IMORGON ÄR JAG LEDIG

Det var faktiskt ganska kul på utedagen. Först hade vi tipspromenad upp till brunsjöberget, Sen fick vi plocka svamp, laga mat och leka lekar. Klockan 15 slutade vi och då var det bara att traska hem. När jag kom hem ränsa jag svampen och maja var snäll och följde med mig och köpte present till andreas och köpa pengar till mobilen :)  Nu är jag helt slut och ska snart hoppa in duschen och äta lite. Ska försöka få tag på andreas också. hejdå

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

- GODMORNING SUNSHINES

Inatt älskade jag min säng! har inte kunnat sova en enda natt den här veckan.
Börjar klockan 9 och idag blir det en heldag med HR & BF ute. Vi ska ha någon slags utedag m. tipspromenad.
Efter skolan ska jag hitta på något att köpa till andreas i födelsedagspresent ♥
en ful bild från sommaren

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

STRESS,STRESS & ÅTER IGEN STRESS

Hejsan hoppsan!

Gud vilken stressig dag det har vart idag. Mitt liv har blivit så stressigt.. Ganska jobbigt med andra ord.

Vi hade skolfotografering idag och jag blev faktiskt nöjd. Inga större fel på korten vad jag kunde se :)  
Efter skolan fick jag stressa upp till frisören. Slingade ju håret och jag vart nöjd , lagomt med slingor att börja med blev det. Klockan rann iväg och helt plötsligt var den halv 19 så då var det bara att slänga i sig mat och ta cykeln ner till rocky. Det han bli mörkt när jag skulle rida så vart inge avanserad ridning idag. 
Nu är jag hemma men jag kan tyvärr inte bjuda på någon bild på mitt hår. Är för mörkt att ta med webbcamen så får vänta tills imorgon :) godnatt

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HEMMA HOS DEN BÄSTA

Nu är jag hemma hos andreas och har prövat en sminkning som jag hade tänkt ha imorgon men är lite osäker på om det kommer se ut som jag har smala ögon men får tänka på saken. Ska snart hoppa in i duschen bara andreas kommer hem. Ha en bra kväll , puss

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

FULLT UPP MED ANNAT

Glömde bort att blogga igår men hade fullt upp med massa annat bla med rocky,gympa och andreas.
Men idag så är jag i farten. Vaknade 7 imorse men ändå så kom jag 5 minuter försent. Men jaja. Var matte första lektionen och det gick ganska bra när man väl förstog. Jag och Rasmus gick även på extra engelskan och vi kom underfund med att vi ska fortsätta med det. Verkar super bra eftersom jag verkligen är sämst på engelska. 

Nu har jag vart hemma ett tag och har hunnit plugga också. Duktig flicka. Imorgon är det onsdag = skolfoto & slinga håret efter skolan. Ser fram emot att slinga håret efter att ha fått vänta i 2 månader. SUCK! 

Ska gå ner och kolla om mamma har kommit hem så jag kan prata lite med henne.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

MIN VACKRASTE

Vackraste människan som vandrar på denna jord & du är min. Jag älskar dig Andreas.
When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause boy you're amazing
Just the way you are


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

SPANSKA LÄXA OCH DUSCH

Nu har jag legat här och funderat ett tag och jag börjar känna mig lite bättre. Tänkte göra spanska läxan som ska in imorgon sen ta en lång varm dusch. Puss

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

BLEV ETT LÅNGT OCH TRÅKIGT INLÄGG SOM ANTAGLIGEN INTE ORKA LÄSAS.

Har inte bloggade något medans jag vart i stockholm men har inte haft någon lust och inge tid. Har inga bilder jag kan vida från resan heller :(  Jag mår verkligen skit idag så har egentligen ingen lust att blogga men ska försöka skriva ner en del iaf. 

