GALET FÖRKYLD!!!

Vart en ganska bra kväll igår. Vi pkte och badade och gud vilken badkruka jag har blivit men jag hoppa i tillslut för då vart jag sur på mig själv :( När jag väl hade kommit i ville jag nästan inte gå upp. shit vad skönt det va i vattnet :o Så måste försöka få någon att bada med mig idag :D 
När vi badat klart cykla vi ner till hemköp för jag skulle ha godis. Sen cykla vi hem. Vi skulle ju ha sovit ute men jag lyckade somna halv 12. Sry molly :( Men vi hade mkt att prata om innan det. 

Vaknade klockan 9 av att jag inte kunde andas så gick på toa men bestämde mig för att cykla hem. så om du ser det här molly så är jag hemma för det gick inte att väcka dig! Men nu ska jag fortsätta packa för idag åker vi till leksand :)  Och på tisdag nästa vecka ska jag följa med andreas på kryssning. kul va ? :D


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

LÅTER SOM ATT DET KOMMER BLI EN SJUKT ROLIG KVÄLL!

Nu har jag vart hos rocky.Blev att longera han och det gick super. Gjorde klart i stallet sen cykla jag hem och käka. Har lite planer för ikväll och dom ser ut så att jag ska sova hos molly och vi ska bada och sova under bar himmel, vilket låter som en toppen planering :D får se vad mer kvällen hinner bjuda på. Ni får ha en bra kväll för här ska det njutas av sommarlovet som precis har börjat :D:D:D

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

ÄNTLIGEN LEDIG!!

Nu har jag slutat jobbet helt och hållet så nu väntas ett underbart sommarlov. Vi har inte gjort nånting idag. Vi la oss på en tjockmatta halv 9 och sov på den till 10 sen fick vi lov att visa dom nya sommarjobbarna vad dom skulle göra. Sen har vi inte gjort så mkt mer. 

har jätte stor lust att dra och bada men har så mkt annat jag måste göra. Ska iaf åka ner till rocky nu , snart. Senare ikväll ska jag nog leka med molly och kanske sova hos henne. Min dag imorgon kommer bestå av sömn och sen ta kort när maja hopptränar och på kvällen far vi till Leksand :D

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

OCH SÅ IDAG DÅ

Har vart hos andreas hela dagen och vi har inte gjort så mkt. Jag ville ner till stranden men han orkade inte så då vart jag lite smått putt eftersom det har vart så underbart väder idag. Han åkte till stockholm idag igen men det här är sista veckan han jobbar. Jag åker troligtvis till leksand på tisdag och är kvar där tills torsdag eller fredag, ska bli skönt att bara åka bort ett tag. Men ni får ha en bra kväll :)


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

INGEN TID TILL ATT BLOGGA, ALL TID TILL SOMMARLOVET!

Men iaf så har jag väldigt tråkigt nu så skriver väl lite kort eller det kanske blir långt om midsommaren 2010! :D

Fredag alltså midsommarafton: Andreas sov hos mig efter att han hade vart i stockholm i 4 dagar. Äntligen fick jag sova bredvid den finaste människan igen. Jag var helt slut efter allt detta jobbandet men jag skulle till kupolen för att köpa midsommar kläder. Så vi satt oss på bussen klockan halv 9 på fredagsmorgonen. Min syster och Bella (hennes kompis) hängde också med vilket var trevligt :D Jag fick med mig liter saker hem som jag laddar upp bilder på här nedanför:


tuptop


blus


en bodylotion och nya rakbland + en rouge (stavning?) som jag inte orka ta kort på ;)

