men riktigt kul vare iaf.

Idag kommer mikkz till mig tror jag, fifaaan va jag saknar henne!!!!!!!!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

BOOMBOOMBOOM NANANA!

godmorgon!

vakna för en timme sedan. Idag kommer jennifer in till stan & vi kommer nog va överallt :-O jag har ingenting att skriva om juu! iaf så nästa vecka torsdag,fredag & lördag ska jag bo hos jennifer :-D dit längtar man ju skapligt mke tiill!  kan skriva mer när jag kommer på något jag kan blogga om ;-)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HÄRLIG KVÄLL!

Jag sov ju hos mollly inatt & idag åkte vi ut i skogen och plocka svamp & blåbär! först hitta vi värsta stället med massa svamp sen ba försvann alla svampar :'(  men sen hitta vi blåbär ist så jag gick & plocka de (aa sen vart vi helt slut så vi gick hem i strumpfötterna för vi fick skavsår iaf jag -.-  Efter det så åt vi & sen cykla jag hem , packa mina saker sen ner till pappa. var där ett litet tag sen cykla ner till rocky. longera han och det gick bara bra :-D sen hem & käka. fixa mina byxoor & dom vart fiina! Sen vare bara att leta någon rolig som ville ut.  vart stan med hettan ett tag sen olle sen molly emma också fastdom drog ner på donken så då vart ddet hettan & zippen men sen drog zippen & då vare ba hettan kvar! men nu ör jag hemma . puss

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

LINNÉA TESTAR PÅ FJÄLLIVET!!!






vindstilla


syrrhääään!


snööööööööö




ända upp på toppen ska vi!


& ända upp kom vi :-D






Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HEMMA

nu mina bloggläsare är jag hemma & dom 3 dagarna har vart hur härliga som hellst.

Jag trodde att åka upp till vemdalen som de nu hette skulle vara helt värdelöst & såå på sommaren men de var ist hur skönt som hellst. på tisdagen vart de inge speciellt , vi var bara hemma där i stugan & packa upp & var trevliga med anders,ingela,liselotte,kristin & ylva :-D dom gör iaf godaste maten& liselotte bäst på att baka :-O  på onsdagen så åkte vi runt i fjällen & kolla runt. vi åkte ca 30 mil! Sen när vi kom hem var vi helt slutsålda så vi satt oss och kolla på pistvakt xd " jag han ju springa 30-40 meter innan bjärn fan fick tag på mä" ASG! torsdagen så vare ba att packla ihop allting sen gick vi ut på en fjällvandring med ylva :-D fan sikken utsikt alltså! jättefint vare. jag skulle kunna ha suttit på dendär kullen uppe på fjället hur länge som hellst! Sen har jag faktiskt lärt mig 3 nya ord !  expre,framgent & starva av ! så duktig jag är :-D det lönar sig att leva med familejen gruving ;-) i vinter ska vi dit igen och glida i slalombacken. LÄNGTAR! 

imorron lägger jag nog ut alla bilder :-D joo och sen blire svamp plockning med molly också.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HOLA AMIGOS!

Det här kommer bli mitt sista inlägg på 3 dagar tror jag :-O så berättar väl va jag gjort lite idag då. cyklade med en mobil till molly för hon har ju somsagt lyckats gjort sönder sin nokia! Men den jag kom med var tydligen låst till telia. suck! så hon lånade min mobil ett tag för att kolla sms. Sen cykla jag hem för att jag skulle ta rocky. Men de gjorde maja åt mig. TACK! & nu har jag försökt gjort en ny header igen. men jag lyckades inge vidare. Är liksom inte nöjd med den jag har nu.. men får jobba lite på de! Sen har det väl inte hänt så mke mer. Ska väl hem till mamma och packa mina saker kanske & så ni som har mitt nr får gärna messa som tokar tisdag,onsdag,torsdag. Nej nu har jaginge mer att skriva mer än att jag saknar mikkiz & att vi kanske ska på midnattstravet på fredag sen på lördag blir det jennifer i hedemora på nå skit xd om vi lyckas komma dit :-D puss hare så bra!




min header som vart helt usch!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

KANSKE SKULLE VARA BLOND!?