I fredags slutade jag somsagt tidigt men ist för att ta det lugnt och packa fick jag stressa ihjäl mig bara för att andreas var så ivrig på att åka.. Vi kom fram till stockholm ca 14.00 och då åkte vi till fruängen och hämta nyckeln sen hem. Direkt när vi kom hem så la vi oss och kolla på en film. Timo kom hem klockan 16.00 och gjorde super god mat.Sen gick vi och Handla lite godis och spelade buzz hela kvällen.

På lördagen vaknade jag halv 8 och slog på en film. Andreas vakna 9 och då låg vi och myste ett tag. Timo var tydligen på städhumör så vi drog oss upp tog oss lite frukost sen hjälpte vi han och städa i svinstian och det var verkligen ett bra resultat tillslut. När vi var klara med allt det så åkte vi till stan. Vi gick bla på medeltismuseum och i massa gitarr(musik) affärer. Tiden gick fruktansvärt fort och klockan halv 16 kom vi på att vi var hungriga så vi åkte och köpte thimat. Blev en kväll med godis, buzz och film den kvällen också. 

Söndag, sov lite längre idag. Men för mig har denna dag bara varit kaos.. Vet inte vad det är med mig men jag skulle bara vilja gråta , skrika och slå i något riktigt hårt! kanske behöver en liten stund för mig själv. Men allra hellst skulle jag vilja ha andreas här.. Synd bara att han inte riktigt förstår när jag behöver honom som mest. Nej nu var jag taskig.. men lite så är det dock.  Blev  ett långt och tråkigt inlägg som ni antagligen inte orkar läsa


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

NU FINNS DET LITE TID

Oj  nu har jag äntligen lite tid för att blogga. Har haft en super stressig vecka med tusentalsläxor och prov. Jag har vart helt slut på kvällarna. Har verkligen givit läxorna all energi. 

Men iaf så är det äntligen fredag idag. Ska gå till skolan om ett tag och det är språk dag så vi kommer få sluta mellan 12 och halv 1 :D  När jag kommer hem ska jag packa och chilla sen åker jag och andreas ner till stockholm. Ska bli riktigt skönt :)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

PLUGGA SOM EN TOK

Nu har jag setat hemma i 2 timmar och börjat beta av läxor. Hittills har jag gjort 2½ läxa. återstår bara ½ kvar + ett prov som jag tänkte öppna boken till snart :) 

Slutade tidigt idag. Var till skolsystern på såntdär koll med elina klockan 14. Det gick bra. Skolan idag har gått som vanligt. Idrotten kunde dock varit roligare men men.. Skulle varit skönt att sola men har nog inte tid. resten av veckan ser ungefär ut såhär:

Onsdag: lämna in bokrecention, plugga, rida, andreas sover här.
Torsdag: hel dag nere på HR och vi ska göra olika rätter av ägg, rida 
Fredag: språkdag i skolan (tror jag) slutar då tidigare, stockholm m andreas?

lördag: isf stockholm
söndag: stockholm och hemresa.

Ganska soft vecka endå fast mkt plugg. 

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

TRÖTTER SOM BARA F*N

godmorgon.. 
usch vilken hemsk natt. Har verkligen inte kunnat sova inatt :(  undra vad det kan bero på? jaja har fixat klart mig och allt nu så är redo att gå till skolan. Men är fan inte redo att ha ute idrotten andra lektionen om det regnar.. Det regnar nu iaf. Men vi hörs efter skolan :)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HELT SLUTKÖRD

Herre min Jesus vad trött jag är ! är helt slut.. 

Hade igentligen sovmorgon idag och jag tänkte sova till halv 9 men jag vaknar en timme tidigare :(  fick ju iaf ligga och dra mig en liten stund. Gick upp klockan 8 och fixa iordning mig. Har nog vart en helt vanlig skoldag idag förutom att man ser andreas i korridorerna nu :D min pojk har ju dragit åt skärpet och tagit sig till skolan nu.. Jag är så stolt ♥ hehe. ah och sen har jag , elina och rasmus varit på ett förjävligt flumhumör idag. Data kunskapen var ju värst. Jag och elina skratta åt allt. 