När vi kom hem åkte andreas hem till sig och jag gick hem till mig. Jag började såklart städa på mitt rum för det såg förjävligt ut och då menar jag det. Men så blir det jämt när sötaste nosen sover hos mig!
När städningen vart klar så fick jag lov att trampa ner till rocky och fixa stallet och honom men det fick på 1h sen bar det av hemåt och duscha och fixa iordning sig fort som fan. Men vafan var det att skynda på? säger man en tid till familjen thorsberg så blir det en halvtimme senare iaf. Men somsagt fin folk kommer alltid för sent ;)
Juste jag glömde säga att jag skulle fira min midsommar med familjen. Jag tyckte att det vart en riktigt mysig kväll. åt mkt god mat , först åt vi sill. okej det är grymt äckligt men sen grilla vi och det var asgott sen till efterrätt vart det cheescake med massa frukt och bär :D Jag och julia hade det trevligt också och vi betsämde att vi skulle ta en cykeltur till någon sjö eller något nån dag, så det ser jag fram emot :D När julia dro till viktoria halv 12 tänkte jag lägga mig och kolla på film men då ringer andreas och vill att jag ska sova hos honom så var väl bara att packa grejor och dra. Nå mer tror jag väl inte att jag behöver säga... Somnade inte försen 3.

Midsommardagen då? joo vaknade kanske vid 8 första gången av att anette och roger röjde. Men sen drog dom så då somna jag om igen till halv 12 tror jag klockan var då dom kom hem och börja röja igen. andreas gick ut medans jag tog ett bad. När jag hade badat klart åt jag frukost sen sega vi lite hela dagen. Klockan halv 4 kom mamma och hämtade mig för jag skulle hem och duscha och byta kläder. Sen tog jag hojen och cyklade tbx till andreas. Vi grillade och hade det jätte mysigt. Åt även jodgubbar,grädde och glass till efterrätt. Mikkiz ch isac kom ut en sväng och det var trevligt fast jag var helt slut. var trött,förkyld och hade mensvärk. Så kanske inte var så social :/ men jag försökte så gott jag kunde ♥ När dom åkt hem pratade vi lite, jag jennifer och andreas sen satt vi och spelade kort ett tag fast jag vart så galet trött så jag gick och la mig 1 kanske klockan var.

Så det var väl ungefär min midsommar och jag tycker den vart lyckad även fast jag vart lite krasslig och seg. Underbara släkten, pojkvännen och vännerna ♥ nu får ni lite bilder som jag hann ta på midsommarafton :)


Jag och julia med kransarna :D


lika snygg som alltid, fanny ;)


Ebba och mormor


Fanny,maja & ebba


och sist min söta mamma :D

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

JAG ÄLSKAR MIN MORMOR !

och här ligger jag i sängen med världens halsont :(

näst sista dagen på jobbet idag äntligen framme säger jag! Idag har vi städat läktarna i gympahallarna och sen efter lunch var jag med på simskolan :) idag fick jag vara med och bada med ungarna och det var faktiskt kul  :D Gjorde även ett av livräddningstesten man måste klara av för att sedan få börja jobba där som jag kanske ska göra i höst :) Jag skulle iaf simma med en livboj och simma ner till botten och hämta en gubbe. Gick faktiskt oväntat bra. Har inte dykt ner på botten på 32672 år :o  Fick iaf godkänt på den delen :D

När jag kom hem så hade jag grymt tråkigt men det var ingen som var hemma så jag tog cykeln och cykla upp till mormor. Vi hade det jätte mysigt. La oss på baksidan och solade sen klippte jag gräset åt henne eftersom hon hade feber men när jag kom verkade det som att den försvann putts väck för då böjade hon ränsa ogräs och hålla på. såå söt mormor som aldrig kan vara görlös :D Har hjälpt henne med lite olika saker sen åt jag hos henne också. Så trevligt hade vi. Men nu är jag hemma och ska kolla på en film innan jag ska sova.

IMORGON KOMMER ÄLSKLING HEM !! ♥

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

WAKA WAKA

såå skön sommarlåt!

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

VAD SKA JAG SÄGA? MITT LIV E GANSKA TRÅKIGT NU.

nu har jag kommit hem från stallet. Vart en lång kväll känns det som.
Jaja jag och erika tog oss en myggig tur till nibble. På grusvägen bredvid berget trava vi fram och tillbaka på så dom fick träna lite kondition :D Båda hästarna hade damp men tösen gick då fan så mkt finare än rocky. Rocky trava som en jäkla travis snobb! usch. hehe! vart lite bättre mot slutet.

NU ska jag fortsätta se på honey sen sova så jag pallar med jobb imorgon..

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

OOH FRAMME SNART!

Snart framme vid sommarlovet!

