NIKLAS & ÄLSKLING

Jag bloggade nog inget igår men fanns liksom inte någon tanke att ens göra det.

iaf så var det skola först och det gick kanoners trött som jag var. Följde med andreas hem men vi var inte där så länge. Åkte in till stan igen och han gick till niklas och jag till rocky. Jag och erika skritta en skapligvända på 1h :) sen hem och äta lite sen vidare till niklas. Där var andreas,Jey,Rebecca och Hannes :) vi gjorde inte så mkt men tillslut gick vi ner till lappens. Jag köpte godis först och dom åt glass. Jag vet inte , jag har tappat aptiten för glass. Mår bara illa när jag tänker på att ens äta glass :o Vi kom tillbaka till niklas 22 och då gick vi in och så satt vi uppe och prata till 1 kanske :)

Idag vakande vi halv 10 men har legat i sängen hela dagen. Skapligt skönt men bara för det är man helseg nu. Nu är jag hemma och har duschat. Ska gå och fixa håret lite tror jag och smörja in asniktet. Snart kommer andreas hit. Har tyvärr inga bilder eller så men ni klarar er ni nog :)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

ORIENTERING MED JENNY

Sov hos andreas inatt och jag var väldigt grinig imorse. Kan inte sova på nätterna :(
När jag kom till skolan gjorde jenny min dag i cafeterian. Spelade kort gjorde vi. Spelade sen mot andreas och jag vann alla 3 gånger sen ville erika visa att hon var bättre än mig och första gången hade hon bara tur och vann sen andra vem vann dårå!? ;) hehe, bara att inse ladies and gentlemans jag är BÄST!
Klockan 12 börja jag och jenny gå upp mot brunnsjöberget. vi var nog dom ända som var duktiga och motionera dit :) Fysatan va kul det var att orientera med jenny i skogen. Vi hittade nog ca 15 controls och efter det . snacka om slutkörd och pissblöt :o

Har också vart ner till rocky en sväng, jag hade planerat en lång konditions vända men fn då ska det börja åska och jag hatar åska!

nu har jag hunnit tränat att gå i mina skor och tryckt igenom en tjockare töjning, duschat och nu ska jag läsa lite sen kolla på dear john. godnatt

jag älskar dig andreas

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

BOBBY'S ETT SKÄMT?

har ni testat bobby's shampo och balsam?  jag kan bara säga så här, det har jag och ärligt så suger det!
för det första blir det inge skum av shampot. Man måste ta en hel full hand för att det ska bli lite skum. Ska ett shampo inte skumma då är det inge shampo!
Sen balsamet måste man också ta en full hand för att det ska funka annars hjälper det inte ens. skit dyra stufs som inte ens fungerar. dyrt suger säger jag bara.! luktar fan piss också.
från och med nu ska jag hålla mig till icas egna !!!!! det är tilloch med bättre

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

OJ HUR KAN MAN VARA SÅ TRÖTT!?

oj idag var jag verkligen trött. Somnade på studierna. Sen efter det piggna jag väl till lite. Jag tycker att den här dagen har gått skapligt fort. Har flummat runt med emelie och jenny sen har jag mest legat och lyssnat på musik.

När jag kom hem från skolan så försökte jag mig på no men hade inge sudd så då gav jag upp. Sen efter det läste jag lite. Skulle kolla på film men ni kan ju gissa vad som hände. Jag somnade! sov i 2 h sen kom pappa in och sa att det var mat. Efter maten satt jag vid datorn bara som tur var skicka jenka sms om att gå ut och gå en sväng. Vi gick till backa och från backa till haggårn osv. gick förbi niklas och pratade med våra söta pojkar och nu är jag hemma. Ska lägga mig och läsa lite.


jenny och emelie

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

"HÅLL KÄFTEN"

fy tusan vad trött jag är. Ville verkligen inte gå upp imorse.
Helt vanlig skoldag idag. Sjukt seg , sjukt tråkig och väldigt blandade känslor. Allt jag gör känns så fel.
Men tack och lov så har man sina underbara kompisar
Vi fick våra klasströjor idag, skitsöta var dom!
nej nu ska jag försöka hitta på nåt typ som att sova. Det låter som en toppen idé :)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

DET MESTA LÖSER SIG ALLTID ÄVEN OM VÄGEN ÄR SVÅR DIT

Glömde skriva igår men hade ärligt fullt upp.