tjeeena jag glömde uppdatera gårdagen men iaf så cykla jag ju till molly & där somna jag så jag sov i 3timmar alltså till 1 då molly väckte mig. Hon slog en kudde i huvudet på mig-.- aja iaf så kom rasmus&dennis hit. roligtroligt! kolla på film & gick ner till donken en sväng. Dom åkte hem vid halv 22 tror jag & du cykla jag också hem. La mig 22 igår ;-O hihi tidigt men jag va astrött ;-O  elle jag somna halv elva sen vakna jag halv tolv så kunde jag inte somna om -.-

idag då, jag vakna halv 10 åt frukost & städade undan massa gammla & försmå skor som inte används , sen vart jag så trött så jag gick upp och sov ett tag till. Gud va jag sover hela tiden ;-O iaf så åker jag till vänndalen elle vare heter imorron & kommer hem på torsdag. Vill igentligen inte dit men aja bara 2 dagar linnéa de klarar du! så 2 dagar utan bloggning. USCH! Jag lyckades slänga min mobil i backen igår så trodde den hade pajat för de kom in massa vatten. Så uppnade telefonen & tog ur SIM-kort och batteri men sen när jag hade satt i de igen funka det inte.. men idag visade det sig att jag hade satt SIM-kortet åt fel håll -. -suck!  jaadu jag skulle nog kanske va blond! Men nu ska jag väl övergå till packning! har ingen aning om va jag ska ha med mig men jaja de fixar sig väl.

Julia filmen heter: ingen kan älska som vi

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

TIDSFÖRDRIV!

senaste
1. Mening du sa; nej det tror jag inte.
2. Personen du pratade med; mamma
3. Du fick sms av; molly
4. Du kramade; molly

Idag
5. Kläder; underkläder,jeans leggings,tunika,sjal
6. Bättre än igår?; dagen har knappt börjat

Imorgon
7. Är det; måndag
8. Planer; kanske träna

Favorit
10. Nummer; 7
11. Färg; alla färger <3
12. Årstid; sommar ffs!

Frågor & svar
13. Saknar du någon?; finns en hel del!
14. Humör för tillfället; trött som fasen
15. Det första du gjorde i morse; stängde av alarmet
16. Vad åt du sist?; macka
17. Vad irriterar du dig på?; just nu m-m-myggjävlarna!
19. Vem tänker du på just nu?; rasmus
20. Tror du att personen tänker på dig med?; haha idono
21. Vart reste du sist?; hm reste & reste asså semsester? typ åland ? xd
22. Vad gjorde du igår kväll?; datan
23. Liknar du din mamma eller pappa?; pappsen
24. Ler du ofta?; enligt alla jaa ;-O
25.Välj en ( kärlek,skönhet,kreativitet); kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?; kan du ge dig fan på
27. I vems säng sov du inatt?; min för första gången på länge
28. Vilken färg har din tröja?; svart

Sorg
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?; nix
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?; ja-a-då
31. Gråter du när du skadar dig?; nej jag gör ju inte de.

Lycka
32. Är du en glad person?; haha du tror , jag vet att jag är :-D
33. vad gör dig glad?; alla andra som e glada :-D
34. Önskar du att du var lyckligare?; amen ge dig, det är som de är ! LEV LIVET
36. Kan musik göra dig glad?; haha jag klarar mig inte utan musik så ja!

Kärlek
37. Har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig" ?; ja
38. Har du någonsin sagt " jag älskar dig" och menat de?; ja
39. Har du en flick/pojkvän?; nej
40. Är du nöjd med det?; -
41. Är du kär?; nej


Hat
42. Vem hatar du verkligen?; hatar nog ingen riktigt
43. gjort en hat-lista?; hm aa när man var liten & dum
44. Är du en mobbare?; haha njaa
45 Har du vart så arg på någon/något så du börjat gråta?; joru
46. Har du blivit sviken någon gång?; för många

Skolan
47. Gillar du skolan?; tror jag inte
51. sämsta ämne?; engelska
49. Har du spytt i skolan någon gång?; ne
50.Är skolmaten god?; linnéa käkar allt

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

VAKNA 6, INGEN HIT!

godmorgon alla!

nu har jag varit vaken i 3&1 en halv timme. Gick upp 6 imorse vilket jag inte diggade. Menmen vill man vara snäll så vill man. Hjälpte mamma ut med alla 12 hästar. Allt gick bara bra & rocky bet mig i armen för första gången! mm men nu är jag hemma & har nyss gjort iordning mig. eller duschat osv. Fast inge smink. Ska cykla till mlly nu & sova lite tror jag. Så sminkar mig sen isåfall eller så får det bli en sminklös dag :-D kan också funka bra.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

THE GAME-BETTER ON THE OTHER SIDE ♥

 
jag & kim sitter och lyssnar på ,feett sköön!