Efter skolan tog jag hemma alla läxor som måste göras och så tog jag cykeln ner till rocky. Fixa allt i stallet sen bar det av hemåt igen. Bytte om, snacka lite med syster. Tog sällskap med henne en bit och jag vandra vidare till vasahallen :) Kan ju säga att gympa passet tog hårt och jag hade sån träningsvärk i rumpan sen jag och andreas cykla i söndags. HAHA! Jag ska väl ta och gå och lägga mig snart. igentligen måste jag plugga men är så förfärligt trött :(

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

VILKEN UNDERBAR HELG!

Det blev iaf en lyckad 1 års dag <3

Jag vaknade klockan halv 9 imorse så jag sprang runt lite i lägenheten. Dampa på katten.. han hade ner rosen 2 ggr så slängde ut han! sen satt jag på en film. Somnade och sov till halv 12. Verkade som att det behövdes :o 
Jag och älskling åt frukost, vila en stund sen drog vi ut på en cykeltur i det fina vädret. Det var då drygt som fan. Trodde aldrig att jag skulle orka upp för värsting backarna. Men jag klarade det, både fram och tbx. Vart nog iaf 2 mil. En bra början för att vara nybörjare. När vi kom hem duscha vi sen åt vi en fet lunch! Jag och andreas vart helt slutkörda så vi la oss och kolla på tv = MYS <3  åkte hem klockan 7 och hade en lång pratstund med mamma. Nu har jag gjort klart 2/5 läxor :D ska sätta på smala sussie nu och kolla tills jag somnar :) GODNATT

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

ÄLSKLING ÄR BÄST.. PÅ ATT SOVA

Gud vad mysigt jag och andreas har haft. Synd bara att han har somnat.. han sa: jag ska bara vila ett tag. Mm jo visst hörru. Jajaa jag får väl roa mig själv på nå vis :)

Jag fick iaf ett jätte fint halsband och örhängen av andreas + att han lagade super god mat! Nu ska jag nog gå och bada eller något,sen kolla på ella den fötrollade :D

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

MIN DUKNING FRÅN IGÅR

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 ÅRS DAGEN IDAG

Oj hade verkligen ingen tid till att blogga igår. Hade fullt upp från morgon till kväll.

Usch igår var nog den hemskaste dagen nere på HR iaf.. Eller i början var det skit kul sen när vi hade disken vart jag så irreterad bara för att ingen kunde hjälpa till. Om man vill sluta tidigare ska man väl hjälpa till. Sen när man kom hem vart det ju inte så mkt bättre heller, då var det ännu mer saker som bara irreterar mig. Jaja som tur var räddade erika mig så vi åkte ut till stallet och red en härlig skogsvända. 
När jag kom hem kom andreas som jag har saknat så , mitt hjärtegull ♥
Andreas åkte hem klockan 8 imorse för han och nettan ska åka och fixa något till mig (a) så söta!  Jag gick också upp å och gjorde klart min data läxa och snart ska jag börja på hotell A läxan sen måste jag springa massa ärenden på stan! usch vad mkt som ska hinnas med idag! Åker till andreas senare i eftermiddag och myser sönder eftersom det är våran 1 års dag idag. gudars vad jag älskar killen!!! Men nu kan jag inte lägga ner mer tid på bloggen utan nu måste jag göra det jag ska göra. Hej så länge :)
flätan jag gjorde igår


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

MÅR INTE SÅ BRA DÅ

Gud vad jag är seg.. orkar absolut inte göra någonting! Det ända jag försökt mig på är dataläxan och läst lite i boken. 

Känner mig liksom deprimerad eller nånting. Skulle bara vilja gråta,gråta i flera minuter.


Skulle ha kollat på idol men känner bara ett stort NEJ idag. Då måste jag gå ner och det är så omysigt där.. Men det händer nog inge speciellt idag iaf. Just nu vill jag bara vara med andreas.. men han är varken här eller hemma. Ska väl försöka överleva , tur jag har min jennfa <3. Godnatt

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

TACK ELINA OCH LINNÉA, MAN KAN TRO ATT NI HAR LAGAT MAT HELA LIVET!