Vi har putsat fönster idag med, inne i simhallen. Kan ni tänka er hur varmt det blir där inne! vi höll minst på att dö alla 4. Dom putsade fönster ute medans jag hjälpte till på simskolan. Efter allt putsande hit och dit fick vi städa på gymmet igen. Gick fortare denhär gången tyckte jag. Efter lunchen var jag med på simskolan och imorgon ska jag vara med och simma med barnen , jätte skojsigt :)

Efter jobbet gick jag hem , fanny tog sällis med mig :) satt mig vid datorn men kom på att man kanske inte ska slösa bort en sådan underbar dag som denna. Så jag satt mig på balkongen och måla naglarna och sola ett tag sen fick jag för mig att jag skulle börja träna igen. Bra linnéa ,kom igen! Så satt på mig springskorna och gick en vända. Skönt som attans.

Nej nu snart kommer erika och vi ska ut på en sväng med hästarna.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

GODNATT

gudars vilken härlig dag :D:D

Vaknade imorse av att solens strålar lyste in bakom filten som vi hängt i fönstret. äntligen säger jag bara! åt lite och klädde på mig sen bar det av till jobbet. idag har vi städat alla 10 kr skåp, det sög ju. Tog fan en timme på 4 pers :o Sen har jag och manda vart ner till vasaliden och plockat skräp efter helgens dm. Vi har plockat skräp runt vasahallen och putsat fönster. Jag har även vart med på simskola :)

efter jobbet kom andreas till mig och pappa skjutsa ut oss till han. Vi tittade på film och myste fast jag somna av en stund. älskar att få ligga i mitt hjärtas famn <3  Vi satt ute och spelade lite kort också. Nu har han åkt till stockholm fast han kommer hem på torsdag och då ska han sova hos mig sen på fredag åker vi till borlänge och ska köpa lite midsommar kläder hade vi tänkt :D

Nu ska jag läsa några bloggar sen kolla klart på honey som jag aldrig gör. hörs imorgon godnatt!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

MYSIG KVÄLL MED ÄLSK

Hur man man vara så sjukt galet trött?

Sov kvar hos älskling inatt och vi hade det grymt mysigt. När jag kom ut dit så grillade vi, fetans gött var det. låg kvar i hamocken(stavning?)  ett tag med emelie sen gick jag upp till andreas :) läste tidningen ett tag sen la vi oss och kolla på film. Den nya wallander som vi redan sätt men den var faktiskt bra. När den var klar drog vi ut med en fanta och spelade kort i solen. Fyfan vad skönt det var! När solen försvann bakom lägengheterna gick vi in och gjorde nåt :o kommer inte ihåg men vet att vi la oss och kolla på film vid 22. När den var klar somna jag.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

FYFAN VAD SKÖNT

Skönt då var man klar med stallet då. Vart riktigt snyggt :D
Har även fått pizza och kladdkaka,grädde och jordgubbar.MUMS!
Nu er jag hemma och ska följa med hem till andreas eftersom han
åker till stockholm imorgon eller när han åker :o
vet inte ifall jag sover hemma eller hos honom, om jag sover hemma
skriver jag när jag kommer hem isf. hejdå :)


Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SOM ATT JAG INTE REDAN STÄDER TILLRÄKLIGT DÅ..

NU ÅKER JAG MED ERIKA TILL >STALLET< HÄR SKA DET STÄDAS !!!!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

LAZEE-DO IT



Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

SLÄNGER UPP EN OUTFIT

Blev en mysig film kväll med älskling igår dock fick vi tråkigt efter 2 filmer så vi satt oss och spelade vändtia som vi ska äga ut alla på har vi bestämt ;)  Vi spelade några gånger sen ringde andreas kim så vi gick över det. Jag var väldigt osocial men var så galet trött så satt och halv sov. Helt plötsligt känner jag hur det verkligen kniper till i magen på mig, jag kan knappt röra mig så ligger där helt blickstilla. När jag känner att det inte går över sa jag det till andreas så vi gick hem. När jag gick försvann det. Vettefan va det var, säkert lite luft :) När vi kom hem la vi oss.