Började med att jag hörde av mig till molly klockan 11 och vi drog oss till hönsan och solade. Jag tog mitt första dopp också, det var kallt men ändå skönt. Vi gick hem 13 och då skjutsa pappa mig till andreas och vi satt och kolla på hockey men det sög ju eftersom dom losa.. Vi åkte in till stan klockan 18 och då gick jag hem och jenka kom till mig. jag fixa mig och åt mat sen drog vi ut. Vi gick enda till matsbo men sen skulle vi till basse. Snacka om att gå i onödan!!! Hos basse vare bra drag. Faktiskt ganska kul om man bortser lite skit. Sen blev det massa krångel hit och dit men tillslut åkte jag med andreas hem. tack alla vänner som alltid finns

Idag har vi mest legat i sängen och slöa men tillslut bakade vi bondkakor :D haha såå goda dom blev också! Hatar regn kan jag ju säga men men. nu ska jag ta och städa rummet.



Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

KELLY ROWLAND FEAT. DAVID GUETTA

Går ärligt inte sluta lyssna, man blir galet party sugen!!!!!

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

BÄTTRE FREDAG ÄN FÖRVÄNTAT

Jag lyckas då aldrig få med kameran när jag behöver den som mest :o

hm trodde jag skulle få bleka tänderna idag men icke sa nicke. Jag ska tydligen få en skena med nå skit i som jag ska sova med i ca en vecka. Så dom fixa bara skenan idag och sen fick jag ny tid den 7 juni så hinner nog få skapligt fina tänder till avslutningen :-)

Efter skolan åkte jag,mamma& maja till kupolen för att köpa avslutningskläder och jag hittade en klänning och skor som tur var. Det tog hundra år innan jag hitta en klänning.. men nu har jag en iaf :D Har fått något fel på foten också så måste gå på tårna . Gör asont :( Ska lägga upp bild på kläderna sen :)

När jag kom hem trodde jag att jag skulle hinna sova men då såg jag att klockan redan var halv 6 så det var bara att ta cykeln ner till rocky eller ah cykeln braka sönder så fick gå :( Skönt med en liten ridtur vare iaf :D

Molly hörde av sig så har vart med henne och massa bra folk hela kvällen.Trodde det skulle bli en astråkig fredag men ist vart den hur bra som helst :D Nu ska jag knäppa på en film och sova. Snacka om att jag ska sova mkt imorron! godnatt

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

IMORGON , SNACKA OM ATT LÄNGTA!

hola

galet seg jag har vart idag + att man satt på sig jeans för att det sas att det skulle spöregna idag... aa sure! var fan stekande varmt , häll på att dö! Är skoltrött så orkar inte plugga nånting.. vet inte hur det kommer bli :-( it feels bad
Har varit på ganska cepe humör idag så har inte vart sur iaf, tummen upp för det! efter skolan drog jag hem och det sög men sen kom mamma hem så vi pratade lite om leksand. Ska prova gå där i en termin sen får jag se hur jag känner sen. Men sen prata vi om att jag kanske kan pendla en hel del ändå. jaja hoppas det fixar sig. Imorgon kommer det hända mkt. Först klockan tio i 9 ska jag och bleka mina fula tänder så nu jävlar ska jag få fint leende :D:D:D sen efter skolan ska jag till kupolen med mamma och maja. Ska köpa skor och en klänning. Hoppas på en bikini också eller om jag köper det i sthlm :)  nu ska jag dra mig till stallet , <3

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

213673272 GRADER I SOLEN

Lika härligt med väder idag som igår. Synd bara att man ska vara fängslad i skolan när man hellre skulle setat ute i bikini och solat!

vanlig dag i skolan idag med. Molly fixa sommarjobbs lappar så nu får vi väl se hur det går :) Har setat ute varje rast. Ville bada idag mennär man slutar skolan blire fult väder. Finns inte så mke att skriva om. Ska ner och hjälpa till med maten nu hade jag tänkt.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

I FEEL AWSOME

Fysatan sicket väder det har vart idag. Ångrar starkt att jag inte tog på mig shorts men om det blir lika super väder imorgon som det var idag så blire helt klart shorts!