En hel dag med matlagning blir ganska tröttsamt i slutet. Är helt slut så ikväll kommer jag nog somna tidigt. 
Jag är riktigt nöjd med min och elinas insatts på maten idag. Vart helt grymt!!! hehe

Vi bakade först kuvert bröd som vart supergoda, sen gjorde vi iordning apelsin fromagen. Jag tyckte inte om apelsin smaken. Det vart för mkt. Vi gjorde även ost och skinkpaj m. tomatsallad och tzatziki. MUMS! 
Idag har jag fixat andreas present tills på lördag eller ja det är lite småsaker som fattas men det tänkte jag fixa på lördag. Nu ska jag gå ner och käka för jag är super hungrig. Undras vad det bjuds på idag? :D

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

D U S C H E N

Nu ska jag ta en dusch sen ska jag försöka mig på hotell-A läxan. Men det kommer nog gå bra. Ingen svår läxa :) Sen får jag ju inte missa idol :D

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HATAR HÖSTEN...

... Tur att den har fina färger iaf :) 

Vaknade av ett panik ryck imorse av att klockan ringde. Och jag kom till skolan jätte tidigt. Vi hade bara 3 lektioner idag om dom gick så segt så ja det kändes som en hel dag :o  Skulle ner till HR och plugga lite men då hade dom stängt :(  Gick ist upp på stan och kollade lite på vad jag ska köpa till andreas i 1 års present och födelsedags prestent och jag har nog kommit fram till några bra alternativ :) Ska snart börja med dataläxan vi fick och sen ska jag med mamma till säter och hämta mitt bankkort + mina pengar!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

IDOLKVÄLL HEMMA HOS ANDREAS

Åkte hem till andreas efter att jag gjort alla sysslor.

Vi kollade på idol och drack te och åt mackor. MUMS!  Jag har fått 2 favoriter i idol nu (a) 
Sanne nyström & hon som bodde i LA , kommer inte ihåg vad hon hette :(
Nu är jag iaf hemma och ska sova snart, kanske läsa lite i min bok? jaja men godnatt!





Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

TÄVLAR OM EN GOODIEBAG!

jag är med och tävlar om en goodiebag på lindas sminkblogg! http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

MÅNDAG & TISDAG

ursäkta för dålig updatering men.. igår så var jag på gympa och var död när jag kom hem :)

Har väl inte hänt så mkt antar jag. fast kan väl berätta lite tråkig info som utfyllnad.
Igår så hade vi en vanlig tråkig skoldag då vi fick en spanska läxa, hehehe ;)  Sen efter skolan så packa jag väskan som skulle upp till mamma (flyttar till henne denna vecka) och sen cykla jag till rocky och fixa hos han. Cykla hem och bytte om sen var det bara att dra sig till vasahallen för ett gympapass. Det gick oväntat bra. Mkt mer folk nu än förra året, kul :D Var helt slut efter gympan men en liten promenad hem med syrran var riktigt skönt i höstkvällen. Gick nästan och la mig på engång.

Idag vaknade jag med en förfärlig träningsvärk.. men det kan vara skönt ibland. Känner bara att jag skulle behöva andreas som kan massera mig! Cykla till skolan med maja på pakethållaren. Var en vanlig skoldag idag med. Fick en ny läxa på HR- hotell A. Det ska bli spännande och se vad detta kan vara :) Slutade 3. Hade tänkt att jag skulle åka till säter och hämta mitt bankkort men pappa svara inte så blev inge. Ska väl åka dit imorgon med mamma får jag hoppas. Skulle behöva pengarna som ligger i fodralet nu. Men nu fick jag lite tid över till annat. Ska göras läxor, tvätta , dammsuga och vattna blommor. kul va? jag är ju för skötsam alltså ;)
en bild på mih och molly från i lördags

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SLAPP LÖRDAG ........

oj hejsan.