Idag har vi inte gjort mkt alls. Vi har legat och kollat på det "kungluga bröllopet" hela dagen från 11-19. Somnade till det också så har sovit en hel del men är fortfarande lika trött. Andreas är nu hos niklas och jag sover ensam vilket kan vara skönt ibland. Fast nu när han åker till stockholm och jobbar känner jag att jag skulle vilja umgås med han men jaja han gör som han vill och jag ska ändå upp ganska tidigt imorgon och städa stallet. jaa jätte kul. eller jo erika ska ju vara med :D vi höres nog imöra. puss


facelook yesterday


outfit

Permalink OUTFIIT Kommentarer (0) Trackbacks ()

9 MÅNADER MED MIN BABE!

äntligen så fick man gå hem..

vi fick sluta 14 :o hehe alla har vart helt slut idag så vi har mest slöat eller jaa dom har slöat och jag har städat på som fan ;) Nu har jag fixat klart mig och laddat med godis så ska jag ta bussen till andreas snart :) men ni får ha en mysig kväll.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

LUNCHRASTEN

snacka om att jag är helt slut efter denna vecka. Nu har jag lunch rast, klockan 13 börjar jobbet igen. När jag kommer hem ska jag sova. Fyfan vad skönt att få sova!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

NI KAN FÅ 2 SÖTA BILDER PÅ MIG (A)


the old one


the new one

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

NI KAN INTE SÄGA ANNAT ÄN ATT VI ÄR DUKTIGA!

Det vart en ganska rolig jobb idag ändå. Började med att jag och Amanda städade alla hyttar och sen gick jag och fanny på simskolan men den varade inte länge eller var det bara för att vi satt och prata? :o hehe! sen bastade jag och hon satt i det andra rummet och babbla på ;) haha, vi båda höll på att somna men tillslut bestämde jag att vi skulle gå back to work. Så då vart det först en banan för min del sen gick alla vi så kallade "sommarjobbare" ner till vasaliden och  sopade! fyfan vad vi har sopat! jag sopade först bort alla stenar och skit från asfallten sen gick jag och amanda bort till sandgroparna och sopade bort all sand på sidorna och det tog ju mer än en halvtimme :o såå jag e fan stolt över vårt arbete idag alltså! 

Efter jobbet var det bara att dra ner til rockan och vi tog en skrittvända. Men först hitta vi en påkörd katt så fick ringa till ägaren :( usch tackars liten sötnos. OCH FYFAN VAD MKT MYGG DET SKA VA! 

äntligen är man hemma iaf och andreas kommer hem idag så blir att speepa at his place tonight :D men fyfan vad trött jag är. måste vila lite först. Ska gå och äta nu sen blire en dusch och sen film och kanske sova lite (a) sry för att jag laddar upp så lite bilder men det blir så när man jobbar och är helt slut..

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

...

jahapp då ska man poch jobba när det är strålande vänder :(

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

ÄNTLIGEN SOL!

Schemat blev inte riktigt som jag skrev. Blev tex inge hönsan , ist städade vi i fläktarna under fönstrerna i gympasalarna. och så vart det att städa på vasaliden. Jag och fanny städade inne på herrarnas också :)

Dagen har inte vart något speciell. Eller jo den har gått snabbast hittills :D Imorgon är det torsdag och sen fredag. Hoppas det går snabbt!

Efter jobbet cykla jag ner till rocky och hoppade. Och fy satan vad jag är stolt över han. Han hoppa galant! Han går bara bättre och bättre för varje dag kan jag ju säga, min ängel ♥

Är galet trött så ska gå och borsta tänderna sen blir det att kolla på tsatsiki ;) hehe long time ago. Hoppas på att andreas ska ringa snart också så jag får reda på om han kommer hem idag som han har sagt. Men det kanske finns mer jobb nere i stockholm som dom ska göra. hörs imorgon!

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 FRÅGOR!


anonym: vart kommer skorna ifrån?
svar: jag köpte skorna på skohuset i borlänge för 500:-

lundblom: hur får du den där svarta randen bakom rubrikerna?
svar: oj du det orkar jag inte förklara :o men gå in på designadinblogg.se så står det precis hur du ska göra.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

KAN DET INTE BARA BLI FREDAG!

åh vill att det ska bli fredag så älskling kommer hem.
Saknar att ha någon som håller om när man sover. Eller jaa saknar hela han :( som tur kommer han hem på fredag men säkert inte försen på kvällen.