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

&SEN IDAG DÅ!

lördag ... jag vaknade halv 2 idag, rekord för detta lov!  satt mig vid datorn för molly sov fortfarande. hon sov till 2 tror jag. iaf såå har vi bara tagit det lugnt odag. olle vela at vi skulle hänga med ut ett tag idag & det gjorde vi. Så gick vi upp på stan. fanns lite folk iaf. jag&molly satt oss på staketet vid CG för olle dissa oss fast han kommer lika fort tbx :-D sen kommer david också. Grymt längesen man såg den eliten!  fast nrä vi kom till lagondola fastna dom där så jag & molly drog in på sötta & köpte festis. Sen hem & packa mina saker, drog hem sen ner till rocky. Nu är jag hemma & är helt sluut. verkligen helt sluut. tror jag stannar hemma ikväll om jag inte drar till  lanarna ett tag , får se men tror inte de!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

FREDAG/CRUISING/HEDEMORA

aaa fredag fifaaan vilken dag asså!  vaknade klockan halv 12 hemma hos molly tror jag. satt mig vida datorn. kanske till& med har skrivit ett inlägg om de ? xd haha! hejja linnéa. mm iaf såå var v hel sega hela dagen. vii bara slappa hoppa studsmatta ett tag som jag inte har gjort på år & dar! Vi åkte till Avesta för stefan skulle ha en bilradio tror jag & så vare rea på lindex så marian skulle in där :-D



jag inne på lindex

sen åkte vi hem & käka köööörv! & sen for vi i javelinen till sätra! fifaan va de blåste i bilen alltså :-O vi hade alla fönster nere & mitt hår blev helt phukat :-(


kingen "raggarhunden"


mollaaaaN

ralle,dennis,johan&johan satt på lindéns möbler muren så vi gick väl dit då. haha satt där ett tag sen vandra vi runt, eller vi gick till OK för dom skulle ha något att äta. satt på den gräsmattan ett tag. Ralle&Dempa hade ju väldigt kul åt mumindalen xd asså fyfaaan!! jaja sen gick vi till muren igen. Fast dom drog hem sen ju :-(  Jag och molly försökte leta på marian & stefan men dom hade ju draghit hem t hedemora igen. Men dom kom & hämta oss sen :-D så länge satt vi & åt ostkrokar & kittkatt xd


nå coola raggare ><


cruising*



Vi kom hem ungefär halv 12 & dåå åt vi donken sen halv 1 drog vi ut på stan med kingen. Kingen blev mobbad av linus & co :-(  såå vi drog. Sen busar vi lite med en kona (a) la den mitt i vägen .sssssssccchhh!


molly & the king!


1. gangster linnéa & konan


2. gangster linnéa har lagt konan i vägen!
3. gangster linnéa & molly springer & gömmer sig.
4. vi kommer på att det inte åker några bilar åt det hållet så vi flyttar konan till andra sidan!

sen går vi ner i svea för vi blev rädda för en skum bil, haha! sen kommer det någon och går där, shiit tänkte vi & sen när vi ska gå upp från svea så kommer han emot oss . aaaa!  men hej de var bara hettan :-O  liite skrajj jag vart där alltså!
såå jag&molly gick med hettan runt i hedemora. Vi gick till niklas & sa hej också :-D satt oss på lastkajen/fjortiskajen blabla vare nu heter! haha aja hade en bra kväll/natt som tusan. När jag kom hem dog jag på dirr. eller ah var hel flummig molly höll på att skratta ihjäl sig ;-O haha!


OJDÅ (a)


finns de nå snällare? :




Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

TORSDAGS KVÄLL!

här kommer några bilder sen fredagen iaf , blev inte så många & de är bara dåliga mobilbilder. men ni får klara er me dom. Jo ag har fått ett nytt smeknamn också ;-O Matheus! jaja de är väl de ajg får leva me x-D  har man cepiga vänner *host* så har man!  dom hade iaf kick fight.



kickfightarna




molly älskling :*

kan iaf säga att kvällen var väldigt bra!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

DE BARA E SÅ !!