Sov riktigt länge idag eller ja till halv 11 iaf. kollade på en film med älskling och åt frukost sen drog han ut och sprang ocg jag cykla bredvid. Testade att cykla med cykelskorna idag och det gick bättre än förväntat :D trodde jag skulle ramla omkull 1674367 ggr men ramla inte en enda. Efter det så slappa vi bara och klockan 16 åkte jag hem. Fixa iordning mig och drog ut en sväng med molly. Det sög ute så vi gick hem till henne och ja.. vi flumma sönder! (kan lägga upp någon bild sen men det blir nog imorgon då hon har skickat bilderna). Efter ett tag så drog vi ut igen och det sög lika mkt då med men vi stannade vid anna&sandra + massa annat folk. Nu ligger jag äntligen i min säng under mjuka underbara täcken och ska slå på en film. Puss&godnatt

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

PUSS PÅ GURKAN

Åkte hem till andreas igår kväll och sov där. Igår somnade vi samtidigt vilket vi inte brukar göra, men det är så mkt mysigare! 

Vaknade klockan 9 och 10 åkte vi in till stan och shoppa frulle. Gud vad god frukost vi åt. Limpa med leverpastej och gurka.. MUMS! Har åkt in till stan nu eftersom jag har min söta korv att ta hand om. Jag och Erika ska rida en sväng. Antagligen så ska vi rida och palla äpplen :D hehe.  Sen ska jag åka tbx till andreas. Om hon har lust får hon gärna skjutsa mig dit ;)

Åh jag är så shoppingsugen också men har man nå pengar??? NEJ!!! åh tänk om jag hade ett jobb :(
Nu är det bara 2½ vecka kvar tills jag ska slinga håret :D:D:D
en gammal bild på mig från i vintras :)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SAKNAR EMELIE EMFOS EMFELISEN

Kan berätta att vårat brö vart super gott iaf och jag hade inge luft i däcket...
Har sovit i ca 2 h , skönt som tusan! snart kommer min favorit kille hit och vi ska mysa järnet i helgen♥
saknar mitt hjärta, hon har fått bebisar och ska vara borta i ca 2 månader :(  <3

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

BAKAT BRÖD

ja nu har jag äntligen slutat för denna vecka. 

Idag har vi bakat bröd och jag fick jobba med elina :D  Vi valde att baka morotsbröd. Hoppas det är gott , tänkte smaka en bit snart :D Vi har även lärt oss att skiva på olika vis. 

Nu ska jag snart trampa ner till rocky (om jag har någon luft i däcket)  annars får jag gå :(

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

WRITTEN IN THE STARS

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

SNART SKOLA

Godmorgon sockertoppar!

Vaknade ca hav 7 eftersom att mikkiz sov här inatt och hennes buss går kvart över 7 tror jag. Gjorde henne lite sällis. Har vart vaken sen dess. Men det behövdes för jag behövde lite tid till spanskan.. tror jag kan den lite nu iaf. Idag blir det en hel dag nere på HR. eller jaa jag måste ha spanska klockan 3 -.-

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

LEKER MED MIKKAN

godkväll.

denna dag har varit en helt vanlig skoldag.. eller jaa vi fick en ny tjej till klassen idag. Hon verkar schysst :D
hehe! när jag slutade så bestämde jag och andreas att vi skulle gå och sola. Gud vad skönt det var, höll på att somna. Efter det så förskte vi planera helgen men vi kom inte fram till något speciellt än till våran 1 års dag! 
Mikkiz kom till mig vid 19. Vi pratade ett tag och sen drog vi ut en sväng. Nu har vi båda gjort lite läxor. Dock har jag spanskan kvar men jag orkar verkligen inte...
Nu ska jag fixa till texten på mikkanz blogg. bye!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

VÄRLDEN ÄR DÅ ALLT FULL MED ÖVERRASKNINGAR

jaha då har man legat och kollat på film hela dagen.. eller ja , jag har gjort lite nytta. Har faktisk börjat på några läxor men måste fortsätta på dom snart. Farmor och farfar kom på besök med ett paket halstabletter. Är dom inte bäst i världen!? + att elina säger att vi kanske e lediga på fredag :D hoppashoppashoppas. Min dag har trottsallt varit ganska bra.. om man bortser från min hals. snart skär jag av mig den. Nej men ska väl gå till läxorna igen. see you later.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SALT