Jaja min dag idag har bestått av hönsan,gymmet,gymnastikhallar och simhallen. vi började med att åka till hönsan för att cleana upp där.
FAN OM NI KASTAR SKRÄP VID BADPLATSEN!!
sen tbx till vasahallen fast jag åkte direkt till tandläkarn och då sa hon att jag inte behöver sova med skenan med blekmedel i något mer :D Åkte tbx till vasahallen och hjälpte till att städa i gymmet. När det var klart fick vi lite tips på jobb som vi kan utföra så det vart att städa uppe i gympahallarna, i förråden. lunchen gick fort, jag åt bara en macka och prata med min älskade lilla-syster <3 åkte tillbaka till vasahallen och då var det dax för mig att hjälpa till på simskolan. Fan vad söta alla ungar är och dom är så duktiga. När dom var klara var det bara avspolning av golvet kvar.
Sen hem. Fixade mig lite sen möta molly och vi gick ner till lappens och åt glass. fysatan vad go glass dom har. satt där och språka lite. Efter ett tag började vi röra på oss. STannade på hemköp och köpte lite gott sen upp på stan och glo på centrumrondellen. Faktiskt ganska kul. Trotsade regn från början till slut. Haha känns bra. Klockan halv 7 drog vi hem för då var nästa regnväder påväg. Nu ska jag packa min väska för jag tror att jag drar till pappa imorgon sen blir det att kolla klart på pearl harbor och kolla om på den igen :D NI MÅSTE BARA SE DEN!

Imorgon ser min dag ut ungefär såhär:
08.00- börjar vi
08.30- städa vid hönsan
09.20- simskola och bada med barnen :)
12.00- lunch
13.00- simskola
14.30- spola av golvet
15.00- sluta
16.00- rida :D

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (8) Trackbacks ()

MIN NYA FETA BOB MARLEY TRÖJA

jag brukar inte vanligtvis tycka att rasta kläder är snyggt men den här tröjan som jag fick av min pappa var faktiskt as snygg  :D


framsidan


baksidan

Permalink NEW STUFS Kommentarer (1) Trackbacks ()

EMINEM FEAT. RIHANNA

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

MÅNDAG --> AVKLARAD

mmm då var första dagen avklarad.

Det började med ett litet möte på morgonen. Jag fick jobba med stiven och fanny så det var en lättnad. Har varit mkt trevligt att få jobba med dom idag även fast vi inte gjort sådär jätte mkt. Vi har mest pratat med Sonny (våran chef) sen har jag fått vart i simhallen medans dom andra 2 fick åka till hönsan och städa. Jag har hjälpt till på simskolan vilket jag tyckte var ganska kul. Kan det vara så att jag hör hemma i simhallen kanske?  sen fick jag spola av golvet dock var inte det lika kul.  Vi fick sluta halv 4 idag. Imorgon jobbar vi från 8-15 så det kommer nog bli bra.

Andreas åkte till stockholm och jobba idag också :(  hoppas den här veckan går fort. längtar till fredag då jag får vara i hans famn igen. Helt sjukt hur man kan älska någon så galet mkt! ♥

Ska träffa molly imorgon efter jobbet. Så vi får se vad vi hittar på.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

JOBBAJOBBAJOBBA

nu går jag och kikar efter vad det blir för jobb :)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

GRÅ HELG FAST MYSIG

Tala om mysig helg med älskling ♥

FREDAG; slutade vi ju nian och blablabla. mormor och mostrarana kom på fika och jag fick massor med fina saker.
•armband
•blommor
•pengar (1200kr)

kändes nästan lite som man fyllde år :) iaf så skjutsa mormor mig till sompa där älskling,mikkiz och isac var. Hade kul med dom men sen drog andreas och det bara rammla in folk. hade det ganska trevligt men jag kände mig helt slut i kroppen.. jag, mikkiz och isac gick till matilda men där fick vi inte komma in. Andreas var förkyld så vi vi åkte hem och kollade på film sen somnade vi sött. så det var en väldans lugn avslutning för våran del. Vi hade tänkt åka in till stan igen och kolla runt lite men vi somnade ju somsagt.