Jobbigt att gå upp imorse vare allt. Somsagt inget speciellt i skolan idag förutom att vi hade sista nationella i no och det gick sådär. Haha bästa idag måste ha vart när jag skulle skrämma erika då jag skrämmer fel människor. Oliver och sompa skulle säga till när hon kommer. då säger dom till när 2 andra kommer ist. fy vad jag skäms >< haha men har då fan inte skrattat så mkt på hela dagen :D:D:D
Efter skolan gick jag till rocky och det blev en långtur på 1h och 10 min upp på nibbleberget. Hur skönt som hellst. Lenas hund ska få valpisar om 2 veckor också. små dalmatinisar, längtar som tusan! 
Hon var så söt och kommentera att jag såg ut som en modell också :$ vissa människor är bara för snälla!
men nu ska jag höpp in i duscha och surare blir man för nu är TPB borta också verkar det som :(

men glada minen kommer tbx. imorron äre 8 månader med bästa sen på fredag ska jag bleka tänderna :D

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HAR LITE TID FÖR BLOGGNING

godmorgon

Underbart vöder just nu men det skulle bli molnigt snart enligt smhi men vi får väl se. Har nyss duschat håret och ätit frukost så ska väl fixa iordning mig. Vet inte vad som händer idag. Inget speciellt tror jag. Ser ut att bli en vanlig måndag som alla andra måndagar. Men kan berätta mer om dagen senare kanske. Vi hörs!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

FLY HIGH, FLY LOW

har inte haft tillgång till internet så bloggen bajsa sig.
Har iaf inte hänt så mkt. Har regant en hel del. Har blivit mkt filmtittande. Har även haft det äckligt kul men det har dock varit dåliga stunder med men allt har löst sig.
Igår var det toppen väder och det var marknad kunde det bli bättre?
träffade på jennifer så stannade och pratade med henne en sväng sen vandra jag runt med andreas och killarna. Klockan halv 3 drog jag hem och sen cykla jag ner till stallet och red barbacka i shorts med alice. Härligt härligt! När jag kom hem fick jag för mig att jag skulle ut och springa. Kom 2 km sen vart jag helt yr så gick rästen. Har lekt cykel mekaniker med, kedjan hoppar ju hela tiden så man får lov att bli tokig.. menmen är man bra så är man :D iaf så tog jag en dusch och bytte om sen möta andreas,linus&jey :D va med dom en stund sen ringer kim(andreas bror) och vill ha hjälp att bära upp möbler så vi åker ut till backa och hjälper han. Sen in t stan igen och titta på bio! Klockan halv 1 kom vi hem och då kolla vi på film sen somna vi vid 3 någon gång :)
Idag har det bara vart en tröttsam dag. Gått lite på marknaden och umgåtts med molly&erica :)
Har även staplat ved och hoppat lite studsmatta. hejdå!


jätte gulligt

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

INGEN KAN ÄLSKA SOM VI IOHWIOH!

har inte bloggat sen lördag. Men det sket väl jag i så mkt jag orka!

i lördags så drog jag och andreas ut till hans sommarstuga. Vi tog det mest lugnt, kollade på film och så. Somnade dock klockan 5. Jag vaknade igen klockan 8 av att jag avr kissnödig sen vaknade andreas också så då kollade vi på film till 11 kanske eller iaf jag (a) Vi vaknade 10 och då åkte vi hem.

Söndagen gjorde vi inte så mkt. Andreas åkte iväg och cyklade med timo och jag låg och kollade på massa dåliga filmer -.- på eftermiddagen grilla vi och linus&sompa kom ett tag. Sen hände det väl inte mkt mer.

Måndag, en vanlig skoldag bara, ingenting speciellt. Efter skolan gick jag ner till rocky och fixa i stallet. Han hade damp och synd eftersom han hade behövs gå men jag hade inte tid. Gick hem och åt sen tog jag bussen till säter. Va med Andreas,Tobbe och sonny? tror han hette så :p Va svinkallt ute så jag och andreas vandra upp mot åsen klockan kvart i 10 då vi fick för oss att vi skulle sola. Anette skjutsa ner oss till solariumet och snacka om att det var skönt!!! Somnade halv 12.

Idag, fysatan vad trött jag har vart idag. Vaknade först av aatt jag hostade som en tok. nej inte förkylning men jag tror inte det vart något :D Har jobbat på som fan i skolan även fast mina ögon höll på att slockna.. men jaja. Nu väntar gymnastig med jennifer som vi inte har vart på, på kanske 2-3 veckor:o men nu har vi taggat om!  får se sen vad som händer efter det, hoppas på sängen!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SNACKA OM BÄST FREDAG!

Vart att åka med ut till andreas och det ångrar jag verkligen inte.
Först grilla vi. Jag,Anette,Andreas&Gurra. Gött som fan vare , lite kallt att sitta ute bara men med ett täcke omlindat runt sig så gick det skapligt bra :D Sen gick vi in och då kom pelle & jenka och va med oss ett litet tag. Skönt att få prata med min pingla igen, Så sjukt bra människa!♥ Dom åkte dock hem klockan tidigt :( menmen vi fortsatte att ha kul, jag gurra och andreas. asså shit har nte skrattat så mke på länge! Vi somnade gott klockan 2 och vaknade 10. Lite surt men aja. Nu snart drar jag och andreas ut till hans sommarstuga och sover kvar där. 