Kollade på filmen "salt" idag och jag tyckte den var as bra verkligen. Tråkigt att slutet inta var lika bra dock.. Men somsagt en bra acction film som jag rekomenderar :D + att angelina jolie har så sjukt fint utseende!!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SJUKLINGEN

Sov hos andreas inatt och det var nog den jobbigaste natten på länge. Fy satan vad jag hatar att vara förkyld! Har vaknat tusen ggr av att jag inte kunnat andas , att jag är tjock i halsen och att det känns som att man är helt torr i hela munnen. Usch och sen har man fått sånna här kallsvettningar och hit och dit... + att natten aldrig tog slut den varade hur länge som helst kändes det som. Jaja jag fick skjuts in till skolan idag och det tackar jag verkligen för. hatar att åka buss :( Gick på en lektion men kände att jag lika gärna kunde gå hem och vila. Känner mig helt slut i hela kroppen. Skulle ha följt med molly till blge idag får se hur det blir med det ..

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

GRANNY GOES STREET

Okej nu är det så att jag har vart superduper mega förkyld i helgen så jag har inte orkat skriva eller tänka eller nånting men iaf så är det en kvart tills jag ska gå till skolan så jag ska skriva ett kort inlägg här :D

Lördag: Bestämde jag och erika att vi skulle fara till falun och så blev det. Vi tog tåget och vi e bäst på att planka säger jag bara!  mohahahah!!! när vi kom fram till falun så fatta vi ingenting om vart vi skulle gå men det var väl bara att följa strömen då. Vi kom iaf fram sicken tur :D  vi träffade på maria och jessica och vi umgicks med dom nästan hela kvällen. Vi kollade på hoffmaestro och dom var verkligen bäst! när dom  hade spelat klart drog vi till marias pojkvän och satt där och uggla. Men när klockan vart 20 så drog vi och käka.. ganska äcklig mat.. menmen det var somsagt mat. När vi var klara så drog vi tillbaka till ggs och satt oss på en bänk och lyssnade på mimi kry. eller hur det stavas ><  jag höll på att frysa ihjäl och bara väntade på att kapten röd skulle börja spela. Senare på kvällen och mikkiz och joina oss inne bland allt folk. hehe! jag trodde att det skulle vara roligare än det var menmen det var helt okej :)  

på söndagen så åt vi med syster frida och hennes man jocke sen drogh jag till andreas och myste hela kvällen <3

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

FALUNIA MED ERIKISEN

ÅH jag är redo för falun nu jag men tåget går inte försen halv 4 :(  BUHU! men jag och erika kommer nog ha galet kul ikväll känner jag på mig :D  Ska sova hos henne tonight så vet inte om det kommer bli någe mer bloggning idag.

men hade annars ses vi ju imorgon ;) pussen!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

UNDERBART VÄDER

Godmorgon

vilket underbart väder man vaknar till då. Dock så har jag blivit riktigt förkyld nu :(  
Jätte täppt i näsan och hosta.. Jag hade iaf tänkt att åka med erika till falun om hon kan och sådär. 
Kan bara inte missa hoffmaestro!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

HEMKOMMEN FRÅN KALAS

Har precis kommit hem från ett trevligt kalas. Der var så att min söta moster karin fyller år idag :D
Och jag kan inte säga någe annat än att mina mostarar är muppar!!! hehehe
Är helt slut så ska ner och äta lite sen blir det nog lite bastu och en bra film till ikväll.
Kanske skriver något senare men jag tkr det suger att blogga utan bilder :(  menmen...

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SLUTKÖRD = SÄNG

min dag idag:

Sov hos älskling inatt, mysigt som tusan. Dock har jag legat och hostat ikapp med andreas hela natten. Båda är förkylda eller iaf på väg att bli :(  Tog bussen till skolan och satt på mig kock kläderna direkt när jag kom dit. 