Jag har vaknat men inte molly , eller hon vakna men somna om igen. Så satt mig datan!  Jag la mig halv 5 igår och vakna halv 12. Har inte sovit så många timmar dom sista nätterna. Idag blir det iaf säter tror jag :-D träffa Ralle,Denis& Johan tror jag. Kan bli kul. Sitter här och lyssnar på fonky fresh , ja vet inte vrf har inte gjort de så mke men aja helt okej musik :-D

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

NATT BLOGGNING HEMMA HOS MOLLY !

Nu sitter jag hemma hos molly , molly har nog somnat & jag ska nog gå & lägga mig jag me!  de vart såå att jag  molly ska till säter i morron och kolla på hm bilar xd eller njaaa inte direkt ;-)  Kvällen idag var bäst på länge , fiffan va sköön den vaaa :-D  kommer lite bilder och mer om kvällen imoorrn kanske .

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

MIKKIZ IS HERE!

Idag kom mikkiz till miig , wiiiie :-D 

Iaf så nu har vi precis kommit in & käkat. Hon kom till mig 13 & då drog vi ut på dirr & pratade allt. Blev en ganska lång promenad! eller aaa ganska (aa'  Såå mötte vi john , pratade me han lite. Sen drog vi in & satt oss vi datorn ett tag sen gick vi ut igen & då bestämde vi oss för att gå till isac , så vi va me han ett bra tag. Hahaha han hade ett jätte sött hockey kort sen 2003 , simon spelade i hedemora då . sött hörru ;-) Vi gick ut en sväng på stan sen hem igen, satt vid datorn igen & mikkiz tog hål i örat. Sen ut igen & sola på fyllebänkarna (y'  vi fick mke besök :-D:-D:-D  Sen hem & äta & nu sitter vi här. Mikkiz åker hem vid halv 21 :-/  då drar jag väl t molly då . men hare bra ,.puss



ni e finast!


där ser ni ;-)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

GOMORGON!

nu har jag nästan precis vaknat. Jag sa till mikkiz att jag brukar vakjna vid halv 12 haha de gjorde jag också :-D Men ska väl hopppa in i duschen & sedan ära frukost för sen kommer mikkiz till mig. men vi hörs senare puss

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

NATTBLOGGNING!!

godnatt/godmorgon vad nu halv 4 är för nånting ;-)  försöker fixa me min header/blogg men lyckas inge vidare ska trixa me dedär imorgon lite mer :-D jag börjar bli fetans trött nu så ska väl slänga mig i sängs snart. Imorgon kommer mikkiz hit in t stan så vi ska väl sätta oss ner & prata om allt som hänt :-O har inte träffat henne på 2 veckor kanske ? ;-(  sen till kvällen sover jag nog hos molly för på fredag kommer R & D :-D trevlans. men ska sova nu som sagt. puss

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

BORLÄNGE !!!

heeeey!

sov ju hos molly inatt & de var himmlans trevligt :-D först var vi ute & gick i typ 2 timmar. Det var sköönt. Vi mötte ida,becka,mirre&jenni på mopparna , dom hade vart till västerby för att palla jordgubbar men dom var fortfarande vakna dom som äger jordgubbarna xd haha! När jag och molly kom hem åt vi macka sen upp och chilla på rummet. Vi hade tänkt att vi skulle lägga oss senast 1. Men aa vart de så elle. Dennis ringde till molly & jag kunde inte sova så satt mig vid datorn ett tag typ till 3. sen stängde jag av & då ringde tobbe så snacka me han ett tag!  sen somna jag.

idag åkte vi tll borlänge med de vanliga tåget 13.36 som vart försenat till 13.55 -.-  iaf så planka vi dit , asså shiit va vi e bra alltså HAHAHAHA! när vi kom fram gick vi till H&M , molly skulle ha nagellacksborttagning ;-) sen vart de donken & v'nta på freddie & dennis! jag skulle beställa vatten idag men de fick man visst inte. För då lädde man köpa någonting också. så jag dampa låss på kassörskan ;-O cepe! vi gick ut och satt oss & då kom freddiiebabe & efter ett tag dempa & johan!  sen hängde freddie me oss hem till hedemora igen & vi lyckades planka oss hem igen (aa' 5 ggn nuuu!!!!!  i hedemora vart de donken igen , shiit va dåligt ;-O men drog hem efter en sväng på stan!




johan & freddie



molly & dennis

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

JA VILL HA KÖRV!!!!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

CHILLIIDILL!!