LÖRDAG; vaknade halv 11 och det var skitväder ute. kollade på flera filmer och bara låg tills klockan var 6 då vi åkte in till stan för att handla. Gjorde mackor och te när vi kom hem och myste med en film som gick på tv. Jag gick och la mig halv 12 kort därefter kom andreas och myste med mig ♥ älskar verkligen den människan till tusen !

SÖNDAG; vaknade jag först av att någon låg och pussa på mig, haha så söt. Fast jag somnade om igen. Sen vaknar igen av att någon ligger och pratar. Då var klockan 11 och andreas tkt att jag skulle vakna. Gick upp och åt frukost sen har vi bara setat och spelat kort precis hela dagen. dåligare förlorare än mig får ni nog leta efter :o Anette gjorde en jätte god wook men stark som fan som vi åt sen vart det att spela lite poker med petra och kim. Fick lov att komma hem och sova inatt eftersom att jag ska upp och jobba imorgon. Suck känner inte riktigt för det just nu men jaja . 2 veckor klarar jag!  godnatt hörs nog imorgon


någon lite sådär halvgammal bild :)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!

Idag kan man säga att man kände sig fin!

Alla var jätte fina idag och i slutet kom tårarna , jag trodde inte jag skulle gråta men det gjorde jag ♥ Nu är det iaf sommarlov för dom flesta men för mig väntas sommarjobb på måndag och efter det sommarskola så än är det inte sommarlov för min del.

När jag kom hem väntades dom oändliga sysslorna. Det ena är städa och det andra tvätta. Har varit hos syon och plockat lite blommor osv. Snart kommer väl mina släcktingar och fikar. Får även pengar av mormor :) Dock sa hon 500 för varje mvg men kul att man har något mvg då :(  jenny kan vi byta betyg ? (a)  Efter att dom gått ska jag väl ringa runt lite och se hur allt ligger till. Ska väl iaf till sompa vad jag vet. Sen följa med hem till andreas.
alla bilder får nni sen ;)

Permalink OUTFIIT Kommentarer (0) Trackbacks ()

SÅ SJUKT SÖÖT :O

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

UNDERBART VAR NAMNET

mmm skön dag, underbar sol, underbart kort dag osv..

Skön morgon, inge stress bara chill. Drog till vasaliden där det var fotboll. Det sög ju. Sen upp till skolan, umgås lite med mikkan. Jag orkade inte vänta till kabaren så jag gick till rocky. pysslade där och jobbade honom dödstrött. Snacka om nöjd jag är! Gick hem och solade så nu är man ytterligare lite brunare tills imorgon. Väntar på att andreas ska höra av sig någon gång men jag får väl börja med några av dom sysslor jag har att göra idag. hörs senare kanske. :D

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!!!!

åå jag är grymt irreterad just nu!!!!

hatar folk som inte hör av sig när dom lovat eller sagt, som liksom bara glömmer bort en. aja men skit i det..
Erika kom iaf tillslut och hömtade mig på moppen och vi åkte först till hemköp och jag sprang in och köpte frimärke. Måste ju skicka in lappen om sommarjobbet. Jag fick ju sommarjobb och börjar redan på måndag :D ska bli spännande och se. Jobbar i 2 veckor så lite pengar rullar nog in.
Iaf så red jag och erika jätte långt.,. aa eller hur jävla h*r myggor kan ju gå ioch dö!!!!!!!!! ska bli mygg besprutare och utrota varenda jävel!!!!! red i 20 min. Åkte hem och nu har jag testat lite frisyrer till avslutningen och blir inga lockar iaf. Börjar inte försen 10 imorgon heller. skönt :)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

AMEN KUL ..

spelade somsagt lite volleyboll idag med klassen. Dock var det väldigt oseriöst så jag sket i det. Vi skulle ha ätit glass på lappens halv 1 men erik sa att vi fick bestäma själva så jag och erika drog hem till mig och bakade äppelpaj. Vi har inte gjort så mkt bara umgåtts lite. Erika har åkt hem nu och ska färga håret sen blir det att åka till stallet.
Maja åker till furuvik idag så jag blir ensam hemma :( det kan man verkligen säga bad till!  jag hatar verkligen att vara ensam.. eller ja vissa stunder kan det vara skönt. har galet tråkigt så erika du får skynda dig :o  hörs kanske senare för antagligen kommer jag ha sjukt tråkigt ikväll.