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

JAG VILL HA DIG NU SOM JAG HADE DIG FÖRUT

m så skönt med fredag. Imorgon kan man iaf sova ut ordentligt! Är riktigt nöjd med skoldagen idag.
På musiken fick jag en stjärna och är nära VG, känns super bra! på So:n hade vi typ förhör. Om man klarade alla frågor som Erik frågade, fick vi G. och jag klarade alla han ställde :D mm jag som älskar samhällskunskap.
Spanskan gick lite sämre fast jobba på som fan sen till sist profilen som jag troligtvis kommer få träningsvärk efter imorgon. Fatta vad drygt det var :o hehe men jag och mikkan klara det galant ><

Har vart hos rocky en slinga. Drog ut en sväng och det går bara bättre och bättre med hackamore :D
Nu har jag precis duschat och funderar som tusan på vad man ska hitta på. Värka inte bli någe sätä men aja det fixar sig nog. ha en trevlig fredag :)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

MARTIN JONDO SKA TILL P&L!!!

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

OUF, ORKAR INTE LETA EFTER FEL-

ouf , det är jätte många som säger att dom inte ser min text men det gör ju jag ;o aja ska försöka lösa det!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

BLOGGEN FÅR DUGA SÅ LÄNGE;

Gud vad mkt jag känner att jag sovit inatt.. verkligen. Min kära andreas har legat och hostat från 23 till halv 3.. känns bra så somna väl typ halv 3 när jag satt på p.s i love you. Så sjukt glad att jag hittat ett nytt sätt att somna på om jag inte kan sova. FILMERNA LÖSER ALLT!
Vi hade ju sovmorgon idag men såklart så vaknar man 7 iaf. Låg kvar i sängen till kvart i 8 sen upp och äta frulle. idag fick jag väck på andreas på engång! slängde in han i duschen sen iväg till skolan.
Spanska , engelska , hem studier på matten sen idrott. Vi har läxförhör i spanska tills imorgon.. tror ni inte att jag glömmer sakerna i skolan? jo men det är klart.. ska försöka plugga på det imorgon i skolan. Har börjat lite på matten också och det måste vara klart tills på måndag.
slutade 1 idag så gick hem och lämnade busskort till mikkan sen kom andreas till mig ett tag. Tog mina saker och drog till pappa. Jag och molly tog våra cyklar och cykla som tokar i trafiken. Vi är livsfarliga bara så ni vet :o Till sist kom vi till donken och satt oss där , fyfan vad härlig min brud är. tusen kärlekar till henne ♥ nu är man hemma och har precis tryckt i sig 3 våfflor. long time ago men gött vare.



Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

SWING LIFE AWAY;

np i biologin gick oväntat bra.. iaf första delen. Vi behöver inte ens prata om andra, hahaahha! var det någon som fattade den andraa eller är det jag som är efterbliven? >< Slutade somsagt halv 1 och då hängde molly med mig till centrum och vänta på bussen. Vi pratade lite om sommaren och sådär. Tack för sällskapet hjärtat♥ När jag kom till andreas kollade vi på film och bara flumma. Jag drog till rocky klockan 3 och han gick ganska bra. kunde gått bättre. Vi har ju köpt hackamore till han så det är lite svårt att veta hur hårt man får ta i och så. Men jag kommer nog in i detdär snart :D

Nu ska jag ner och äta sen kommer andreas och jag hoppar in i duschen. pusshej!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

INVECKLINGSSTÖRDA UTVANDRARE;

det är de jag säger.. det suger att blogga men men ska väl försöka en stund till. Nu har man ju ändå facebook man kan lägga upp bilder och sådär på och skriver lite vad man gör. men kanske får något ryck att blogga senare så skriver väl ibland iaf :)

Valborg vart skapligt bra iaf. Vi grilla först då jag iaf tyckte att det var askalas sen drog vi runt lite varstans. Mot slutet vart det kaos så jag och andreas drog hem. Var hemma hos han halv 12 kanske så det var ju inte direkt någpn sen kväll.

Idag eller något har det ju inte hänt så mkt ännu men vi ska iaf ha np i biologi idag och det kommer att gå tummen ner på hög nivå! efter det så slutar vi och då tar jag bussen ut till sjuklingen och umgås med han ett litet tag.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()