Då har man nyss käkat då.  iaf så blev det molly idag , vi har mest chillat. Eller a vi har bara chillat :-D jag blev hel flummig tillslut låg jag på golvet med jelly beans , haha jag tog dom av molly (aa'  helt okej godis. Men nu ska ag sluta äta godis. Ett lycka tillskulle inte skada! jag cykla hem kvart i 17 & så for jag ner till rocky pocky  fifaaan va bääst han var idag. lite stolt jag är över han nudå. Nu ska jag äta glass sen så ska jag cykla till molly , ska sova där inatt fast först innan sovandet så ska vi ta en promenix ut i skogen. sköönt skare bli. vi plankar som vanligt tåg till blge imorron. Kan bli kul . Sköönt att få träffa freddie. saknar henne redan <3 gumman du e bäst! 

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

VAKEN!

Nu har jag vaknat :-D  blev ganska tidigt idag. Iaf så blev det ingen mikkiz för hon skulle till kupolen. Så får väl cykla till molly ist! mende är också mke tummen upp (yyyy' men ska väl gå & käka frulle så skriver jag snart igen, puss!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HEEY MÄKTIGT!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SOLEN HITTADE TBX!!!!!!!!

ååå så var denna dag snart avklarad. Jennifer kom in till mig vid 14 & då gick vi ner till donken & käka glass. ovanligt?  tyvärr inte :-O satt där & prata om allt & alla. Sen kom emma,teten& pandash! iih så vi satt oss vid dom :-D underbara ungar dedär alltså! Sen drog jag & jennifer. Vi satt oss på en parkbänk & snacka men då kommer emma,teten & pandash igen. Vi går med dom upp på stan. Till centrum. Hahah! Jonte & birk? tror jag de va som kom. Jonte hade ju skaffat sig en snygg cykel alltså xd Linda & sandra kom också. Stog där & snacka liite. Jag & jennifer gick hem vid 16. Satt oss vid datorn lite , fast vid 17 skulle jag ner till rocky så då moppa hon hem. Jag e as trött iaf så ska väl lägga mig i tid idag tror jag. Kan åtminstonä försöka (y'  Det blir att åka på ung 08 & the voice med molly 15/8 :-D Imorron ska jag nog ringa t mikkan också få se va hon gör. púss  jag älskar jennifer!





teten,emma&pandash

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

GODMORGON!

nu har linnéa vaknat. Denna dag kommer antagligen bestå av jennifer. Men vi vet inte vart vi ska vara. På landet eller i storstan? xd hahaha ! Jag kan ju säga att jag saknar michaela som tusan! nej imorron ska jag lyfta på luren & ringa henne för jag har massa saker jag måste berätta för henne. Men ska väl försöka leta fram några passande kläder till idag. puss

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

CHILL DAG HOS MOLLY!

Nu r jag hemma från molly , eller kom hem för en 2 timmar sen men aa (a  iaf så har vi väl mest tagit det lugnt idag. När jag kom dit satt vid datan ett tag sen vart hoin hungrig så vi gick ner till donken. Satt där i en timme tror jag. Detvar lugnt där idag , ganska tråkigt. Men jag gjorde pappersflygplan :-D hihi! Sen drog vi hem & direkt när vi kom hem så somna jag i mollys härliga säng! hon la sig på soffan stackarn. råkade ta upp hela hennes 1.20 säng. sov i en timme. Marian k& stefan kom hem från NY idag . Molly fick massa finfina saker! lite avis man vart på channel örhängena :-O  mennu ska jag gå & käka innnan jag döör!



mollaa pussar på bulliikatten

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

INGEN KAN ÄLSKA SOM VI ♥


fiilmen ee bäst

Permalink MUSIIC Kommentarer (2) Trackbacks ()

OUTFIIT


bikini-la redout
linne-pappas
shorts-klippta lee jeans
leggings-gina tricot

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

LINNÉA HÅLLER KOLL!!!!!!!!