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

YOU DRIVING ME CRAZY

sovmorgon börjar inte försen tio , skönt som fan. Har duschat och klätt på mig nu ska jag bara föna håret sen blire väl skolan då. Vi ska bara spela volleyboll och äta glass på lappens idag sen slutar vi.

Permalink MUSIIC Kommentarer (0) Trackbacks ()

SJUK GRABB DET DÄR!

kul eftermiddag i borlänge vart det.

Jag fick faktiskt med mig en hel del saker :)
• BH
• bikini överdel
• trosor
• hårspännen
• värmdeskydd till håret
• örhängen
• tåring
skulle köpa ett linne inne på gina också, skit snyggt vare men då kom jag på att dom inte tar kort utan lägg så då sket jag i det.. andreas köpte ett par jeans. Jey och Linus behöver vi inte ens prata om eller jaa speciellt inte om linus :o jäla skitunge! haha. Sitter här med min skena som jag har blekmedel i och det svider som tusan i tandköttet där man inte får bort det. Men vitare blir tänderna iaf :D Har vart ute och plockat lite syrener eller vare heter också. Nu väntar jag bara på att jessica ska höra av sig någon gång så jag kan ge tbx hennes busskort :)

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

BORLÄNGE VÄNTAR

hm vad ska man säga om denna dag? :)

Vi har inte haft en enda seriös lektion, förstår ärligt inte vrf lärarna håller oss kvar men antagligen äre för pengarna.. slutade iaf halv 2 vilket var skönt. Gick hem till pappa och hämtade kläder sen vidare till mamma. Kollade i kylskåpet och där står en form med kyckling och ris som bara skrek efter att få bli öppätna. fy satan va gott det var med riktig mat som jag inte ätit på hela dagen. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli halv 4 då jag och grabbarna åker till borlänge. Ska väl försöka hitta en bh som jag kan ha till avslutningsklänningen :) hörs kanske senare.


avslutningsklänningen


och skorna


Permalink OUTFIIT Kommentarer (2) Trackbacks ()

REDRAMA, FINSK RAPPARE


redrama en finlandsvensk rappare som tycks vara finlands bästa rappare.
några av hans låtar nedan, jag diggar han rejält vill jag lova :D



redrama-du


redrama-music


redrama-apologize

Permalink MUSIIC Kommentarer (1) Trackbacks ()

LÅNG SKOLDAG, VERKLIGEN!

och så var det måndag igen.. och det är sista veckan i skolan. KAN NI FATTA!?

iaf så gick man väl upp 7 som vanligt, segt som fan! gick till skolan och var med på samlingen och matte sen drog jag hem. Så galet sjukt onödigt att vara i skolan och ödsla en massa onödig tid. nej tack då gör kjag hellre saker hemma som måste göras. Har faktiskt städat rummet , kollat på film, vart hos tandläkaren och nu ska jag till rocky med erika. Kanske det blir borlänge imorgon med andreas , vi får se :D

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()

MEGA SKÖN LÅNGHELG KAN MAN VÄL SÄGA !? ;-)

Jag har inte haft tid att blogga men nu kommer det från torsdag-söndag :D

TORSDAG: Vaknade klockan 7, fixade mig som vanligt sen klockan 8 tog jag min kära cykel och cykla till molly. Hon fixade iordning sig sen var det bara att cykla till pappa och lämna cyklarna och vidare till skolan för att vänta på bussarna. Klockan 9 gick bussarna mot sthlm. Var ingen speciell resa vad jag tkt. Den kunde ha vart roligare. Naturhistoriska med mikkiz, haha asså shit vad tråkigt. Men tillslut åkte vi till stan och där vare väl lite bättre men för mkt folk. både jag och molly fick lite små panik pga det.. Shoppade bara nagellack och lös ögonfransar. Halv 4 drog vi oss mot grönan och det var nog fan det längsta jag har gått på länge eller så var det bara så det kändes. Hade fått skavsår under fötterna och almänt ont överallt. jaja tillslut kom vi dit. Jag åkte bara kvasten,insane och pop expressen. Orkade inte med något mer. Jag längtade bara på att få åka hem och jag ju säga att hemvägen var fan så mkt roligare. Jag och erika satt och sjöng i bussen hela vägen hem xd haha prinsessan min då ♥ inte en tråkig stund med dig. i slutet hängde jenny,jey och jessica på också :D När vi kom hem gick jag och andreas med niklas , satt där och pratade och vid 00 gick vi hem och vi slocknade direkt!!


molly va inge sugen på att va med på kort ;)


jessica och jey på vägen hem ><

Erika och jag

Johan och Jenny

haha jey!


