UNITED 93;

trailer;

filmen måstes ses!

filmat när det hände;

så sjukt jävla hemskt...

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SKAPLIGT ROLIG FREDAG IAF;

 Efter skolan gick jag till mamma och hämtade min tunga väska och dator. Sen kom Jenka till mig och vi gick till stallet. Fick sällskap och det blir så mkt roligare då. Jag longerade rocky och han var ganska pigg så han fick hoppa lite också. Gick väldigt bra :) Sen gick vi hem eller aa hon åkte till garaget tror jag och jag käka lite och tog mig en duch. Hade så sjukt tråkigt ett tag så gick upp till Linus där andreas och jonte var. Var inget speciellt där men när sompa och jenka kom vart det genast mkt roligare :-D Vi gick till soft house, vettefan vad vi skulle göra där. Dom kom in lika fort som dom fick gå ut. HAHA! Det var tösnö så vi kasta snöbollar och hade oss. jag och jenka gjorde till och med en lite snögubbe som fick stå i fönstret till gymnastiksalen :-D Vi gick ner till mc-donalds vid klockan 22 och käka glass. Sen halv 23 drog jenka & jag hem. Somnade nästan på engång, var sjukt trött ;o


våran sööta snögubbbe !

Permalink HELGER Kommentarer (1) Trackbacks ()

I NULÄGET.. EXTREMT TRÅKIGT;

har varit en usel bloggare i några dagar nu, beror på att mitt liv är extremt tråkigt just nu. Tråkigt om jag ska skriva om skolan som näst intill är lika varje dag osv. Men ska försöka komma på nånting roligt så ni har något att läsa.

Har tex haft jätte ont i huvudet på sista tiden. Tror det kan bero på synen så ska gå och kolla den någon dag. Skolan går riktigt bra och bortser man från huvudvärken så mår jag riktigt bra nu. Var ett tag sen jag kände den känslan. Idag har det vart strålande sol så efter skolan tog jag en promenix runt hönsan. Det var riktigt skönt. Det är bara 2 skoldagar kvar nu sen är det sportlov. LÄNGTAR! Får se vad som händer. Ska nog mest sova och vila ut mig. Ut till gässan med kusinerna någon dag också. Annars får vi se vad lovet har att bjuda på.

Nej nu ska jag göra mig iordning för kvällen, kolla på en film och sen sova lite tills hockeymatchen imorgon. godnatt

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

& SÅ VAR DET SÖNDAG IDAG IGEN..;

Vaknade klockan 10 bredvid älskling, det är nog det bästa som finns . att vakna bredvid den man älskar. Vi åt frukost och klädde på oss sen gick vi till hallen med Anette,Jennifer & Roger och spelade lite innebandy. Det gick inte så bra men det var kul. Andreas försökte lära mig boxning, det gick oväntat bra men det kommer väl han fortsätter lära mig. När vi var klara basta vi sen hem och käka.

Nu är jag hemma.. utan andreas. något som jag hatar. Är sjukt trött, tror det beror på att det är söndag. Blir at lägga sig tidigt ikväll. Har pluggat lite hk , vi har prov på tisdag. Men ska väl tröka vidare. Ha en bra söndag.<<<

Permalink HELGER Kommentarer (0) Trackbacks ()

BILDER FRÅN IGÅR;


Jag och maja gick i snöstormen dit

Fanny,Linda,Erik,Julia,Maja & jag. Tvättäckta thorsbergare (dock inte erik)



min kära mormor detdär

Jullan är som tur inte som alla andra

förrätten: något bröd med kräft röra med gräslök och äpplen på


Bill&Bull

varmrätten; Klyftpotatis och kyckling , någon röra och sallad


Permalink HELGER Kommentarer (0) Trackbacks ()

NU BLIR DET PARTY HOS KUSINERNA;

Degat hela dagen med älskling. Har kollat på film och andra avenyn. Har insett att det är ganska bra ändå. När han gick hem vart jag ledsen så visste jag inte vad jag skulle göra. Så gjorde väl lite hemma sysslor som att ta ner tvätten från sträcket (y)

Nu har jag nästan precis gjort mig klar för kvällen. Ska åka till Fy & Jullan-gullan , henrik deras far har fyllt 40 år :-D såå GRATTIS till han! Håller på att hungra ihjäl men får nog vänta etttag till. Får leva på det fettet jag har fått denhär veckan. Har ätit för mkt godis. Men får ta igen det nästa vecka ist! puss vi hörs senare inatt eller imorgon någon gång.