Började med att vi planerad vad vi skulle laga och vad vi skulle börja laga för mat. Vi lagade iaf morotssoppa m. ört yoghurt, sen till varmrätt så lagade vi raggmunk och stekt fläsk m. lingonsylt. Efter en heldag i köket var man skapligt trött vill jag lova. Och gudars vad mkt disk det blir!! 

Efter skolan så kom erika och hämta mig så for vi till stallet. Båda hade mockat så det gick jätte fort. Vi skrittade först en sväng på 20-25 min sen red vi i padocken och jobbade lite på dressyren och det gick ganska bra för mig idag men är nöjd ändå ♥

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

IRRETEREAR MIG PÅ SNÅLA MÄNNISKOR...

... som inte kan bjuda tbx. Här sitter man och bjuder folk på saker hit och dit sen får man inget tbx!
Hur svårt kan det vara liksom? Men då kan man ni ju glöma att jag kommer bju er på nå mer isf :)
skyll er själva, bad for you bad as!! MOHAHAHAHH!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

YESYESYES IMORGON ÄRE FREDAG

Gud vilken rolig skoldag det har vart idag!

Först hade vi lite hygien med angelica + kollade/smakade olika slags rotfrukter. Det var faktisk kul :D 
Sen efter det så hade vi mia i servering, Vi fick lära oss hur man dukar och bära tallrikar :D 
Bära tallrikar var enklare än vad jag trodde faktiskt!  Vi var uppdelade i 2 grupper så den andra gruppen lagade mat.
Det var purjolök- och potatis soppa med en klick turkisk yoghurt och stekt fläsk till. Asgott var det!
till efterrätt fick vi pannkakor, grädde och sylt.  

På spanskan var jenny, jag och erika super flummiga så vi satt mest och tönta oss. haha och erikas översättning av tjock var ju snygg xd (feto) hahah!! sen fick man äntligen sluta.

Gick hem till pappa och pratade med han ett bra tag sen tog jag cykeln ner till rocky och fixa i stallet.
Nu ska jag bara sitta och vänta på att klockan ska bli 10 så kommer andreas och hämtar mig så sover jag där inatt.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SISTA JOBBIGA DAGEN SEN CHIIIIIIIILLIDILL!

Hejsan hoppsan

Idag var det den sista jobbiga riktiga skoldagen avklarad. Onsdagar är absolut den värsta dagen!
Slutade 16.00 och då var det bara att vandra hem och göra alla sysslor jag skulle hinna med.
Så jag hängde tvätt, tog ner tvätt. dammsög på mitt rum, vattna blommorna och gjorde mina
läxor. Sen bjöd mamma på en jätte god rödbetssoppa :D tro det eller ej det är skitgott!
När jag ätit klart fick jag besök av min lilla filur mikkiz. Vi satt och prata ett bra tag och
jag känner mig så levande med den människan. Går att prata om så mkt med henne!
jaja men nu känner jag mig lite dåsig så ska väl gå och lägga mig eller ja... jag ligger redan
men ska sätta på en film iaf ;D godnatt!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

IGÅR

sry igår blev det 0 inlägg men skriver det inlägget nu ist :)

SKolan fick hur bra som helst igår! från början till slut så jag är riktigt nöjd :D
Dock hände det någon sak, förstår inte hur kan någon eller något förändra på bara någon sekund?
Kanske inte ska ta upp det här men allt kändes så konstigt igår... 
jaja du väljer själv men jag tkr iaf att det var dålig stil!
Men som tur var så har jag mina såkallade riktiga vänner ♥

Efter skolan så var jag bara hem och käkade sen gick jag ut på stan och handla
en present åt pappa :D Han blev nog nöjd ihope. Jag gick ner med paketet till pappa
och språka lite med han och sen var det bara att gå till mamma och göra alla sina
100 läxor (y) tur att dom är ganska lätta.
När jagvar klar med dom åkte jag hem till min fina och sov där.
ops nu måste jag sluta om jag ska hinna med bussen , ciao!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()