godmorgon

det känns som att jag borde cykla till molly nu , men jag hinner iaf med ett inlägg innan jag drar mig dit :-D men iaf såå la jag mig halv 3 ifall ni vela veta och vakna halv 11. Har drömt massa sjuka drömmar igen & har nog kommit tbx till den perioden. Jag vet inte men jag minns bara mina drömmar när det regnar mke :-O äsch fattar inte! aya iaf så kommer denna dag bli ganska chill tror jag, en hel dag med mollaa antagligen! vädret ser tyvärr inte nå lovande ut :-(


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

OUTFIT


tröja?-mollys gammla
linne-gina tricot
byxor-team sportia

Permalink OUTFIIT Kommentarer (0) Trackbacks ()

ENSAM HEMMA!

heej jag sov hos jennifer inatt & vi somnade halv 3!  Oj vad vi pratade kom jag på nu. Var nog inte en ända tyst stund faktiskt. Vi vaknade 1 idag & det är helt okej väder ute tills vi ska kolla på film vid halv 3 kanske :-O Det blev värsta stormen ju! iaf så åkte jag hem vid 15 tror jag :-(  när jag kom hem packa jag min väska, jag ska bo hos pappa nu ett tag tror jag. Dammsög på rummet också :-) åkte förbi med sakerna hos pappa sen cykla jag ner till rocky. Det gick bra bara bra :-D På kvällen kom molly till mig & vi pratade mke & satt vid datan eller jag satt vi datan (a) sen kom jag på att det var lördag idag så vi gick ner till ica i regnet (y) Molly gick hem vid halv 11 tror jag :-(  såå nu är jag ensam hemma .. aya de är faktiskt ganska sköönt. Men pappa kommer nog hem snart! puss



Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

CASSIE FT. THE DREAM-KEEP ON LOVIN ME ♥


låten är feeeeeeeet brushäään!

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

GÅRDAGEN!

jag bloggade ingenting igår så skriver ett inlägg från igår :-D

dagen började med att jag vaknade halv 12. & det regnade ute.. såå fick bli en liten städdag, blev faktisk riktigt fint till&med så att mamma såg de :-O aja iaf så cyklade jag & maja till rocky en sväng i spöregnet. jag är så trött på regn nu, översvämning ju! -.- När vi hade vart hos rocky cykla vi till pappa & var där ett tag, fast det var ingen lång stund sa typ bara hej sen hejdå!  När mamma kom hem så åkte vi till hamre och kolla till hästarna där, dom såg friska ut! haha. Sen när vi kom hem vare bara att börja dunka musik & fixa sig. Molly kom till mig & det vart riktigt trevligt. vi åkte till blge klockan 19 tror jag. Jag & molly lyckades komma nästan längst fram i kön. Ida & becka kom & sen freddie & sofia. Dom flickorna är verkligen braa! Kvällen vart galen, tro mig galen :-O men ganska lyckad ändå! Jag lyckades tigga till mig en reflexväst (a)
puss




linnéa & molly



jag när jag kom hem

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

OUTFIIT


outfit för någon dag sen!
tröja-disney land
leggings-gina tricot
skor-mollys gammla

Permalink OUTFIIT Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tinchy Stryder Ft. Sway, Tami Chynn, Chipmunk, Taio Cruz & Chipmunk - Take Me Back (Remix)

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

ÖVERSVÄMNING

aa då har man nästan precis kommit hem från borlänge då. Jag åkte dit med molly 13.36 (a det gammla vanliga tåget. vii plankade så klart , det är de vi är bäst på!  det är ganska mke som har hänt på kupan idag ><  först träffar vi freddie & sofia ? (visst vare så (a) sen springer vi efter aarcus så vi trffa han, linus & nypon ? säger bara en sak , LINUS HATAR MIG & MOLLY xd rasmus försov sig ju , ganska sadface jag vart :-(  iaf sen mot slutet så satt vi oss på donken Så kommer 3 killar & den ena killen pratade roligt & jag härmar alla som pratar roligt. Jag evt inte vrf jag säger iaf förlåt :-( han mördablicka mig sen vart vi värsta bra kompisar xd haha ! trevliga killar dedär alltså :-D Efter donken gick jag & molly till lager , där kommer en kille och frågar:
- ööj du ? min kompis undrar om han kan få ditt nr!
- jag ba : haha jo visst , 076 ..


tss sa ju att det var mke som hände idag xd men helt okej dag asså! men det regnar som fan & det var översvämning i blge ju :-O fick inte träffa älskling ju! aja hare bra puss :*



rosa & oranget nagellack som jag köpte idag



Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

GRATTIS MORMOR!