(inlägget ville inte publiceras igår)

Permalink HELGER Kommentarer (0) Trackbacks ()

NU ÄR JAG RIKTIGT TRÖTT PÅ VINTER;

Sov hos andreas inatt, satt och spela gitarr för nu har han änrligen bytt sträng :D iaf så fick jag inte sova för andreas så har vart hur grinig som hellst idag. Jag ber om ursäkt. Det var skol dm final i innebandy idag. Kolla på det ett tag men dock så vann inte våra kära hedemora grappar. Men bra jobbagt (y) Gick till rocky och red en sväng i det iskalla vädret.

Nu är jag hemma och har nyss ätit mellis. Har ingen aning om vad som händer idag. Antagligen ska jag väl umgås med min kära lillasyster. Kolla på film och bara mysa. Nu är det iaf äntligen helg så nu får man sova lite längre. Blir bara att gå 1 vecka till i skolan sen är det sportlov. JIHO!


söt jag var i sommras

Permalink HELGER Kommentarer (3) Trackbacks ()

5 UNDERBARA;

Samma idag inget speciellt som har hänt idag heller. Eller åkte skridskor på idrotten :-D haha kul ! Blev en sväng ut med rockan också , blåste svinkallt så höll på att frysa sönder. [linus skrev detta] [linus e dum i huvudet/linnéa] just nu leker jag med andreas och linus :D

har vart tsm med världens bästa i 5 månader idag , snar ett halv år och det blir garanterat mer. älskar dig mest av allt andreas.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

AVATAR MED ÄLSKLING & FLER;

Inget speciellt som har hänt idag. Bara en helt vanlig sag i skolan. Efter skolan åkte jag med andreas & co till borlänge och kollade på avatar. Den var helt okej men tog ett bra tag innan den vart bra. Men nu har jag också sätt den (y)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

WE LOVE THE KOOKS;


så sjukt galet mkt bättre verision !!!!!

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

DAVID PÅSTÅR JAG E LIK CHARLOTTE;


David påstog idag att jag var lik Charlotte kalla. Ni vet tjejen som vann OS guld åt sverige igår i skidor :-D vet inte om det var skytte eller vanligt, är inte så insatt i detdär med längdskidor.

Iaf så satt jag i cafeterian idag med christoffer. Har spelat kort och tagit betalt hela dagen idag. Lärde mig spela utslagspoker och det är ju riktigt roligt! Det är ett kortspel jag tycker ni ska lära er. Jag kan inte riktigt ännu men snart så (a)

När jag kom hem från skolan åt jag lite mellis sen läste jag lite och somnade sött efter det. Sov i kansk 1 h sen kom jag på att jag inte kan sova nu , då somnar jag inte sen ikväll. Nu sitter jag och har tråkigt för maja drog ju till bella , hon som hade lovat mig att fläta mitt hår.. jaja men ska nog sätta mig och kolla lite på snowboard cross.


inte ett dugg lika, fråga david hur han tänkte när han sa så ;o

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (2) Trackbacks ()

FÖR MIG ÄR DU ALLT;


såå otroligt fin text och låten i huvudtaget

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

ALLA HJÄRTANS DAG;

Vaknade hemma hos andreas imorse av att anette kom in och sa att vi måste vakna. Låg kvar i sängen ett tag men sen blev jag hungrig så vi käka frukost. Det var ju hur härligt väder som hellst så vi klär på oss och tar med oss emelie på en promenad ner till sjön. Hon var helt tokig och sprang runt. Mysigt när solen skiner och det blir + grader så det börjar droppa ifrån taken. Glömde ta med kameran ner för det kunde ha blivit hur fina bilder som hellst! När vi kom hem var alla kläder genom blöta så det var bara att hänga på tork. Jag åkte hem klockan 14 för att jag skulle hinna rda medans det var ljust. Hatar att lämna backa , älskar att vara där.

Åkte till Rocky och red en sväng, han var skapligt pigg. Pysslade om honom ordentligt för idag hade jag verkligen lusten att vara i stallet och bara vara. Puttsade till och med hans sadel som aldrig blir gjort på vintrarna. Jag och Alice tog sellis hem och vi har alltid lika kul. Gick till hemköp och köpte mig en burk vasseline eftersom mitt nivea läppsyl har tagit slut. Nu har jag varit hemma ett tag och är helt slut. Ska kolla när alla bra program börjar på tv:n sen blir det väl tv kväll idag. Andreas kanske kommer också , han pratade om något sånt men vettefan hur det blir. Ha en fortsatt trevlig alla hjärtans dag ♥

Permalink HELGER Kommentarer (0) Trackbacks ()

SOFT VILODAG;

Åkte ju till Andreas igår. Jag,Andreas och Anette gick till hallen och spelade basket och tennis. Shiit vad kul vi hade.  Vi bastade i kanske 1h. Vi kom hem klockan 23 och då åt vi kvällsmat.

idag vakna vi klockan 9 , händer ändast varannan månad. Haha man blir helt pafff. Jag vela sova men fick inte för andreas. Har bara softat idag. Vart till säter en sväng och käkat kräksallad :-) Nu tatueras det för fulla muggar. Robban och Anette.