FREDAG: Vaknade 10 och drog till hönsan med linus&rasmus halv 12 kanske. låg där ett bra tag även fast det blåste iskalla vindar. Åkte hem till andreas och gick ner till svarttjärn där alla andra var. Där var det betydligt mkt varmare än vad det var i hönsan. Badade och hade jätte mysigt. Hände inte så mkt den kvällen.  jag åkte till rocky klockan 17 och red en sväng sen tbx till andreas. Vi kollade på alving och gänget 2. haha så söt film :D vart inte så sen kväll, kanske somna 12 eller något.

LÖRDAG: Vaknde halv 11. Gick bara upp och käka frukost sen direkt ner till svarttjärn och chilla. Efter att anna och jimmie hade kommmit gick vi upp ocg skulle laga mat men det fanns inte så mkt att laga av så jag gick och la mig medans dom fick åka in och handla. Maten vart tillslut asgod :) Andreas gjorde iordning sig sen åkte vi in till stan och jag fixade mig sen åkte vi ut till timo där det var fest. Inte det minsta drag så var inte så jätte kul eller det kunde vart roligare. Hände massa okuliga saker också som det alltid ska göra när man ska ha kul... men det löste sig. Jag och andreas åkte hem 00 på moppen och svinkallt vill jag lova att det var. hade ingen känsel i mina tår när vi kom hem så jag tappade upp ett bad åt migan och älsk. Efter det gick vi och la oss.


helt sjukt sicken snygging jag har te pojkvän :o

lyckligast?

aw söta kärleksparet, bofril och bemelie :D

fixad & klar


söta shettis bet mig :(

min bästavän ♥

SÖNDAG: vaknade 11 och åkte moppe ner till sjön. fyfan man ska inte sitta bakom andreas när man åker i skogen. Känns som man ska krocka med ett träd när som helst. GALNING! hehe det sög nere vid sjön molnigt och jävligt. Drog hem och satt oss och sola där ist. Sen kom emelie , gullungen och ville spela kort , så hon och andreas spelade :D haha såå söta. Det börja åska och regna så jag drog in och satt på whiteout. väldigt bra film om jag får säga :D efter filmen åt vi sen ner till sjön igen och sola men det vart inge länge då heller så åkte upp igen och vila lite. Nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen innan andreas kommer och gör mig sällis ytterligare en natt.




Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()

JAG ÄLSKAR MITT LIV JUST NU!!!11111

fysatan sicket väder vi har här i hedemora nu!!!
där har ni svaret vrf jag inte har bloggat.
iaf så sov jag hos världens bästa älskling inatt. Fysatan vad jag älskar den grabben alltså och det blir bara mer för var dag som går ♥
Vi har ju haft såååååå många lektioner idag... suck känns som en skapligt ovärd skoldag. MEN vi har legat ute och solat hela dagen , jag och mina girls!
Efter skolan drog jag och molly till hönsan och sola ännu mer men jaa det blev ju som det blev när molnen kom. i gick upp på stan och sola där ist men sen gick vi skilda vägar :'(  naaaaw jag älskar dig jag!11 MEGA!
Erika kom och hämta mig på sin HD ;) aldrig åkt bättre. jaa det är sant!  iaf så tog vi våra pollar och red en galen sväng. VI KUNDE HA RAMLAT AV! sen en massa jävla bladlöss för att hästarna ska vara bortskämda och äta björk. Nu har jag stressat sönder och jag känner bara för att sätta på en bra film och sova. Liksom vila upp tills imorgon . GODNATT MINA UNDERBARA SPECIELLT TILL DIG MOLLY!!!!! ♥

Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()