idag hare vart en helt okej dag.. nästan! sov ju hos molly inatt , sov till halv 1 sen vare bara att lyssna lite melody club & äta frulle xd sen cykla jag hem& bytte om , cyklade till rocky! det var en söt liten fågelunge som satt där inne på stallgången & jag kunde nästan klappa den :-O cool fågel iaf!  cykla hem & duscha sen for vci till mormor som fyller år idag :-D GRATTIS MORMOR <3  säger de igen "jag älskar min släkt" fifaan va kul vi har tsm asså xd helt siiikt! jag fick massage av moster K också , fett duktig hon är :-D  aa sen vare de dåliga , jag & mamma börja bråka. värsta bråket någonsiin :-( men de är löst nu som tur är ! hettan hjälpte mig fixa spotify idag , tack som faan brushaan! :-D <3 imorron drar jag& mölley t blge . men nu ska jag cykloa till mamma . puss

+ att MJ begravs idag på mormors födelsedag , blir lätt att komma ihåg :-D




den sööta fågeln !

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

WIIIIIIEEEE

sitter hemma hos molly nu & blir att sova här inatt.
jag vakna 11 idag av attt min hals gör ont :-(  jaja hoppas de inte blir värre. jag cyklar till molly vid 13, väcker henne för hon sover (aa haha! iaf så pratar vi lite sen går vi & möter dempa & dala för dom kom hit ! skratta em hel del assåå xd synd att de är såå tråkigt i hedemora bara. Nu har jag & molly precis ränsat hennes gaderob! SÅ FUCKING MKE KLÄDER :-O aja jag fynda 2 tröjor iaf ;-)  hihi & vi har poppat dalas melody club xd

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

I WANT LET THE SUN GO DOWN ON ME!

hejjsan hoppsan , nu skriver jag ett sött litet inlägg om denna dag!
igår gick jag & la mi astidigt :-O typ 00 fast somna inte försen ..hm 1. iaf så ringer adam vid 3 :-D jiii han har kommit hem från england nu! prata med han en stund , sen vart jag astrött så vi la på. somna om & sen sov jag till typ kvart över 12. Gjorde iordning mig sen gick jag till molly & flumma! haha fan va vi skratta xd jag var övertrött , lika så hon. Vi har setat och lyssna på massa gammal musik , bland annat livin on a prayer - bon jovi & i want let the sun go down on me - nik kershaw. Jag gick hem vid 17 kanske för skulle & träna rockyraket. Det gick bara tummen upp (y) & nu har jag käkat en korv med bröd. Det var gott! haha puss här får ni våra låtar ;-)





Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

LÅNGSTABORNA E SOM KORNA !

aaa hejjs nu har jag vart med jennifer ,klaxiii,putte & tony :-D fifaaan va gryma dom är asså xd  vi loda väl runt lite här & var. Gnällde på mygg & åska + regn!  aja sen drog dom hem :-( då kom linn ist så vi gick till donken så linn & jennfa åt. Efter det drog vi till hönsan och de vart svinvarmt.JAG VILL BADA !  (ska bada med molly ikväll)  juste ska vara hos mamma denna vecka så  kommer inte blogga nånting typ. ni klarar er nog :-D  aja men ska dra till mamma nu. puss



klaxiii (kaxii) thaa maaan!



tooony&jennfa

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

OUTFIIIT


baslinne - gina tricot
chinos - only

Permalink OUTFIIT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HEMMA IGEN MED PIMPAD MOBIL!

heey jag sov ju somsagt hos molly inatt bara för att jag inte våga gå hem när et blixtra. Men nu är jag hemma igen. Kunde inte sova så jag cykla hem ist. Igår kväll pimpajag min mobil med diamanter, sååfin den vart (a) STOLT!  sen pimpa jag mina naglar också rosa med vita hjärtan på. Jaja hoppas jennifer vaknar snart.. om hon inte redan har gjort det. Ska va med henne,tony,klax & putte idag :-D  skojjiiiigt!