Permalink HELGER Kommentarer (0) Trackbacks ()

DET UNDERBARA VÄDRET IGÅR;

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

TÖTISARNA DÅ;

HAHAHA sicka ungar, jadu fanny tur att rulltårtan var god då ;-) är man bra så är man :-D

Fysatan vilken dag, är 100 % trött och 100 % närvarande i skolan. Renskrev nästan klart religonsarbetet idag så blir att lämna in den på måndag. Badade på profilen. Jag och mikkan var taggade som fan. Vi var först där , simmade våra 6 längder , badade ett litet tag sen gick vi upp. Sötnosen råka ta fel handduk så jag skratta ihjäl mig. Fyfaan va kul det var.

L: Vems handdul har du?
M: Isacs :)
M: Usch vad är det på den? Leksand, jag som hatar hockey!
L: är inte detdär **** handduk?
M: men gud dethär är inte isacs handduk :-O

haha shit mikkan du e kul du >< i gick upp på stan en sväng men hittade inget sen hem och farfar fyller ju år idag. GRATTIS BÄSTA !!!! va dit och käka lite tårta och bytte julklappar , har inte vart där på hur lönge som hellst ;o jaja trevligt avr det iaf. Nu ska jag packa min väska sen äta lite.


Permalink HELGER Kommentarer (0) Trackbacks ()

LINNÉA THORSBERG;

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

A QUESTION;

anonym ;vart har du köpt det där linnet&jackan?

svar ; det är köpt i turkiet så kan tyvärr inte svara på din fråga men det finns ed hardy linnen/stufs på hemsidor. Sök på google vettja(y & jackan e köpt på H&M för ca 2 år sen :)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

BÄSTAVÄN,SÅ SJUKT SKÖÖN;

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

RULLA RULLTÅRTA;

Äntligen har jag onsdagen snart avklarad också. Har inte hänt något speciellt i skolan idag förutom att jag har vart sjukt trött , även fast jag somnade klockan 22 igår så är jag trött. Det är inte lite trött heller. Vi har haft samanlagt 3 lektioner idag men eftersom att jag inte kunde vara med på idrotten så vart det bara 2. Har haft 2 håltimmar idag. känns ju bra , verkligen. Vi kunde ha haft sovmorgon till 1.

Jag har nyss bakat rulltårta, hoppas den vart bra för jag tänker inte äta den. Ska tränas nu och skippar sötsakerna. Idag blir det ut och springa eller power walk, har inte checkat termometern ännu. Ikväll blir det att lägga sig i tid för imorgon väntar 3 timmars nationellt prov. Ska ta med mig bananer. Haha här kommer jag med bananer och alla andra godis , men nu är det så. jag ska fan ha snygg kropp till sommaren!



Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

SVENSKA NATIONELLA PROVET IDAG;

Kunde verkligen inte sova inatt, det var varmt, ljust och det lät. Jag somnade helt ordentligt när klockan var halv 7. Nödvändigt.. Aja iaf så hade vi nationellt prov i svenska idag. Det gick ganska bra fast ändå inte. Slarvade lite men jag blir så sjukt stressad när det är begränsad tid + att vi bara hade 80 minuter på oss. Tur att det är 3h eller vad det är på torsdag när vi har nästa prov. Då msåte jag ladda lite med frukt. Det var jätte kul på No:n idag och det har det inte vart på länge kan jag lova. Slutade 15 idag fast igentligen 16. Det var grymt skönt.

Nu sitter jag här och har precis gjort klar svenska läxan vi fick med hem. har hjälpt åke med att välja nya bågar till sina glasögon och nu ska jag ner och hjälpa mamma med maten så den blir klar nångång. Blir att hoppa in i duschen en sväng sen också och andreas kommer och sover här. Men somsagt nu ska jag ner. see you later.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

BILDER FRÅN SÖNDAG;






min & alice kärlekar <3

Permalink HELGER Kommentarer (1) Trackbacks ()

JOHNS SÅ KALLADE "HUND";

Vaknade klockan 7 av mig själv , vilket var mkt skönt. Somnade 9 igår vilket var ännu mkt skönare ;D (haha) Jobbigaste skoldagen är iaf avklarad och den gick fadktiskt ovanligt fort idag. Vi ahde skapligt kul på svennebanan(svenskan). Sen har vi kollat på film på set, den var faktiskt sjukt bra. Sen har dagen rullat på.