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

BLIXT & DUNDER

haha nu sitter jag är hamma hos molly , belv så att jag stannar och sover här inatt. det börja ju attt blixtra då vågar inte jag va ute ;o såå sover här! vi gick ut ett tag p kvällen men då börja de ju blixtra :-( *sadface*  micke & hans kompis satt nere i svea och öla xd haha hoppas ni vart riktigt blöta!!!!!!!!!!!! nejdå skojja. puss

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HÖNSAN EN HELDAG!

blir inte lika mke blogg nu , liix sommarlov lev livet ffs eller som mikkiz säger liv levet!  så söt du är gumman ><  Jag och mikkiz somna typ 2 igår & så vakna vi 12. sooft. Vi fixa iordning oss & sen gick vi barfota till hönsan. satt där och sola ett tag fast sen vart jag uttorkad så vi gick hem & kirra vatten & käka en macka. Vi drog tillbaka till hönsan men denna gång med cykeln! haha så drygt att gå hela tiden tar typ hundra år innan man kommer fram. Iaf vi solade mer fast sen palla jaginge mer & höppa i me kläderna på & linus med sina fräsiga pilotisar xd såå coola vi ärå! Någon dag i mitt liv ska jag våga dyka/hoppa från 3:an! (kommer aldrig lyckas)  Mikkiz farsa kom förbi hönsan sen med massa glass . fifaan va gott de var! 3 päronsplittar :-D mikkaN drog hem klockan 18 tror jag *sadface*  men jag cykla till hästarna för att ta in dom & jag höll på att bli överkörd av rocky. Nej men nu ska jag dra mig till mollybby. saknar henne :'( <3



uppe från 3:an



micke& joel hoppar från 3:an

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

DENBO FT. SEBASTIAN KRANTZ- INGET KAN BLI SOM FÖRUT

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

MICHAELA ♥ LINNÉA = BÄSTAVÄNNER!

heejj idag kom mikkiz till mig & vii drog och bada på dirr. Olle & johan kom efter ett tag så vi hoppa i 13.37 :-D Efter de kom toti också. hahah & sen love&monder & senare dennis & erik. aja men dom drog lika fort som dom kom förutom toti & olle :-O men efter typ 10 min drog vi också. Mikk & jag cykla hem & käka , blev massa musik också xd haha!  sen drog vi ut barfota & både jag & mikkiz gick på nylagd asfalt . smarta_tjejer_94 !!  vi tog massa kort sen gick vi hem för våra fötter höll på att brännas upp :-( mot kvällen cykla vi till rocky och borsta av han sen hem & bada! fifaan va shäänt de var+ att vi nästan somna sen (a) aa nu är vi iaf hemma men ska nog dra ut snart igen. puss





















*


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

GODNATT !

nee nu ska jag slänga mig i sängen och sova . men vi hörs imorron .

puss

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

30 GRADER IMORGON ????

jennifer kom in till stan idag ju. Så det vart att va med henne. Först åkte vi somsagt till matsbo men precis då  börjar det åska & dugg regna lite! så typiskt. aja vi moppade till donken & satt där i ca 2 h. Jag kirra vatten till mig & smuggla cola till jennifer. efter donken åkte vi till ica shoppa choklad & sen åkte vi till skolan & satt där och tönta. kan ju inte säga att man saknar den precis! Vi åkte i en lundvagn som stog där. HAHAH kul liv! nej men dagen har vart seg men helt okej :-) imorgon sägs det att det ska bli ca 30 grader. Vi går hoppas på de :-D skulle ha dragit med molly till kv , men harom någon sjö i närheten? neeee jävla dålig stad dedär alltså :-O så står över näre ska bli såhär varmt!








Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

JÄNNFA KOMMER !

morron, vaknade 11 av att mamma ringde för 3 gången idag! &&&&&&&&&&&&&& suck!   jaja ska käka snart sen blir väl jennifer:-D  vi ska nog till matsbo iaf. sen har jagingen aning om vad som händer, men det visar sig väl.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

MAAAAAAAAAAAAAAAT! <3

hm aa då var denna dag över! har bara tagit det lugnt idag. vid 18 åkte jag & erika till hästarna, red en sväng men det var fitt mygg ute så de var inge kul :-( efter de åt jag maaaaaaaaaaat , fyfan va gott de var :-O aja iaf så drog jag,molly& olle till matsbo & bada. shiit va sköötn de vaa :-D  längesen man träffa bästagrabben också <3 nej men vi hade kul. Nu ska jag nog faktiskt sova. e grymt trött. puss

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()