Var ner till rocky en sväng men min snälla pappa hade redan fixat allt åt mig så tog in pollen och mata han lite med knäckebröd. Jag vart avis på han så skynda mig hem och åt 3 knäckebrödsbitar med ost och örtsalt på, MUMS!  Nu nyss har jag bytt om, är taggad för lite tränig med morsan:D Blir att skynda mig hem , ta en dusch äta lite sen ringa pappa så han får skjutsa mig till älskling.


Ja här har ni ju johns "hund"

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

TRÖTT&GRINIG;

HEJ

Lördag var skapligt rolig faktiskt. Var trött eftersom att andreas sa att vi skulle åka 9 till gränkan så jag gick upp 7.. Kanske inte var så rolig men det berodde mest på att jag var trött. Jätte trevliga folk och grattis anna hoppas du hade en bra födelsedag!

Åkte hem klockan nånting idag , kanske 14 då eller nåt. Träffade andreas lådsas syster eller aa alexandra i säter. det var kul sen åkte jag hem och det var verkligen skönt. Slängde ut mina sängkläder på vädring och sen for jag med mamma och tog in rocky. Åkte hem och tog mig ett bad , låg och tänkte och miljoner tankar rullade förbi en efter en , han inte ens tänka klart på den ena innnan den andra kom. Efter det slängde jag in lite tvätt i tvättmaskinen och det var ju smart när tvättsträcket redan är fullt med kläder -.- hur ska jag lösa detta? jaja åt lite mat och nu ligger jag här i sängen och är dunder mega trött och jag vill bara sova.. ska bara hänga tvätten och kanske försöka kolla klart på "knocked up". Är grinig på mamma bara för att jag inte fick sova hos andreas och han inte här. Och för att hon har ätit upp min thaimat! SKAFFA EGEN FÖRFAN!!!! 

Glömde ta med mig kameran i lördags så vart ju inga bildern ändå. Har lite bilder sen idag men kameran e nere och jag orkar inte ladda in bilderna.

Imorgon är det skola.. långdag också , orkar inte. Sen direkt iväg till rocky. hem och äta lite sen gå på gympan med mamma eller jennifer. Kanske sover hos andreas också. vi får se.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

INNAN JAG ÅKER;

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

NERE OCH DRICKA LITE TE;

Andreas sov hos mig inatt och gissa om han var dryg imorse , från de att jag väckte honom ända vägen till skolan.Shit ungen måste ha vart uttråkad. jaja iaf så har skoldagen gått riktigt fort. Var inte med på idrotten, ni vet nog anledningen. Har lärt mig göra korsstyngn på syslöjden. Efter skolan hängde jag med molly hem och vi har bakat 2 failade sockerkakor, den ena vart helt okej och den andra vart fuckt up! Vi spelade wii och kan bara uttrycka mig på ett sätt. DET ÄR GALET KUL!

Nej nu ska jag ner och ta mig en kopp te sen ska jag nog lägga mig och sova eller kolla på en film. Får se vad som händer. Imorgon blir det att träna lite dressyr på min ponny plutt. Får se vad morgon dagen har mer att bjuda på. Men vi hörs imorgon. godnatt <3

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

KÅT.KUK.KRYMPER

K.K.K dom 3 k:na inom hinduismen. Haha vi hade ju kul på so:n, jag jessica,johan,goran och isac. Skolan idag har varit helt okej, har vart lite trött bara men annars har den vart bra. Läser en underbart bra bok nu också så studierna och svenskan gick på ett klick. Hemkunskapen med erika är alltid lika bra. Idag laga vi risotto & kassler. Det vart faktiskt asgott! (y) bara för att vi är mästerkockar. Jenny sittter i caféterian så har joinat henne idag också. Hon lärde mig 7:an idag (ett kortspel) det var askul ju! jag vann faktisk 1 gång:L när jag kom hem packa jag mina saker för inatt sover jag hos mamii.

Nu har jag precis gjort klart mina läxor. Har setat med dom i 1h och det gick oväntat bra. Engelska läxan kan jag snart galant & så tog jag hem kemin och tänkte göra lite frågor. Hoppas på att andreas sover här inatt också. Men får se om han hör av sig. Mitt knä gör fortfarande ont och värre blir det om man har klasskompisar som går och slår på knät och puttar mig, gå i trappor och rammla av stolar. jaja men det går väl över snart får ag hoppas.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()